Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
Neo Entertainment TREND>美劇綜合討論區
FOKKIT 01:41 AM 10-07-12
作者: cancerman:
Dexter攪到最親既人都唔好過,
佢太過自私,
呢頭攪單野都未善後完,
o個頭又去搵獵物。
以Debra 性格同頭腦,一定查落去,Dexter 點解釋都係穿
cancerman 09:28 PM 10-09-12
Dexter S7E02結尾幾正
(=v=)b 10:08 AM 10-10-12
Mentalist S5-2

Patrick Jane個女Charlotte(Dove Cameron)出場啦~

hap3afrien 01:50 PM 10-12-12
Arrow正

睇wiki d角色都幾大出入
Dangerous-boy 10:19 PM 10-12-12
作者: hap3afrien:
Arrow正

睇wiki d角色都幾大出入
這個綠箭俠是否已確定會加入遲尐開拍的正義聯盟?
hap3afrien 02:59 PM 10-13-12
作者: (=v=)b:
Mentalist S5-2

Patrick Jane個女Charlotte(Dove Cameron)出場啦~
依集好睇bbb
Dove Cameron
唔通以後會變左Perception

作者: Dangerous-boy:
這個綠箭俠是否已確定會加入遲尐開拍的正義聯盟?
Justice League movie好似未有消息
(=v=)b 06:42 PM 10-13-12
依集好睇bbb
Dove Cameron
唔通以後會變左Perception
我覺得個女仔個樣~好似HOTCHA個REGEN~:XDXD:

睇佢串串貢好正~咁耐以黎都無人可以串到Patrick Jane啞口無言~佢係第1個~

Sito 11:58 AM 10-15-12
Elementary睇左兩集麻麻地,第二集裝彈弓引兇手學足the mentalist,決定cut劇了
Suda 11:44 PM 10-15-12
Arrow節奏緊湊,動作場面交足功課,希望keep到水準
Sito 06:52 PM 10-16-12
Dexter 03

睇個款編劇都係想安排殺手兄妹檔組合,不過估唔到Louis咁就收皮,佢真係一個咁既傻仔?一開始仲以為佢知道Dexter係殺手……

暉暉816 07:57 AM 10-17-12
Walking dead season 3出咗第一集了,
話咁快有人瀨野。
(=v=)b 09:00 AM 10-17-12
作者: 暉暉816:
Walking dead season 3出咗第一集了,
話咁快有人瀨野。
abc~

左邊咁大個空位唔行~係要係隻野個邊行~瀨野是常識吧~

暉暉816 09:22 AM 10-17-12
abc~

左邊咁大個空位唔行~係要係隻野個邊行~瀨野是常識吧~
我的見解
唔理三七二十一,一見屍就劈一野先可以確定死透
否則呢啲事以後都會有。

另外上集啲鎗都冇滅聲器,先致咁避免開鎗(另一原因係留返彈藥)....今集個天就跌兩個滅聲器俾Rick同Carl....

(=v=)b 09:40 AM 10-17-12
作者: 暉暉816:
我的見解
唔理三七二十一,一見屍就劈一野先可以確定死透
否則呢啲事以後都會有。

另外上集啲鎗都冇滅聲器,先致咁避免開鎗(另一原因係留返彈藥)....今集個天就跌兩個滅聲器俾Rick同Carl....
def~

駁故就無戲做架啦~
都有成個冬天比佢地搵滅聲器~

紅蓮蒼電 08:04 PM 10-17-12
def~

駁故就無戲做架啦~
都有成個冬天比佢地搵滅聲器~
ghi~

就正如邊會估到成個第二季有6,7集都係白做

cancerman 08:48 PM 10-17-12
Dexter S7E03
個煩友終於消失,
唔洗再係度攪埋d無謂劇情。
FOKKIT 03:01 AM 10-18-12
作者: cancerman:
Dexter S7E03
個煩友終於消失,
唔洗再係度攪埋d無謂劇情。
我以為佢係同道中人...點知...
不過佢死前都爆左料比俄國佬..麻煩了
kain_plus 11:59 PM 10-22-12
作者: FOKKIT:
我以為佢係同道中人...點知...
不過佢死前都爆左料比俄國佬..麻煩了
上季仲諗住deb 會同dexter 一齊...點知搞成咁
下集好似好激, 次次都玩到咁大, 都唔知點收科
yeah yeah 09:23 PM 10-23-12
作者: Suda:
Arrow節奏緊湊,動作場面交足功課,希望keep到水準
睇上去唔錯...
希望間唔中會加入下其他JL既人出下埸
hap3afrien 09:52 PM 10-24-12
下星期一830做Sherlock S2

S3快d出啦
FOKKIT 03:49 AM 10-29-12
Dexter S7E04
慢慢想同化Deb..不過又有大問題出現...Guerta
cancerman 09:22 PM 10-29-12
其實以Deb既性格,
遲早應該頂唔順要離開Miami重過新生活。
(=v=)b 09:50 PM 10-29-12
Mentalist S5-5

今集終於知道red john係fbi既人係邊個~

Dangerous-boy 10:10 PM 10-29-12
下星期一830做Sherlock S2

S3快d出啦
好彩你提一提,唔係現在實唔記得睇!
Sito 10:33 PM 10-29-12

今集終於知道red john係fbi既人係邊個~

最後車上個男人就係Red John???

第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面