Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-08-09, 09:51 PM   #176
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Middle 查看文章
附件 7210

因為有某feel 臨時話要考試,
令到我地今晚只得12 人去到,但上面張單又收14 人o既錢......

有關人士應該知道點做喇
咁事實上即係應該點計 幫我計埋得唔得
佢每個人頭都收全數? 唔係收訂金?
果度d位係點比法? 佢收14個人錢有冇比返14人份量的桌椅同野食?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 10:14 PM   #177
c_fu
Game Master
3陪達人

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
咁事實上即係應該點計 幫我計埋得唔得
佢每個人頭都收全數? 唔係收訂金?
果度d位係點比法? 佢收14個人錢有冇比返14人份量的桌椅同野食?
都給他們fake了....

舊 03-08-09, 10:39 PM   #178
宮本俊
Insane Gamer
漫無目的在周圍遊蕩

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章

你頭先又話唔上網

野食唔算最差既,至少燒出黎都叫食得入口
MTR站有網上嘛,到了荃灣站見有空位即刻快速登入留字走人

至於這兒,已經沒有值得我留戀的地方,後會無期
宮本俊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 11:15 PM   #179
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: Seppie 查看文章
自己追post 啦~~~
欠__ 還__
__ 債__還

b
還錢呀?
我好奇怪,個host無到,仲有一件版友無到
點解係我咁好彩比人點相放埋名上topic

舊 03-08-09, 11:27 PM   #180
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
還錢呀?
我好奇怪,個host無到,仲有一件版友無到
點解係我咁好彩比人點相放埋名上topic
一個病,
一個公幹
都係預計唔到既

你呢?????

舊 03-08-09, 11:29 PM   #181
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
一個病,
一個公幹
都係預計唔到既

你呢?????
學校有事

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 11:37 PM   #182
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
一個病,
一個公幹
都係預計唔到既

你呢?????
有事好忙黎唔到
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 11:40 PM   #183
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
學校有事

交功課唔係晨早已on schedule咩?

舊 03-09-09, 01:09 AM   #184
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
拿, 我冇意見, 我只係奉命行事

中大, 我咁乖仔幫得手, 你而家係咪都係要開聲隊我出黎先
係的話我下次識做
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-09, 01:14 AM   #185
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
拿, 我冇意見, 我只係奉命行事

中大, 我咁乖仔幫得手, 你而家係咪都係要開聲隊我出黎先
係的話我下次識做
你恐嚇呀家下

舊 03-09-09, 01:15 AM   #186
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
luen....卵?
頂, 我笑死左.

舊 03-09-09, 01:18 AM   #187
綾小路雷太

引用:
作者: lauchai 查看文章
你恐嚇呀家下
自行定奪
舊 03-09-09, 01:20 AM   #188
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

某feel我俾個choice 你
你還36 up俾我啦, 我地都可以放過你啦!!

舊 03-09-09, 01:23 AM   #189
綾小路雷太

引用:
某feel我俾個choice 你
你還36 up俾我啦, 我地都可以放過你啦!!
咩黎?
舊 03-09-09, 01:33 AM   #190
圖騰製作中

引用:
咩黎?
1up = 一條命

舊 03-09-09, 01:43 AM   #191
綾小路雷太

引用:
1up = 一條命
咁如果 1up = 一命
點解要36條命咁多

一人三條命
舊 03-09-09, 02:54 AM   #192
圖騰製作中

引用:
咁如果 1up = 一命
點解要36條命咁多

一人三條命
還返4隻貓俾佢

舊 03-09-09, 03:06 AM   #193
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
還返4隻貓俾佢

我幫佢還

舊 03-09-09, 03:15 AM   #194
咩Feel
Game Master
脫線一族

XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:

交功課唔係晨早已on schedule咩?
a 誰說的? Group project 人地唔郁我做唔到耶
仲要唔止一個project耶~

舊 03-09-09, 03:17 AM   #195
綾小路雷太

引用:
a 誰說的? Group project 人地唔郁我做唔到耶
我冇意見, 我係睇大圍頭的小不點

ps~ 你張相係明星抑或朋友? 影得好靚女, 我想講左好耐=3=
舊 03-09-09, 02:13 PM   #196
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
咩黎?
追番cwm團既post, 或者直接問基仔啦bbb

引用:
呢次教訓你下次d功課唔好預到咁老定咁right on time!

舊 03-09-09, 08:43 PM   #197
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
下次唔好咁熱氣得唔得
我病到今日
尋日訓足大半日

舊 03-09-09, 10:56 PM   #198
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
追番cwm團既post, 或者直接問基仔啦bbb

呢次教訓你下次d功課唔好預到咁老定咁right on time!
/\唔係我想預到咁蚊水,事實係成班人唔到死期唔會郁
算啦,解釋埋今個post就由佢
事實我係甩底

舊 03-10-09, 12:12 AM   #199
綾小路雷太

引用:
/\唔係我想預到咁蚊水,事實係成班人唔到死期唔會郁
算啦,解釋埋今個post就由佢
事實我係甩底