Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-17-12, 11:37 AM   #201
頹廢人辨
Game Master
-.-

註冊日期: Dec 2004
果d乜bug 呀, 變大力呀我都可以堅強咁面對
但係打打下dc 真係堅強唔到

舊 07-17-12, 11:39 AM   #202
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
而家又話不停開房會唔比你開game呢個偉大既功能再開
要搵先祖飲茶灌水好快D

舊 07-17-12, 11:43 AM   #203
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 頹廢人辨 查看文章
果d乜bug 呀, 變大力呀我都可以堅強咁面對
但係打打下dc 真係堅強唔到
不時都有ga啦

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 11:56 AM   #204
Spoiler
Crazy Gamer

XBox Live GamertagSpoilerLung
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
咁事實上 有咁多人都跳出黎話感覺到地版技痛左
然後佢就話我地無改過D數值 但有bug係另一回事
言下之意就係呢個地版技痛左既效果係預期之外係bug啦...
我覺得火車路地火傷得多過熔岩地火好多

舊 07-17-12, 12:38 PM   #205
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: david 查看文章
http://edition.cnn.com/2012/07/10/te...?c=tech&page=0

LAG佐,原來D37上埋CNN,都應該無乜邊隻OLG可以咁有面出佐無耐就有報導啦.../

B記真有福,咁多免費宣傳。
好中肯, 中肯到好似乜都無講過咁, i.e. 廢話
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 05:27 PM   #206
fcvictor
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code0748 2635 0486
今日無維修咁好?
定又臨8:00先話 close server
唔知點解好想睇佢無通知下 close server 維修

Diablo3
fcvictor#3450
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 05:34 PM   #207
GUSTAV
The One
poor

XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
已經冇bug 隻game已完/\

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 05:45 PM   #208
fcvictor
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code0748 2635 0486
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
已經冇bug 隻game已完/\
又或者己經bug到佢地都唔知點改

Diablo3
fcvictor#3450
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 05:53 PM   #209
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
隔左26日 琴日online返
搵人帶過左inf大菠蘿之後shift+delete左

anyone 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 09:15 PM   #210
Omar
Junior Member

註冊日期: May 2009
有冇人可幫過岡姆???
人在門口

亞服 Omar#3143
Omar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 02:45 AM   #211
Spoiler
Crazy Gamer

D3改到真係癡線...
我今晚打咗2個幾鐘,Act 1骷髏王後至屠夫前,一直keep住有5 stack buffer,打過無數藍黃怪多到唔記得幾多隻~
全部跌垃圾!
弓裝+智、秘裝+力,我自己武僧就一件+敏都唔覺出現多個3件,開黃裝過20件以上。
算點呀?我打緊inferno lv出垃圾即係叫我去RMAH買裝呀?
BZ你食蕉啦~

舊 07-18-12, 09:01 AM   #212
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: Spoiler 查看文章
D3改到真係癡線...
我今晚打咗2個幾鐘,Act 1骷髏王後至屠夫前,一直keep住有5 stack buffer,打過無數藍黃怪多到唔記得幾多隻~
全部跌垃圾!
弓裝+智、秘裝+力,我自己武僧就一件+敏都唔覺出現多個3件,開黃裝過20件以上。
算點呀?我打緊inferno lv出垃圾即係叫我去RMAH買裝呀?
BZ你食蕉啦~
第一日玩?
random數值 random屬性一向都係架啦
連暗金都random屬性啦
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 09:11 AM   #213
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
我成個星期日日FARM 2個HR左右咪又係日日出垃圾, 係昨晚人品返黎中番2件百萬級符同手套
打寶GAME係咁架啦

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 09:18 AM   #214
Spoiler
Crazy Gamer

引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
第一日玩?
random數值 random屬性一向都係架啦
連暗金都random屬性啦
Random得咁巧合,次次最唔想要既屬性偏偏就中。
把把弓都加智,驚死D弓手弱智嗎?
又唔見random多D好野出來,真係有dead hard fans先有今日BZ & D3!

