Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 12-11-05, 06:57 PM   #201
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Suns連勝中斷, 輸波唔緊要, 但Babosa 同Jones 都受傷

LeBron James did everything but win. LBJ入左season-high 52 points但係cavs 輸波
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-05, 10:57 PM   #202
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

引用:
作者: 啤梨王子
嘩....原來仲有咁多人出現架!!

洛文都返真係有d出奇
你上返去 nba.com,有得睇返整個 ceremony ?儮L程,除?髐@班隊友,
仲有一班教導過柏賓?黿郇m,包括有三角戰術始創人,我最尊敬? tex winter 助教,
因為三角戰術,令到柏賓發光發熱,全能球技得到全面發揮。
引用:
公牛今日贏返波,不過chandler打後備
呢位小子新期越打越沈
chandler 近日好似身體有 d 問題,所以未在最佳狀態,gordon 繼續 rest。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-05, 12:24 AM   #203
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 平本一樹
其實Atlanta呢隊波既陣容其實真係唔算太差
有JJ、Lue、Al Harrington、Josh Simth等有質素球員
但隊波俾我既感覺就好似打左幾年都打唔番起咁
呢D就係化學作用既問題囉...chemistry a

引用:
作者: Penny仔
Suns連勝中斷, 輸波唔緊要, 但Babosa 同Jones 都受傷
輸左﹐真可惜
我覺得係5晚打4場既問題囉
Jones出左我覺得比Barbosa更大影響

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-05, 12:46 AM   #204
Penny仔

引用:
作者: Oruma
呢D就係化學作用既問題囉...chemistry a

輸左﹐真可惜
我覺得係5晚打4場既問題囉
Jones出左我覺得比Barbosa更大影響
上星期Suns7日打5場波, 上一場對NY已經有D疲態...
而家一黎傷夠2件, JJ要係雪櫃拎番出黎了

Hawks呢隊波上至管理層, 下至球員都好有問題
管理層off season 竟然高薪簽個SG番黎打PG, 結果玩左幾場已經宣佈失敗
球員又冇爭勝心, Josh Smith淨係諗住表現, Harrington同JJ只係為左有任意開火權先黎, 爭勝心完全唔夠, 而家睇下打敗Spurs之後能否激勵到呢班少爺
舊 12-12-05, 12:49 AM   #205
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 阿聰
你上返去 nba.com,有得睇返整個 ceremony ?儮L程,除?髐@班隊友,
仲有一班教導過柏賓?黿郇m,包括有三角戰術始創人,我最尊敬? tex winter 助教,
咁就要睇睇喇

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-05, 01:21 PM   #206
kircheis
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
T-mac...35pts again! 100-86 in Portland!
kircheis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-05, 01:25 PM   #207
Oruma
Beware...

http://sports.yahoo.com/nba/recap;_y...gid=2005121122
Houston贏多一場﹐呀...唔算偷雞吧?

http://sports.yahoo.com/nba/recap;_y...gid=2005121112
Clippers輸波﹐明日Suns鬥Hornets﹐贏左就會追上黎(PacificDivision)
努力啦Phoenix b

舊 12-12-05, 01:43 PM   #208
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
明哥出場2x分鐘6犯...
好彩無輸波...唔係一定比人插....

恭喜火箭又過一關~
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-05, 06:08 PM   #209
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
O'neal復出.....Heats終於都贏波啦.......不過6犯

舊 12-12-05, 10:49 PM   #210
Game Master

註冊日期: May 2002
Heat coach Stan Van Gundy "resigns"

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=2256435

MIAMI -- Miami Heat coach Stan Van Gundy, who led the team to the best record in the Eastern Conference a season ago, resigned Monday citing family reasons.

I don't know... but it seems like Van Gundy's boss Riley has been wanting this job for months.

663 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 01:38 AM   #211
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 663
Heat coach Stan Van Gundy "resigns"

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=2256435

MIAMI -- Miami Heat coach Stan Van Gundy, who led the team to the best record in the Eastern Conference a season ago, resigned Monday citing family reasons.

I don't know... but it seems like Van Gundy's boss Riley has been wanting this job for months.
都預左架喇, 不過van gundy應該唔憂冇野撈
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 10:25 AM   #212
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
作者: 魚伕
明哥出場2x分鐘6犯...
好彩無輸波...唔係一定比人插....

恭喜火箭又過一關~
仲要10分都拎唔到
成日覺得唔出姚明打得仲好咁

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
舊 12-13-05, 10:30 AM   #213
魚伕
Moderator

引用:
仲要10分都拎唔到
成日覺得唔出姚明打得仲好咁
如果唔出明哥...T-mac 同其他人就唔會咁易得分啦...
舊 12-13-05, 11:05 AM   #214
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: kin~kin
真係無野撈去火箭做住助教先都好
改善下火箭d 進攻戰術....

