Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
日本動漫畫討論版>「新テニスの王子様」総合THREAD丨(向世界出發)
暗黑流星cal 12:10 PM 02-16-08
算啦...jump不嬲都係 A>B>A>B>A>B>A......

呢場咪又係打到TIE BREAK....不過都係過程最重要...
闇影風 01:09 PM 02-16-08
作者: NDS:
而加打波定係打人呀~~~~
肯定咁答你一句
(忘了木乃衣嗎)
小草 01:36 PM 02-16-08
作者: Shadow 神:
我諗接落黎神應該用一招唔駛掂個波而令個波自己飛走或回擊,好似逆手塚 zone 咁先有得打 ~
真係會有咁神ge招嗎
Busconcamp 10:17 PM 02-18-08
作者: 小草:
真係會有咁神ge招嗎
動漫...就係咁"神"...
sunnypigdog 10:47 PM 02-18-08
網王最終回
龍馬:你已經死了!!
某F 10:58 PM 02-18-08
....而家先發現到呢個topic (腹筋崩壞中)
HuGo_達之礦工 04:05 PM 02-19-08
整個special 龍馬 vs 費達拿啦
好想睇網王既費達拿有咩招
david 10:50 PM 02-20-08
作者: HuGo_達之礦工:
整個special 龍馬 vs 費達拿啦
好想睇網王既費達拿有咩招
俾federer知道佐,唔知會唔會告佢侵犯肖像權,令佢形象受損呢?
Led Mirage 04:58 AM 02-21-08
高中生都可以令恐龍滅亡......federer肯定勁過孫悟空啦bbbbbbbb
david 02:41 PM 02-21-08
作者: Led Mirage:
高中生都可以令恐龍滅亡......federer肯定勁過孫悟空啦bbbbbbbb
龍馬兩兄弟已經識舞空術啦(動畫movie版),federer要再勁o的先得!
money 02:51 PM 02-21-08
出サムライドライブ
包帯が天衣無縫について無理矢理解説

天衣無縫なんてものは最初っからねえと南次郎登場。解説

青学の柱になれ!→ういっス

真っ二つ

でも幸村が真っ二つのボール2つをちゃんと打ち返す←これが最後のコマ

~昊~ 06:54 PM 02-21-08
作者: money:
出サムライドライブ
包帯が天衣無縫について無理矢理解説

天衣無縫なんてものは最初っからねえと南次郎登場。解説

青学の柱になれ!→ういっス

真っ二つ

でも幸村が真っ二つのボール2つをちゃんと打ち返す←これが最後のコマ
即係個波分開左做兩半仲繼續打?
咁嘅劇情都諗到,許裴果然唔係普通漫畫家…
Shadow 神 12:25 AM 02-22-08
作者: ~昊~:
即係個波分開左做兩半仲繼續打?
咁嘅劇情都諗到,許裴果然唔係普通漫畫家…
其實之前對金太郎都已經試過類似 ...
只希望唔好再 "進化" 到切到個波 10 份,然後兩個人變做 10 個分身係咁打 ...
咖哩魚蛋 12:41 AM 02-22-08
家陣咁神既劇情, 搞到konami 都唔知點幫佢地出action系 tennis game, 唯有繼續心跳回憶~tennis side x n
tylau 01:11 PM 02-22-08
肯出個水晶牆係個網度未? 所有波都打唔到過對面...sosad
david 07:46 PM 02-22-08
作者: tylau:
肯出個水晶牆係個網度未? 所有波都打唔到過對面...sosad
唔係咁簡單,過唔到對面之餘,所有殺人擊球招式都會被水晶牆吸收,然後反彈!
Shadow 神 10:04 PM 02-22-08
作者: david:
唔係咁簡單,過唔到對面之餘,所有殺人擊球招式都會被水晶牆吸收,然後反彈!
再唔係好似近期星矢 LC 咁,出空間轉移
明明人地打去自己死角,係落地前一刻變左落落對方死角
fancylala 11:40 PM 02-22-08
個討論thread d 內容完全唔似講緊運動漫畫
GN00508771 11:45 PM 02-22-08
咁係因為這東西已經不再屬於運動類嘛...=.=
小草 12:09 AM 02-23-08
作者: fancylala:
唔知你有冇睇過
睇過的話應該明白這不是運動漫畫
~昊~ 12:51 AM 02-23-08
作者: fancylala:
我一路都當網王係搞笑漫畫咁睇~
廢人 02:15 AM 02-23-08
網鬥士龍馬 一聽就知係格鬥漫畫啦
Led Mirage 04:43 AM 02-23-08
唔理班分身打球先, 為何今期我想起的是....

晴子:「你喜歡打籃球嗎?」
櫻木:「真的非常喜歡,這次絕不是說謊。」

sunnypigdog 07:25 PM 02-26-08
下期應該到幸村爆seed出天衣~~~~
之後兩至三話都係到搶七~~~~
十話內應該會完la 掛~~~~
Carl@William 04:41 AM 02-27-08
作者: Led Mirage:
唔理班分身打球先, 為何今期我想起的是....

晴子:「你喜歡打籃球嗎?」
櫻木:「真的非常喜歡,這次絕不是說謊。」

我諗起足球風雲既久保對田仲講既最後一番說話
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面