舊 07-18-12, 09:24 AM   #215
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
又唔見random多D好野出來,真係有dead hard fans先有今日BZ & D3!
我見到綠色barbar set都可以+智+敏
d運氣咁就冇左 仲成日見到63ilv..白字囉
已經冇晒感覺
衰d講 你呢d 碎料黎啦
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 09:33 AM   #216
Syoudou
Insane Gamer
L

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDSyoudouSeigen
引用:
弓加智ok架喎,未有好副手的話巫醫同術師裝弓好好架。
Syoudou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 09:44 AM   #217
Thaws

PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
有黃裝你趺執到啦
5重buff 2百幾mf由勇士farm到去butcher drop黃色可以係一隻手數到
真係連行去同商人講句: I like you, you know the true quality of my wares! Unlike some people (AH)! 都懶
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 09:48 AM   #218
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
尋晚又ID左把300攻, LOH6xx, Life steal 2.5%, +洞既矛
真係句句要生要死

舊 07-18-12, 09:56 AM   #219
頹廢人辨
Game Master
-.-

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Thaws 查看文章
有黃裝你趺執到啦
5重buff 2百幾mf由勇士farm到去butcher drop黃色可以係一隻手數到
真係連行去同商人講句: I like you, you know the true quality of my wares! Unlike some people (AH)! 都懶
由手機版發出
5重buff 黃色一隻手數到
似乎係你打得少elite wo

舊 07-18-12, 09:57 AM   #220
b_boy
↘呆~

引用:
作者: 阿魚 查看文章
尋晚又ID左把300攻, LOH6xx, Life steal 2.5%, +洞既矛
真係句句要生要死
放上ah 賣10萬, 可能有人要
完全做坦0既monk可能有用

淯底可保一世平安
舊 07-18-12, 10:00 AM   #221
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: b_boy 查看文章
放上ah 賣10萬, 可能有人要
完全做坦0既monk可能有用
已經拆成精華

btw
有朋友一日內打2把傳奇雙手劍,
真係唔知恭喜佢定笑佢

舊 07-18-12, 10:07 AM   #222
b_boy
↘呆~

引用:
已經拆成精華

btw
真係唔知恭喜佢定笑佢
如果打到D LOH >500 + 有洞 + 精氣回血>40 既拳套, 幾低攻都唔好拆
窮坦MONK 恩物黎, 值錢的

LV60的話, 至少值20幾萬

淯底可保一世平安
舊 07-18-12, 10:13 AM   #223
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
20幾萬邊係錢嚟

舊 07-18-12, 10:14 AM   #224
Spoiler
Crazy Gamer

引用:
已經拆成精華

btw
真係唔知恭喜佢定笑佢
我打咁耐一件橙色或綠色都未出過,最近最有價值係四種屬性頭盔設計圖。
但我差不多未升過燒錢打鐵佬

舊 07-18-12, 10:18 AM   #225
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
我打咁耐一件橙色或綠色都未出過,最近最有價值係四種屬性頭盔設計圖。
但我差不多未升過燒錢打鐵佬
ah 你望下d 4屬圖, 應該全部都係幾舊水張

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
請問c hing "GA-G41MT-D3"底板如何clear cmos value?? x123 手機資訊/電腦軟硬討論 0 06-28-12 08:14 PM
[新聞] D3出了新韌體 加賀KAGA 照相館 0 01-20-09 08:02 PM
[CW26][D3][Lapus]新刊~全彩插圖本SODA香港首賣!~ 新商品追加! Lapus Cosplay同人MIX討論區 3 08-21-08 12:11 PM
[CW21] [D3 上下奇蹟莊] 18禁男性向新刊《裡百鬼夜行抄》道歉啓示 屈紳士 Cosplay同人MIX討論區 49 03-03-06 12:36 AM

現在的時間是 03:17 PM

手機版 | APP版