Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 12-27-08, 07:46 PM   #1726
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
請問貴店多唔多入日劇sound track?
因見最近兩套日劇同<流星之絆>soundtrack周圍都唔見.....thx
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-08, 01:52 PM   #1727
skymusic
Junior Member

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: frankieccc 查看文章
請問貴店多唔多入日劇sound track?
因見最近兩套日劇同<流星之絆>soundtrack周圍都唔見.....thx
可以試訂呢!
skymusic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-08, 01:52 PM   #1728
skymusic

引用:
作者: Fox 查看文章
kIM大:

想問 我的機器人女友台版返貨未, 幾錢,
留隻給我可以嗎
有現貨!^^
舊 12-29-08, 01:53 PM   #1729
skymusic

引用:
作者: lofai 查看文章
想問問

學友光年 23/12 出的
大約幾點會有貨到........ + 有無野月曆送架XD
有現貨,送poster!^^
舊 12-29-08, 07:12 PM   #1730
hihiandylam
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDhihiandylam
引用:
作者: skymusic 查看文章
可以呀!約$460!
你好喔,頭先你地公司有人打黎話到左啦....
不過佢報番比我聽要590..........
點解會咁....???
hihiandylam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-09, 05:09 PM   #1731
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
Question

http://uncleray888.mysinablog.com/in...ticleId=971903

仲有無王若琳話過自己至憎的作品 start form here賣???
出左一年唔知仲有無貨

台版joni mitchell

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-09, 02:22 PM   #1732
skymusic

引用:
作者: hihiandylam 查看文章
你好喔,頭先你地公司有人打黎話到左啦....
不過佢報番比我聽要590..........
點解會咁....???
因決定當時yen的匯率,thx!
舊 01-05-09, 02:22 PM   #1733
skymusic

引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
http://uncleray888.mysinablog.com/in...ticleId=971903

仲有無王若琳話過自己至憎的作品 start form here賣???
出左一年唔知仲有無貨

台版joni mitchell
有呢!!!!!!!!!!!!!!!
舊 01-12-09, 10:39 AM   #1734
s3b21
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
請問貴店有冇field of view同zard D舊碟賣?
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-09, 12:20 AM   #1735
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
你好!想問一問貴店會否代為訂購海外cd?
如會的話,這一隻會否受訂:
http://www.townsend-records.co.uk/pr...003224&pType=1

謝謝!

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-09, 12:31 AM   #1736
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
請問有無swing既 swing swang swung?
突然想找回舊碟呢....

舊 01-19-09, 03:33 PM   #1737
skymusic

引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
你好!想問一問貴店會否代為訂購海外cd?
如會的話,這一隻會否受訂:
http://www.townsend-records.co.uk/pr...003224&pType=1

謝謝!
這只沒有!sorry!
舊 01-19-09, 03:34 PM   #1738
skymusic

引用:
作者: 管家婆 查看文章
請問有無swing既 swing swang swung?
突然想找回舊碟呢....
no,sorry!
舊 01-22-09, 09:56 PM   #1739
lofai
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
學友隻光年台北版
聽日會唔會有呀??
有既大約幾點有??

謝謝解答XD

舊 01-24-09, 11:09 PM   #1740
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
請問香港版"ayumi hamasaki ASIA TOUR 2008 ~10th Anniversary~ Live in TAIPEI"DVD的推出日期係?

http://avexnet.or.jp/ayu/jp/news/081202.html

另外,天音館係農曆新年期間的營業時間係?

THX~!

舊 01-27-09, 05:44 PM   #1741
skymusic

引用:
作者: 機場美少年 查看文章
請問香港版"ayumi hamasaki ASIA TOUR 2008 ~10th Anniversary~ Live in TAIPEI"DVD的推出日期係?

http://avexnet.or.jp/ayu/jp/news/081202.html

另外,天音館係農曆新年期間的營業時間係?

THX~!
港版DVD未有資料,初一休息,初二開市!^^
舊 01-28-09, 11:35 PM   #1742
IDGAF
The One

引用:
作者: skymusic 查看文章
港版DVD未有資料,初一休息,初二開市!^^
唔該晒先~!

好似話台灣版2月13日,唔知係咪真?

舊 02-02-09, 02:17 PM   #1743
skymusic

引用:
唔該晒先~!

好似話台灣版2月13日,唔知係咪真?
暫時資料係!^^
舊 02-07-09, 12:18 PM   #1744
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
想問下王若琳隻新碟o既sacd版有冇話幾時會出??
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-09, 02:52 PM   #1745
skymusic

引用:
作者: RS 200 查看文章
想問下王若琳隻新碟o既sacd版有冇話幾時會出??
未有資料!^^
舊 02-09-09, 08:02 PM   #1746
u021122

註冊日期: Jul 2006
KIM係店主?
u021122 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 12:58 AM   #1747
IDGAF
The One

剛剛在貴店買了倖田來未TRICK (1 CD + 2 DVD,AAJCD20029DE),發現有問題~!!!!

行版封底寫有15首歌,
但隻CD係放落CD機/iTunes都係顯示得14首,
無咗第15首Bonus Track-Venus(而且亦唔係收錄係第14首內,係直頭無收錄到果種)

煩請代為向AVEX ASIA跟進,THX~!(可PM聯絡)

http://www.avexasia.com/cn/products/...r=AAJCD20029DE

CD
1. INTRODUCTION FOR TRICK

2. TABOO

3. show girl

4. Your Love

5. stay with me

6. This is not a love song

7. Driving

8. Bling Bling Bling feat.AK-69

9. That Ain't Cool 倖田來未 feat. Fergie

10. Hurry Up!

11. Moon Crying

12. JUST THE WAY YOU ARE

13. Joyful

14. 愛語

15. Venus Bonus Track

舊 02-13-09, 02:56 AM   #1748
IDGAF
The One

睇嚟唔止我一個係買咗無15首歌的大碟…

引用:
原帖由 yojimbo2 於 2009-2-12 00:48 發表
有無人都買左trick港版~
我買左$119 cd+2dvd~但係唔知點解入面無左bonus track的(cd tracklist印係話有的)

有無人都係咁既case?

舊 02-16-09, 02:01 PM   #1749
skymusic

引用:
睇嚟唔止我一個係買咗無15首歌的大碟…
已詢問了avex,待覆!^^
舊 02-16-09, 04:56 PM   #1750
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
有否代訂ayu下月隻新ALBUM《NEXT LEVEL》嘅USB版呢? 幾錢到呢?

論壇跳轉

現在的時間是 08:26 PM

手機版 | APP版