Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
~清談館~>I ♥ 屯門 (我真係好撚鐘意屯門)
Squall-Lucifer 12:56 PM 01-03-16
是外賣自取沒錯,個紙袋一拿上手已經感覺到不對,但意外的是錯的這麼離普
捲毛老爺 01:01 PM 01-03-16
作者: Squall-Lucifer:
是外賣自取沒錯,個紙袋一拿上手已經感覺到不對,但意外的是錯的這麼離普
放入袋個個 有責任對一對架喎 明顯發緊夢
Squall-Lucifer 01:03 PM 01-03-16
還要好像是經理執貨的.....
亍 ◣ 01:06 PM 01-03-16
作者: 捲毛老爺:
放入袋個個 有責任對一對架喎 明顯發緊夢
你見佢地可以執幾個字先出到餐仲期望會對單?
捲毛老爺 08:53 AM 01-04-16
港鐵指,由於青山公路藍地段有輕鐵列車撞倒兩名途人,輕鐵將不停藍地站至洪水橋站,改道線路包括輕鐵610、614615和751線,已安排免費接駁巴士來往洪天路緊急月台至兆康站。

今蕉真係多得呢d意外唔少

肯好醒水塔紅VAN
J+1 12:25 PM 01-08-16
Testing...

由手機版發出
J+1 01:28 PM 01-08-16
女店員s看來很好吃

試左個黑油湯底..味道ok啱我..不過應該先試過最平嗰個湯先.....叉燒半肥瘦,睇你食唔慣...麵質中度,可能落單可以改硬度...?

目視入面得5,6張台約20個位..如果人多起嚟可能要等
由手機版發出
pet3 03:33 PM 01-08-16
作者: J+1:
女店員s看來很好吃

試左個黑油湯底..味道ok啱我..不過應該先試過最平嗰個湯先.....叉燒半肥瘦,睇你食唔慣...麵質中度,可能落單可以改硬度...?

目視入面得5,6張台約20個位..如果人多起嚟可能要等
由手機版發出
左邊白色的圓形物是什麼
J+1 04:05 PM 01-08-16
不要迫我說是牛丸

由手機版發出
david 01:23 AM 01-09-16
樓上係赤橋?

卒之去佐客家好棧食LUNCH時食佐煲仔飯...
亍 ◣ 11:50 AM 01-09-16
係赤橋 (其實當時真係有d想同佢地講那是虹不是紅.....

另.....尋日食完過輕鐵站時見到....究竟係唔係一個集團??越搵就越多間...柏麗1樓都有檔............

陸奧 貴志 01:45 PM 01-10-16
頭先食完赤橋,有3塊叉燒!!不過麵量細d,我就夠食,正常男人應該唔夠
J+1 09:41 AM 01-14-16
而我不知道.....

由手機版發出
pet3 09:48 AM 01-14-16
而我不知道.....

由手機版發出
元朗果間很難食
blackpighk 12:02 PM 01-14-16
而我不知道.....

由手機版發出
3X 年屯門市中心人表示未聽過...
捲毛老爺 12:13 PM 01-14-16
2x年表示 未聽過+1
Squall-Lucifer 12:21 PM 01-14-16
2X年未聽過+1....
神名レオ 01:01 PM 01-14-16
仲有幾日就開,正
終於唔洗專登入元朗食
( ゚ω゚)? 01:10 PM 01-14-16
萬芳冰室

元朗->台灣->屯門

[QUOTE]來自香港元朗的萬芳冰室有讓人想念的港味·台北松山區「/QUOTE]
david 12:51 AM 01-15-16
2X年未聽過+1...

置樂個新場成個迷官咁,電梯上樓梯走,但樓梯入口超隱閉,個場又無特色O野,O的鋪位又豆腐潤咁細,應該好快玩完...
捲毛老爺 10:36 AM 01-15-16
玉林苑 重開有冇人知係邊
J+1 12:06 PM 01-15-16
應該之前某茶餐廳+餅店???冇行過嗰邊唔知...

https://m.facebook.com/tuenmungoodli...CCfo9DWgGAdnDP
由手機版發出
blackpighk 08:51 AM 01-16-16
應該之前某茶餐廳+餅店???冇行過嗰邊唔知...

https://m.facebook.com/tuenmungoodli...CCfo9DWgGAdnDP
由手機版發出
街市對面豬肉檔/金銀衣紙隔離
pet3 09:40 AM 01-22-16
良景昨天重開
藍地還在
好吃的安記死左

藍地左邊果間賣燒雞 係唔係和V City地下果間同一間?

昨晚最後買了一個20元的大蘋果就回家了
亍 ◣ 06:11 PM 02-07-16
holy.....火燒青山
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面