舊 12-13-05, 11:10 AM   #215
Oruma
Beware...

Suns半場落後Hornets 8分...

引用:
作者: 邦。AxC
真係無野撈去火箭做住助教先都好
改善下火箭d 進攻戰術....
既可陪伴家人﹐又可以教籃球~~
Good Idea~
------------------------------
大家對Artest想trade離溜馬﹐點睇??
邊隊適合佢落腳??

此篇文章於 12-13-05 11:13 AM 被 Oruma 編輯。
舊 12-13-05, 11:14 AM   #216
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
c-web 今日27分21籃板...
不過sixers 只係贏一分 , 因為除左正選 , 後備無人識入波咁

木狼班球員好似越打越好喇
Jaric 14分10助攻
Szczerbiak23分
Candyman 10籃板 3blk
我覺得咁樣各司其職對球隊係一件好事
kg 應該唔駛走啦
但係我覺得木狼0既McCant 同 Hudson 兩個都好獨食....搶分效率又唔係特別好

舊 12-13-05, 12:17 PM   #217
Oruma
Beware...

Suns 87 - 91 Hornets
too many turnovers today!!

舊 12-13-05, 12:26 PM   #218
魚伕
Moderator

引用:
作者: 邦。AxC
c-web 今日27分21籃板...
不過sixers 只係贏一分 , 因為除左正選 , 後備無人識入波咁
最後1分鐘block左K.G.兩次...
呢場都算係佢0係76 0既 代表作...
舊 12-13-05, 12:30 PM   #219
魚伕
Moderator

引用:
作者: 阿聰
尋晚上NBA.COM睇返過往D片段...總覺得以前0既比賽好睇D...熱血D...
另~
老實講...我當時係鍾意柏賓多過佐敦的說...全能球員...
舊 12-13-05, 01:24 PM   #220
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
wink

引用:
作者: 魚伕
尋晚上NBA.COM睇返過往D片段...總覺得以前0既比賽好睇D...熱血D...
另~
老實講...我當時係鍾意柏賓多過佐敦的說...全能球員...
以前多宿敵大戰,包括有公牛同紐約人、熱火同紐約人、火箭同太陽等等,
唔好講球迷睇得肉緊,一班球員打得仲肉緊。

開始睇公牛隊時我鍾意佐敦多過柏賓,之後睇到第二次三連霸時先知道自己鍾意柏賓多過佐敦,
柏賓那種全能球技同一對一防守技術真係深深吸引住我,而且柏賓有自己一套風格,
我覺得佐敦球技好優雅,但係柏賓那一種係瀟灑,尤其係佢爆入禁區入樽真係好有型。
以前見佢帶波入禁區爆伊榮同大衛羅賓遜然後入樽真係好精彩。

舊 12-13-05, 02:32 PM   #221
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
今日做乜咁爆既~

suns.... mavericks.... pistons.... 全輸~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 10:29 PM   #222
阿聰

wink

引用:
作者: Zaku
今日做乜咁爆既~

suns.... mavericks.... pistons.... 全輸~
[桂神mode]呢 d 咪就係 nba 引人入勝之處囉![/桂神mode]

舊 12-13-05, 10:47 PM   #223
Penny仔

引用:
作者: kin~kin
有D突然, 但又係預計之中...當初van gundy接得呢份job就預左Pat Riley隨時返黎
...Pat Riley仲要係Shaq剛復出果陣出手, 等van gundy冇機會翻身
舊 12-14-05, 02:19 AM   #224
平本一樹
Game Master

註冊日期: Sep 2003
我從來唔覺JAZZ同HORNETS係隊弱隊,所以PISTONS同SUNS輸波我覺得唔算太意外

今日場JAZZ同PISTONS都幾好睇,D球迷普遍話JAZZ種復古籃球風格沉悶,但我覺得睇SLOAN

帶領既JAZZ可以學到好多籃球戰術上既學問,對自己打波都有幫助

如果Boozer、Giricek、D.Williams呢d傷兵能夠復出,我相信SLOAN帶領既JAZZ係有足夠既實

力打入今季季侯賽
平本一樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-05, 12:04 PM   #225
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

騎士輸俾鷹隊...
騎士已經3連敗~
有d為 king james擔心

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
YAHOO NBA FANTASY05-06 討論區 Penny仔 體育版 465 04-23-06 03:55 PM
[NDS]牧場物語 Colobocle Station DS 情報&討論區 Vol 2 [美版 2006年6月發售] neo2046 手提遊戲機討論版 187 04-12-06 04:08 PM
NBA 討論區 VOL. 10 - 請轉到 VOL. 11 繼續討論 阿聰 體育版 999 11-29-05 12:21 PM

現在的時間是 06:39 PM

手機版 | APP版