Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-16-12, 05:02 PM   #176
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
作者: riceking 查看文章
Source? a

Rice
http://us.battle.net/d3/en/forum/top...99220?page=1#4
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 05:02 PM   #177
Antares
Insane Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
呢個以前都咁密ga啦

最緊要係電流 好多時一定夾 jailer / forzen 即唔想打機
frozen宜家一出就好多粒冰,基本上一凍結左就會俾其他冰粒連爆,都唔駛電流棒埋你單

好彩仲有技能可以走佬

最怕vortex,一吸埋去幾廿枝棒棒,成地毒同火即秒殺

舊 07-16-12, 05:04 PM   #178
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
冰+蕉er 既combo 真係想哭

仲有就幾隻野玩時間差冰

就係呢個冰攪到我轉唔到build

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 05:05 PM   #179
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
咦 呢篇唔係我睇個篇
我睇個篇最少有成個星期:g19

下個patch話buff 巫醫
唔該唔好buff啦sosad

此篇文章於 07-16-12 05:11 PM 被 ~蛙蛙~ 編輯。
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 05:20 PM   #180
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
bz興一啖砂糖兩啖屎
buff左你實係第二處搞你

舊 07-16-12, 05:21 PM   #181
~蛙蛙~
Crazy Gamer

引用:
作者: Sar8 查看文章
bz興一啖砂糖兩啖屎
buff左你實係第二處搞你
明buff暗nerf
有玩山口山都知咩事啦
舊 07-16-12, 05:23 PM   #182
Sar8
The One

引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
明buff暗nerf
有玩山口山都知咩事啦
都係果句
每一秒鐘就有7個薩滿

舊 07-16-12, 05:45 PM   #183
Andromeda
God of Gamer
幸せの向こう側...

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
明buff暗nerf
有玩山口山都知咩事啦
最衰係唔比人踢爆就唔出聲,實行扮傻...
仲要同你講BUFF左
真係節省少少啦...
唔提就已經係BUFF,而家提左一定係NERF
UCC當年個風怒話BUFF 開心到7秒死1隻薩滿

あの頃のように

君と出会わなければつらくないのに
Andromeda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 06:33 PM   #184
~蛙蛙~
Crazy Gamer

唔駛薩滿 戰士都夠
70年代我地將收起英勇跳躍 85年代 英勇跳躍呢個技好cool
我地好滿意呢個改動
佢收埋d技 exp先出俾你囉一樣得
舊 07-16-12, 07:56 PM   #185
fcvictor

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code0748 2635 0486
D寶石設計書個drop rate 有無1%... AH貴到hihi.....想合寶石姐
由手機版發出
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 08:37 PM   #186
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: fcvictor 查看文章
D寶石設計書個drop rate 有無1%... AH貴到hihi.....想合寶石姐
由手機版發出
主因係需求太大.......

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 09:34 PM   #187
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

cri mass build打act2真係無咩so......主要farm場太多膽小屬性既精英怪,打起黎仲慢左

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 07-16-12, 11:17 PM   #188
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
我都打爆左煉獄大菠蘿了... Orz

Rice

舊 07-17-12, 12:02 AM   #189
david
The One

註冊日期: Mar 2002
http://edition.cnn.com/2012/07/10/te...?c=tech&page=0

LAG佐,原來D37上埋CNN,都應該無乜邊隻OLG可以咁有面出佐無耐就有報導啦.../

B記真有福,咁多免費宣傳。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 01:17 AM   #190
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:

Rice
可以收工了

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 09:09 AM   #191
NetNetBoy
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDNetNetBoy
XBox Live GamertagNetNetBoy

引用:

Rice

舊 07-17-12, 09:17 AM   #192
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: fcvictor 查看文章
由手機版發出
我寶石書全食齊
可以免費幫版友合石
(美服
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 09:30 AM   #193
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: Antares 查看文章
其實仲又一樣改左,無實際証明,不過我自己好覺,gamefaqs都有人講

