Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ... 最後
日本動漫畫討論版>「美少女戦士セーラームーンCrystal」好評放送中
BRA武藏 05:30 AM 04-28-14
新人設成熟得滯……
kotetsu 06:18 AM 04-28-14
新人設好樣衰
assy 07:31 AM 04-28-14
好唔掂...舊版動畫人設正
而家除左髮型個個一樣樣
Tano 10:03 AM 04-28-14
久川冇時間配?

其實初代漫畫跟動畫版分別大嗎?
初代動畫好似重未出DVD同BD之類
真!DC 10:29 AM 04-28-14
人設我覺得唔錯喎
有自己特色唔係大眾化畫風
由手機版發出
柴崎幸 10:29 AM 04-28-14
自己讀書時好鍾意呢套動畫,當時覺得故事設定好特別。
咁多輯裡面,感覺上動畫版「R」前半部分好無謂,明明係地場衛(禮服朦面俠),又要無端端整個沙漠王子出黎。
講劇情,由「S」開始覺得好好睇,可能相繼加左天王、海王、冥王同土星,個人最鍾意Pluto,感覺拎住把時空鎖匙好有型!土萌螢就好靚。
去到「Stars」,劇情就好緊湊,但就接受唔到三個好似由男變女既星星戰士。
講聲優,我都係因為呢套而鍾意左三石琴乃,不過都及唔上一直好鍾意既富沢美智恵,可惜已經退左休。
J+1 10:45 AM 04-28-14
個網咩事,load 得好慢,仲要每頁都要load 一次...
由手機版發出
Rance 11:48 AM 04-28-14
作者: Tano:
久川冇時間配?

其實初代漫畫跟動畫版分別大嗎?
初代動畫好似重未出DVD同BD之類
除左第一二套有少少跟之外完全係兩個故事....
Gundam MK-2 12:01 PM 04-28-14
個網龜速

人設的確跟返漫畫好多,個人都覺得無問題
雖然都懷念以前TV版人設
money 03:49 AM 04-29-14
而家先留意到人設係佐光幸恵
唔怪得之啦
原來係GEASS作畫監督最唔掂個個

Sar8 09:05 AM 04-29-14
作者: DevilElvis:
還我舊人設
還我母女版(咦?)
kotetsu 06:25 PM 04-29-14
雖然話新人設係照漫畫個風格
但我接受唔到新版大細眼,正面雙眼唔對稱,站姿奇怪,哩d"畫功"上既問題...
Tano 09:33 PM 04-29-14
季定半/年番
日本收外匯代表作之一,如頭幾集冇劇場版真係會叫人失望……
leungky1 10:30 PM 04-29-14
作者: Tano:
季定半/年番
日本收外匯代表作之一,如頭幾集冇劇場版真係會叫人失望……
佢係每月第一同第三個星期播

好難計算同定義......
事丫娃些 03:38 PM 05-01-14
アニメ『セーラームーン クリスタル』は全26話

Format: 30min × 26ep
someday 07:04 PM 05-01-14
作者: Rance:
除左第一二套有少少跟之外完全係兩個故事....

S 的話 TV 版故事好睇過漫畫版好多好多, 個結局以前細個真係睇到眼濕濕
團子~o~ 08:20 PM 05-01-14
作者: money:

木星某部位好似大增長...咁快作畫失誤定係新設定?
money 07:51 AM 06-06-14

ルナ役は広橋涼さん、タキシード仮面/地場衛役は野島健児さんに決定!
ouki 10:40 AM 06-06-14
作者: money:

ルナ役は広橋涼さん、タキシード仮面/地場衛役は野島健児さんに決定!
=.=點解不是古谷....
廢人 11:52 AM 06-06-14
有咩理理找個新dd既人宦3唔找蒼月昇

講新蒼月一定新過佢啦
講似佢又一定唔夠蒼月黎
由手機版發出
stevenfan 11:58 AM 06-06-14
應該話全部換晒仲好,三石都唔好用
現在係得罪fans
北条加蓮 12:49 PM 06-06-14
跟OMEGA模式,剩星矢阿兔用原配
久川綾的聲音好好聽的
作者: 團子~o~:
木星某部位好似大增長...咁快作畫失誤定係新設定?
唔止真琴,下面條線搞到個個都大都好似エロゲー熟女
Rance 02:12 PM 06-06-14
咩角度睇個頭蓋骨都係好異常....
赤兵尉SETH 04:06 PM 06-06-14
一般黎講...呢種叫作畫崩壞...
真!DC 06:53 PM 06-06-14
我唔覺畫有問題喎
睇得太多量產畫風了
有特色我鍾意
修長體型
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ... 最後

返回主題版面