Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 
電視遊戲討論版>『モンスターハンターライズ:サンブレイク』Monsters Hunter Rise Sunbreak
野良猫 06:23 PM 07-13-22
依家先過三百萬,慢咗好多:-)
[X-MEN] 06:58 PM 07-13-22
作者: 野良猫:
依家先過三百萬,慢咗好多:-)
唔係喎,
Iceborne一個星期賣咗250萬,然後4個月後公佈賣咗400萬,
Sunbreak 5日賣咗200萬,然後今日第14日就賣咗300萬,

似乎Sunbreak賣得快好多喎
fantasy俊仔 07:21 PM 07-13-22
作者: HAKAIDER:
洗衣機支柱好似易左磨邊.................

係邊位對牆跑 > 自動爬牆個心真係離一離 :-)
OPTIONS 有得選戰鬥中關閉自動爬牆
HAKAIDER 07:22 PM 07-13-22
作者: [X-MEN]:
唔係喎,
Iceborne一個星期賣咗250萬,然後4個月後公佈賣咗400萬,
Sunbreak 5日賣咗200萬,然後今日第14日就賣咗300萬,

別忘記Sunbreak 係NS / PC 同歩發行
HAKAIDER 07:26 PM 07-13-22
作者: fantasy俊仔:
OPTIONS 有得選戰鬥中關閉自動爬牆
但真係無諗過原本為方便玩家的改動會陰左一野 :-)

依家磨邊跑收一收油門好了 :-)
[X-MEN] 07:39 PM 07-13-22
別忘記Sunbreak 係NS / PC 同歩發行
Iceborne都係PS/Xbox一齊出,PC版雖然遲出不過都係喺達成400萬前出
(PC版係20年1月9號出,400萬係20年1月15號達成,不過包唔包PC版銷量就唔知)
Terry仔 10:21 PM 07-13-22
作者: [X-MEN]:
唔係喎,

我想知 SB 出之後,rise 個銷售數字
如果rise數字升幅不大,SB遲下升幅都會有限
[X-MEN] 10:47 PM 07-13-22
作者: Terry仔:
我想知 SB 出之後,rise 個銷售數字
如果rise數字升幅不大,SB遲下升幅都會有限
Rise都有跟住升,Sunbreak賣200萬嗰陣官方同時講埋Rise賣咗1000萬
赤兵尉SETH 12:45 AM 07-14-22
Rise頭一個月都係賣到好似可以超越World咁, 然後知道係地雷之後停左響800萬, 反而World同GU銷量再上升:-)

Sunbreak真係改善左好多, 但我識唔少人踩過地雷之後炸到唔敢返黎 :-)
HAKAIDER 05:24 AM 07-14-22
作者: 赤兵尉SETH:
Rise頭一個月都係賣到好似可以超越World咁, 然後知道係地雷之後停左響800萬, 反而World同GU銷量再上升:-)

Sunbreak真係改善左好多, 但我識唔少人踩過地雷之後炸到唔敢返黎 :-)
嚟rise 真係唧牙膏嘛

而且world 拉信號彈開救援, 同用目標分類去search 野團

都好過rise 好多
STRIFE 03:30 PM 07-14-22

即刻整兩隻玩下
應該好過貓,如果唔care素材
シスグノ 08:50 PM 07-16-22
愚蠢一問:是否要Rise先通關,才能開始Sunbreak?

因為我打算從新來過,但是從Rise開始。
由手機版發出
野良猫 08:52 PM 07-16-22
作者: シスグノ:
愚蠢一問:是否要Rise先通關,才能開始Sunbreak?

因為我打算從新來過,但是從Rise開始。
由手機版發出
:-)
シスグノ 09:48 PM 07-16-22
作者: 野良猫:
:-)
噢,謝謝你。
由手機版發出
Eking 02:14 PM 07-19-22
EX 有5-6星嗎? 條件是? 暫時MR101, MR1-6及EX1-4全過~
HAKAIDER 03:32 PM 07-19-22
作者: Eking:
EX 有5-6星嗎? 條件是? 暫時MR101, MR1-6及EX1-4全過~
無...............

https://game8.jp/mhrise/465101
[X-MEN] 06:28 PM 07-19-22
作者: Eking:
8月會更新新嘅傀異任務
fantasy俊仔 07:17 PM 07-20-22

HAKAIDER 07:53 PM 07-20-22
好誇張的打法 :-)

https://twitter.com/jggy78084819/sta...87805076733955
[X-MEN] 08:58 PM 07-20-22
正呀,除咗技能,防禦力同耐性之外,連窿都會random增加(會唔會好似耐性咁有機會減少就唔知),
呢個系統令隻game襟玩咗超多:-)
fantasy俊仔 09:17 PM 07-20-22
睇到條洗衣機避法

技能 飛び込み 撲入去

小爆桶

上牆>翔蟲跳入去

Terry仔 10:00 PM 07-20-22
即係咩意思?
HAKAIDER 10:32 PM 07-20-22
作者: Terry仔:
即係咩意思?
你有無留意防具強化好早就可以LV9, 但防禦力遠遠追不上EX 傀異任強度?

因為Gapcom 一早唧牙膏扣起左LV10 強化

而且傀異錬成強化仲 "疑似" 係好似護石噤可以抽skill :-)

https://gamewith.jp/mhrize/article/show/352670
LR猫 12:19 AM 07-21-22
你有無留意防具強化好早就可以LV9, 但防禦力遠遠追不上EX 傀異任強度?

而且傀異錬成強化仲 "疑似" 係好似護石噤可以抽skill :-)

https://gamewith.jp/mhrize/article/show/352670
夠照end game啦係咪:-):-)
Terry仔 07:32 AM 07-21-22

如果真係要抽skill 就死得啦
抽唔到心水技能,唔通又要成件甲買過,之後又升lv上去再抽過?!
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 

返回主題版面