Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
街機遊戲討論版>GUILTY GEAR XX ΛCORE PLUS R
Sgodkyo 05:07 PM 06-05-12
作者: 鈴蘭:
咁你出去sf4問下無印ssf4軍佬同楊邊個無腦d
由手機版發出
咁點解你又唔直接答我呢 ?
我對SSF4 o既認知只得無腦蘇聯佬
Andromeda 05:18 PM 06-05-12
作者: {蒼}:
空中ダッシュ二回可能

咁真係太過份了=-=;
我之前還要用4/1 氣ダッシュ

横向貼墙<<<<咁會唔會唔FRC都COMBO到???

如果係I-NO就冇左招牌COMBO了
2次空DASH...前前後後揀位出限界
咁JI一次就可以連人帶自己送埋版邊了
貼埋牆打起劃十字
千野 衛 05:20 PM 06-05-12
作者: Sgodkyo:
你真係冇得頂
我一早講左冇腦o既係個角色 , 唔係用家
對面用唔用腦打唔係問題
但個角色可以令到對面唔用腦打, 就令我覺得享受唔到隻 GAME
關乜Q 尊唔尊重事 ?
定係你想我尊重開發個班友 ?
就當比你講得通,
你係講隻角色。
咁人地有用腦黎打贏你,
你憑咩話隻角色無腦先?

係人地贏到你就話角色唔用腦?
定係以為自己用左腦都贏唔到一個昇?

老實講,你係都要食同一招,人地唔通轉第二招黎就你咩…
自己用盡左個腦都破唔到人一招,唔等如人地只用一招隻角色就係無腦。
就等如Sf,係人都知阿隆個昇勁啦!但點解人地係咁昇就贏到?因為阿隆唔洗練唔用腦?唔係囉…係對面以為自己用左腦,係咁跳埋去食囉。
蒼森.laio 05:23 PM 06-05-12
作者: *戀水蝶*:
2次空DASH...前前後後揀位出限界
咁JI一次就可以連人帶自己送埋版邊了

貼埋牆打起劃十字

邊有可以咁腦定的I-NO GA?
Andromeda 05:26 PM 06-05-12
作者: {蒼}:
邊有可以咁腦定的I-NO GA?
電腦用果隻
鈴蘭 05:32 PM 06-05-12
作者: 神田 佐助:
就當比你講得通,
你係講隻角色。
咁人地有用腦黎打贏你,
你憑咩話隻角色無腦先?

自己用盡左個腦都破唔到人一招,唔等如人地只用一招隻角色就係無腦。
就等如Sf,係人都知阿隆個昇勁啦!但點解人地係咁昇就贏到?因為阿隆唔洗練唔用腦?唔係囉…係對面以為自己用左腦,係咁跳埋去食囉。
算啦
我地唔會超越到一個可以導出軍佬比楊無腦結論既理論
因為呢個理論既本質由一開波個大前提已經同隻角色無關係
而係佢本人用特定打法贏定輸
由手機版發出
Sgodkyo 05:50 PM 06-05-12
作者: 神田 佐助:
就當比你講得通,
你係講隻角色。
咁人地有用腦黎打贏你,
你憑咩話隻角色無腦先?

第一 , 自己將AB代入去

我用其他角色 , 打輸
轉用小P , 打贏
我唔知用緊其他角色有冇用腦打
但係我用小P一定係冇腦咁打
之後贏左
就可以令我覺得小P係一個冇腦o既角色啦
唔駛識鏡 LOOP 先可以話小P屈機掛

第二 , 你唔認同我o既意見 , 覺得係因為我廢 , 係你o既自由
我一路都話左自己係由廢柴玩家o既角度出發
我冇必要你認同我o既講法
我回你 , 係你冇啦啦話我唔尊重對手
我要澄清下o者
Sgodkyo 05:55 PM 06-05-12
算啦
我地唔會超越到一個可以導出軍佬比楊無腦結論既理論
因為呢個理論既本質由一開波個大前提已經同隻角色無關係
而係佢本人用特定打法贏定輸
由手機版發出
咁點解你又唔講下你o既觀點呢 ?
點解你又唔講下楊同軍佬邊個無腦D ?
我都話左我唔熟SSF4