就係電流棒出得好密,同一時間可以有四五支,d怪係咁掟出黎,掟得好快

以前一支兩支我唔理,用師姑頂得住,宜家要打幾拳就退一退

有人仲話電流棒長左tim,雖然我唔覺

不過就算係錯覺,打機打到玩家會疑神疑鬼,Blizzard真係成功
傳聞怪既skills/cd有級別之分,
以往秘法棒我肯定係每一隻只出到一支,
當第一支棒快要轉完一個時針, 另一支就會開始生成,
但上星期改版後, 時時見到第一支棒轉左3/4圈, 另一支已經開始轉
令我要頻密地改陣地打

另外有無人有留意屍體連結既fire chain?
今個patch之後開始間唔中有傷害
係bug定係咩

舊 07-17-12, 09:41 AM   #194
阿魚

引用:
作者: Sar8 查看文章
都係果句
每一秒鐘就有7個薩滿
有無睇山口山好出名巫妖電視王?
偉大的索爾都要被守屍了
之後都改行玩奶, 大地盾超帥又imba

此篇文章於 07-17-12 09:43 AM 被 阿魚 編輯。
阿魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 10:20 AM   #195
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 阿魚 查看文章
傳聞怪既skills/cd有級別之分,
以往秘法棒我肯定係每一隻只出到一支,
當第一支棒快要轉完一個時針, 另一支就會開始生成,
但上星期改版後, 時時見到第一支棒轉左3/4圈, 另一支已經開始轉
令我要頻密地改陣地打

另外有無人有留意屍體連結既fire chain?
今個patch之後開始間唔中有傷害
係bug定係咩
其實應該係咁 CD應該無改
但係以前唔會一到CD完就放
而家係CD一完就會放

其實我估到最後都會話元素系列/fire chain等等地版技有bug
你見到佢地個藍帖都話 數值無變過架!不過有bug就係另一回事

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-17-12, 10:37 AM   #196
阿魚

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實應該係咁 CD應該無改
但係以前唔會一到CD完就放
而家係CD一完就會放

其實我估到最後都會話元素系列/fire chain等等地版技有bug
你見到佢地個藍帖都話 數值無變過架!不過有bug就係另一回事
咁下下用bug黎做借口
唔怪得之出咁多件傳奇, 套裝, 金裝都咁廢啦
all are bugs

此篇文章於 07-17-12 11:12 AM 被 阿魚 編輯。
阿魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 10:50 AM   #197
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 阿魚 查看文章
咁下下用bug黎做錯口
唔怪得之出咁多件傳奇, 套裝, 金裝都咁廢啦
all are bugs
咁事實上 有咁多人都跳出黎話感覺到地版技痛左
然後佢就話我地無改過D數值 但有bug係另一回事
言下之意就係呢個地版技痛左既效果係預期之外係bug啦...

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-17-12, 11:11 AM   #198
阿魚

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
咁事實上 有咁多人都跳出黎話感覺到地版技痛左
然後佢就話我地無改過D數值 但有bug係另一回事
言下之意就係呢個地版技痛左既效果係預期之外係bug啦...
如果要賴bug既話
最近play back既次數變多
係咪又係bug

舊 07-17-12, 11:21 AM   #199
blackpighk
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagblackpighk
我過去7日都係打一次 a1q9 就exit program 掛機睇AH 都懶了.....

等玩第2隻game mode on
blackpighk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 11:23 AM   #200
Sar8
The One

佢話係上帝郁過都得

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
請問c hing "GA-G41MT-D3"底板如何clear cmos value?? x123 手機資訊/電腦軟硬討論 0 06-28-12 08:14 PM
[新聞] D3出了新韌體 加賀KAGA 照相館 0 01-20-09 08:02 PM
[CW26][D3][Lapus]新刊~全彩插圖本SODA香港首賣!~ 新商品追加! Lapus Cosplay同人MIX討論區 3 08-21-08 12:11 PM
[CW21] [D3 上下奇蹟莊] 18禁男性向新刊《裡百鬼夜行抄》道歉啓示 屈紳士 Cosplay同人MIX討論區 49 03-03-06 12:36 AM

現在的時間是 01:57 PM

手機版 | APP版