Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後
潮流版>籃球鞋討論區
魚伕 07:31 PM 05-19-10
作者: 危險人物:
我係ebay見到有
作者: 白薔薇騎士:
信和地面得一間好多波鞋姐
我應該上一,兩星期見到但有冇認錯就唔知我冇特別留意(因紅色唔啱我

成謎的鞋6月會出紫色
有冇藍色呀...
白薔薇騎士 09:17 AM 05-20-10
作者: 魚伕:
有冇藍色呀...
我唔記得藍色有冇出過
如果有出我會買
不竟藍色先係我主色
Misaki Taro 07:08 PM 05-23-10
出完jordan VI 又出 XI ~~~真係燒錢ar ~~
白薔薇騎士 10:33 AM 05-24-10
作者: Misaki Taro:
出完jordan VI 又出 XI ~~~真係燒錢ar ~~
一款接一款咁出
危險人物 08:53 PM 05-24-10
我唔記得藍色有冇出過
如果有出我會買
不竟藍色先係我主色
藍色上年年頭出過喇~

淨係得Nike basketball先有得買
阿聰 11:59 PM 05-24-10
今年內應該只會對AJ XI cool grey同埋AJ XIII紅白復刻有興趣。
白薔薇騎士 09:25 AM 05-25-10
作者: 阿聰:
今年內應該只會對AJ XI cool grey同埋AJ XIII紅白復刻有興趣。
AJ XI cool grey就要考慮下
AJ XIII紅白復刻興趣大d
阿聰 07:40 PM 05-25-10
AJ XI cool grey就要考慮下
AJ XIII紅白復刻興趣大d
cool grey因為曾經復刻過,加上配色問題,吸引力可能冇咁大。
但13代紅白就唔同講法,冇記錯喺第一次復刻呢隻色,仲要原色復刻。
白薔薇騎士 11:04 PM 05-25-10
cool grey因為曾經復刻過,加上配色問題,吸引力可能冇咁大。
但13代紅白就唔同講法,冇記錯喺第一次復刻呢隻色,仲要原色復刻。
同埋13係我最愛的代數
買黎儲都好
阿聰 10:30 PM 05-26-10
同埋13係我最愛的代數
買黎儲都好
13代除咗鞋底唔多襟磨之外真喺唔錯!原版我都買過兩對,相當舒服。
危險人物 10:27 PM 05-27-10
13代除咗鞋底唔多襟磨之外真喺唔錯!原版我都買過兩對,相當舒服。
Yes,的確好舒服又型仔

當年5百幾就有一對

不過係low版
阿聰 11:09 PM 05-27-10
作者: 危險人物:
Yes,的確好舒服又型仔

當年5百幾就有一對

不過係low版
當年我對紅白色非LOW CUT版,買入價HK$515。
襯埋另外一對常規賽黑白色版本,每次出街兩隻鞋都唔同色。
Misaki Taro 08:07 PM 06-14-10
AJ6 櫻本色$1099 入手~~~~
Q頭 09:57 AM 06-20-10

where can i buy this shoe?
阿聰 08:02 AM 06-21-10
作者: Q頭:

where can i buy this shoe?
你想要邊隻色先?如果喺樓上呢隻色要搵搵喎,因為喺幾年前嘅復刻版本。
Q頭 08:47 PM 06-21-10
你想要邊隻色先?如果喺樓上呢隻色要搵搵喎,因為喺幾年前嘅復刻版本。
i want to buy blue clolour..

may u help><
阿聰 07:48 AM 06-22-10
作者: Q頭:
i want to buy blue clolour..

may u help><
2004年復刻果對同你樓上show果對隻配色有少少出入:
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1124239363
黃昏之魔彈 08:00 PM 06-22-10
打波用,同樣價錢,大家覺得邊一對好D?

Zoom Kobe Make Sense

Hyperdunk Low
白薔薇騎士 12:19 PM 06-23-10
作者: 黃昏之魔彈:
打波用,同樣價錢,大家覺得邊一對好D?

Zoom Kobe Make Sense

Hyperdunk Low
KOBE對未試過答你唔到

Hyperdunk Low我試過都舒服,低筒慣唔慣就睇你個人
但我揀就會揀hyperdunk low
黃昏之魔彈 11:35 PM 06-23-10
KOBE對未試過答你唔到

Hyperdunk Low我試過都舒服,低筒慣唔慣就睇你個人
但我揀就會揀hyperdunk low
感謝
今日行過mk
見KOBE有8折,向價錢低頭
白薔薇騎士 10:14 AM 06-24-10
作者: 黃昏之魔彈:
感謝
今日行過mk
見KOBE有8折,向價錢低頭

當然啦
但講樣都唔差
阿聰 10:46 AM 06-24-10

當然啦
但講樣都唔差
平民版zoom kobe v。
白薔薇騎士 12:44 PM 07-23-10

等緊黃色版唔知香港返唔返
白薔薇騎士 02:31 PM 08-02-10
係HK-KICKS見到巴西國家隊版HYPERFUSE

法國隊

加拿大隊-個標誌幾型
見到有D心動添......
DQGUNDAM 08:24 PM 11-15-10
請問有時上網見人賣aj retro,有d寫有Retro Card,有d寫無Retro Card

Retro Card 是什麼?

thank you
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後

返回主題版面