仲有 , 如果同樣冇腦地打 ,
用 A o既勝率高過用 B ,
如果都唔可以得出 A 優勝過 B o既結論
咁應該得出咩結論呢 ?
Andromeda 06:43 PM 06-05-12
咁點解你又唔講下你o既觀點呢 ?
點解你又唔講下楊同軍佬邊個無腦D ?
我都話左我唔熟SSF4

咁應該得出咩結論呢 ?
低成本高回報既野實有架啦,你唔一齊用可以搵辦法打擊佢
話佢無腦都係冇咩意思...
Sgodkyo 06:52 PM 06-05-12
作者: *戀水蝶*:
低成本高回報既野實有架啦,你唔一齊用可以搵辦法打擊佢
話佢無腦都係冇咩意思...
其實我一路都係咁意思o者
如果用冇腦係唔尊重人
我惟有用返呢句啦
killua 07:38 PM 06-05-12
用GAME既角度黎睇

你用P可以冇腦咁贏AB,係因為指令投同斷罪既相性問題
就好似用EDDIE,有25%氣就可以好冇腦咁打死P,不過要做到呢個好冇腦其實要練好多用腦既野...
無題 07:40 PM 06-05-12
重緊得當年打沙田FUN ZORE都未收皮~
機少一有高手打緊就唔挑冇得打挑又一陣比人收皮
不過當年沙田班機友好好人成日吹水都教咪打~

不過講起拔苗我真係記得一個用DIZZY既玩家~
一見人打就挑~挑贏左就棄機…
knife-edge 08:50 PM 06-05-12
作者: killua:
就好似用EDDIE,有25%氣就可以好冇腦咁打死P,不過要做到呢個好冇腦其實要練好多用腦既野...
願聞其詳
真心學野
好想知用EDDIE點先可以無腦到...
咁樣打就唔會輸左比隻P谷住度氣
Dyhalt Rushifar 09:21 PM 06-05-12
咁應該得出咩結論呢 ?
你搵兩個必殺技都唔識出既弱智黎對打,PO冇咩可能輸俾ED添。你啱
PO真係冇腦
FREDDY@o@ 11:21 PM 06-05-12
ps3會唔會有多過10個人玩XD
由手機版發出
Dyhalt Rushifar 12:05 AM 06-06-12
作者: FREDDY@o@:
ps3會唔會有多過10個人玩XD
由手機版發出
加入凶360既行列啦~
蒼森.laio 12:21 AM 06-06-12
作者: killua:
用GAME既角度黎睇

你用P可以冇腦咁贏AB,係因為指令投同斷罪既相性問題
Ed野係你先至得好唔好m9

唔好講到個個都做到
貪食蛇 12:22 AM 06-06-12
見到ex技我以為出家用版
想當年被拔苗真係燒好多錢下
鈴蘭 12:23 AM 06-06-12
作者: 貪食蛇:
見到ex技我以為出家用版
係有家用版無錯
貪食蛇 12:24 AM 06-06-12
係有家用版無錯
果隻係AC
千野 衛 01:54 AM 06-06-12
如果用冇腦係唔尊重人
我惟有用返呢句啦
你開始有點開竅
千野 衛 01:56 AM 06-06-12
作者: 貪食蛇:
果隻係AC
呢隻新版,街機同家用都有。
yin_dash 11:29 AM 06-06-12
真係十分愉快的討論 ^^
keyalien 11:41 AM 06-06-12
如果用冇腦係唔尊重人
我惟有用返呢句啦
其實我唔覺得你唔洗一直強調自己係癈柴玩家.
有邊個一開始玩隻game就勁架?? (當然真係有啲人學野轉數特別快……)
但我覺得唔應該妄自誹謗, 用自己係癈柴玩家去做借口, 而唔去學其他野??
香港已經少去機舖出現既gg玩家啦. 點解唔諗下自己咁癈, 問下人點解咁咁咁打唔贏人好過啦~~ 總好過係度浪費時間, 又話小p易用又盛. 係網上唇槍舌劍有鬼用咩!!!!! 到時出黎打幾局, 交流下更實際啦!
ヨコ男 12:02 PM 06-06-12
sf講無腦既唔係飛龍咩
駛唔駛再貼飛龍vs元個幅圖出黎?

梅原話齋, 用得無腦招多, 自己(player本身)唔會有進步, 好難贏落去
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面