Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 60 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 80  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
(=v=)b 05:06 PM 10-15-16
芝士味太重~
ゆり 03:59 PM 10-16-16
作者: (=v=)b:
芝士味太重~
我反而覺得唔太夠
Dangerous-boy 03:51 PM 10-17-16
作者: ゆり:
我反而覺得唔太夠
唔夠芝士味+1
david 08:47 AM 11-04-16

連切件都懶...
大破人間 02:12 PM 11-04-16
http://www.weekendhk.com/dining/chiz...6%9C%AC-kfc/5/

日本最近KFC搞搞新意思,昨日(11月2日)推出了芝士雞PIZZA,簡稱 CHIZZA ,大小較雞胸還大,芝士還佈滿整塊PIZZA,加上茄汁、洋蔥、粟米、肉腸,香料,共七層材料

希望香港引進
david 09:48 AM 11-05-16
作者: 大破人間:
http://www.weekendhk.com/dining/chiz...6%9C%AC-kfc/5/

日本最近KFC搞搞新意思,昨日(11月2日)推出了芝士雞PIZZA,簡稱 CHIZZA ,大小較雞胸還大,芝士還佈滿整塊PIZZA,加上茄汁、洋蔥、粟米、肉腸,香料,共七層材料

希望香港引進
好邪惡,如果係辣雞底就更正!
亍 ◣ 12:38 PM 11-05-16
你整pizza雞,人地整pizza雞,唔食都知邊個贏
david 12:58 PM 11-11-16
我呢邊出ZINGER DOUBLE DOWN,LUNCH即時試佐,好邪惡,好辣,好脆,好好食,好漏...

今晚都唔駛食飯...
(=v=)b 08:16 PM 11-11-16
作者: david:
我呢邊出ZINGER DOUBLE DOWN,LUNCH即時試佐,好邪惡,好辣,好脆,好好食,好漏...

今晚都唔駛食飯...
乜黎呀~?
martinnitram 11:07 PM 11-11-16
乜黎呀~?
雞扒代替麵包後, 中間加薯塊 (好脆)?
david 12:14 AM 11-12-16
乜黎呀~?
即係之前香港出過O既DD,但就用辣雞代替原味雞,連個汁都係辣O既。

<--一向都愛辣雞多過原沬雞

應該會食多次

(=v=)b 05:50 AM 11-12-16
即係之前香港出過O既DD,但就用辣雞代替原味雞,連個汁都係辣O既。

<--一向都愛辣雞多過原沬雞

應該會食多次

原來係軍艦~
食多1次都唔夠喉啦~
david 06:50 AM 11-12-16
原來係軍艦~
食多1次都唔夠喉啦~
LUNCH食完個餐真係飽到連夜晚O個餐都唔駛食,係好好食,但係好漏...

好能人大佐無以前咁拆得...
KUTAR# 11:09 AM 11-20-16
旺角開了jollibee
比Kfc好食D
冇咁重炸漿冇咁肥膩
大破人間 03:17 PM 11-20-16
作者: KUTAR#:
比Kfc好食D
冇咁重炸漿冇咁肥膩

跟餐個原味薯條頹到爆,量仲少過麥記個細薯條

風味薯條要加錢轉,唔知咩味…
david 03:41 PM 11-21-16
對上一次食JOLIBEE已經係中學時O既...

睇開飯O的相佢O的薯條係幼身,對食慣鬼頭KFC用CHICKEN GARLIC SALT調味O既粗薯條O既我應該會敬而遠之...

無記錯佢好似炸雞淨係得一隻味?
KUTAR# 04:07 PM 11-21-16
未食過薯條丫,我食薯容
硬左D 但重牛油味

炸雞得一隻味

見朋友食意粉,好細兜
都係以前哈仔好
david 09:42 PM 11-21-16
未食過薯條丫,我食薯容
硬左D 但重牛油味

炸雞得一隻味

見朋友食意粉,好細兜
都係以前哈仔好
哈迪斯?佢當年下午茶OK抵食的...
david 04:23 PM 11-22-16

連切件都懶...

如果A2個頹飯可以轉雞粒就FIT曬我喇...
david 10:06 AM 11-23-16
問題:

1. 雞件而家係咪只有上髀同下髀?(鬼頭區仲有其他部位)

2. 如果個餐有兩件雞,可唔可以一件辣一件燒?(五重盒抵食過下午茶少少,如果返到香港仲有五重盒會食佢)
fami~yan 11:39 AM 11-23-16
問題:

1. 雞件而家係咪只有上髀同下髀?(鬼頭區仲有其他部位)

2. 如果個餐有兩件雞,可唔可以一件辣一件燒?(五重盒抵食過下午茶少少,如果返到香港仲有五重盒會食佢)
1.一直都係兩種...

2.好耐之前問過,只可以一件辣一件唔辣咁配(但我D朋友話咁都唔得)
大破人間 12:06 PM 11-23-16
作者: fami~yan:
1.一直都係兩種...

2.好耐之前問過,只可以一件辣一件唔辣咁配(但我D朋友話咁都唔得)
好耐以前有雞胸同雞背, 而家好似唔多覺了
david 07:49 PM 11-23-16
作者: 大破人間:
好耐以前有雞胸同雞背, 而家好似唔多覺了
拜G神,YAHOO話九年前仲有正胸/側胸:https://hk.answers.yahoo.com/questio...9000051KK02843

鬼頭區KFC係仲有O既,好在我去開O個間炸O既時間掌握得好,胸肉都可以唔乾兼有肉汁,但我一定會叫區走全翼,一來鬼頭雞種O的翼都係好細,而且人大佐無乜QUOTA去食翼尖...
大覺屋師真 08:53 PM 11-24-16
比Kfc好食D
冇咁重炸漿冇咁肥膩
聽完你講走左去食
真係吾錯, 唔會覺得油淋淋咁, 食完無KFC果種罪惡感
david 06:38 AM 11-25-16
作者: 大覺屋師真:
聽完你講走左去食
真係吾錯, 唔會覺得油淋淋咁, 食完無KFC果種罪惡感
搵到個餐牌,係咪呢個價?

係O既話可以一試。

竟然有米粉食?

第一 ... 20 60 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 80  ... 最後

返回主題版面