Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
日本動漫畫討論版>「新テニスの王子様」総合THREAD丨(向世界出發)
王龍 02:36 AM 12-27-07
作者: teaacgxd:
岩岩走去追返最新嗰話果然名不虛傳

算唔算劇透?
主角明明輸左第一球應該好lor下,
點知最後仲要串返人件衫跌左落黎,
啊神之子仲要勁驚訝咁款真係...

我果然太耐無睇無咩免疫力...
因為神之子無法繼續耍帥 所以太驚訝了..
王龍 01:03 PM 01-03-08
神之子之所以神
因為佢好現實..
Led Mirage 10:52 PM 01-03-08
神之吐糟\/
學人一句
'唔..........
既是神的孩子又有這麼強勁的吐槽
請問你的媽媽是不是叫春日的,爸爸則經常放吐槽無雙的?'

\/
王龍 12:28 AM 01-04-08
作者: Led Mirage:
神之吐糟\/
學人一句
'唔..........
既是神的孩子又有這麼強勁的吐槽
請問你的媽媽是不是叫春日的,爸爸則經常放吐槽無雙的?'

\/
好正
諗都冇諗過
李某人 12:42 AM 01-04-08
作者: 王龍:
神之子之所以神
因為佢好現實..
他道出了很多人看網王時的心聲...
王龍 01:04 AM 01-04-08
作者: 李某人:
他道出了很多人看網王時的心聲...
所以就係神之子
kykisle 12:03 AM 01-20-08
睇完今集.......
強化系萬歲
遊戲人間 02:13 PM 01-20-08
學識左念的流動.
sunnypigdog 05:51 PM 01-20-08
作者: kykisle:
睇完今集.......
強化系萬歲
咁才氣係咪特質系??
Shadow 神 11:20 PM 01-27-08
呢話仲迷離,王子打波打到內傷 ...
阿Wing 11:24 PM 01-27-08
落血雨tim
遊戲人間 11:25 PM 01-27-08
格鬥網球點都要見血先得....
小草 01:05 AM 01-28-08
我見到'神"發嬲
下回唔知有咩事發生
Jamie 10:25 AM 02-02-08
之前的是HUNTER
今集是向聖矢致敬吧 ^^'''

相信龍馬很快會領悟到第六第七感!!
幸村就一定是處女座的!!!!! XDDDDDDD
Bandit-Anji 10:49 AM 02-02-08
好耐冇睇 格網
睇左新一話, 見到 乾 繃帶包晒個面...
龍馬視覺俾奪....Orz
你地唔好隔住個網打得咁辛苦啦
直接打咪幾好
神龍 11:20 AM 02-02-08
作者: Bandit-Anji:
好耐冇睇 格網
睇左新一話, 見到 乾 繃帶包晒個面...
龍馬視覺俾奪....Orz
你地唔好隔住個網打得咁辛苦啦
直接打咪幾好
真係沙加
一話內無晒視覺聽覺觸覺
暗黑流星cal 09:59 PM 02-03-08
勁過沙加啦... 數都唔使數已經不知不覺奪去5感...

龍馬...都係自爆吧啦..
GN00508771 10:11 PM 02-03-08
許斐:當初其實我想畫格鬥漫畫 但在同一時期 同一雜誌中 已有格漫連載的話 讀者會怎樣想?
所以我只能通過網球 去畫我的格漫 當時我係沒有其他選擇啊!!!!

以上一段說話 轉自21世紀漫畫狂戰記...
Shadow 神 10:32 PM 02-03-08
個綽號真係好合理,神之子 = 最接近神的男人 ~
打到咁上下應該會出鳳翼天翔吧?? 呀唔係,係天衣無縫 ...
Jamie 11:08 PM 02-03-08
作者: GN00508771:
許斐:當初其實我想畫格鬥漫畫 但在同一時期 同一雜誌中 已有格漫連載的話 讀者會怎樣想?
所以我只能通過網球 去畫我的格漫 當時我係沒有其他選擇啊!!!!

以上一段說話 轉自21世紀漫畫狂戰記...
高中生八人一隊的格鬥漫畫
原來是魁男大威震八連制霸呀!! XD
sunnypigdog 11:23 PM 02-03-08
好想知許斐有無方法解釋到幸村係點做到.........
Jamie 11:29 PM 02-03-08
作者: sunnypigdog:
好想知許斐有無方法解釋到幸村係點做到.........
之前有幾多絕技無解釋過...
菊丸如何分身?? 預告就為何一定會中?? XD
小草 01:12 AM 02-04-08
作者: Jamie:
之前有幾多絕技無解釋過...
菊丸如何分身?? 預告就為何一定會中?? XD
冇咩點睇唔知有冇錯
唔係話菊丸ge速度快到人睇落係有分身嗎
雖則可以快成咁都係一個謎
Jamie 09:52 AM 02-04-08
作者: 小草:
冇咩點睇唔知有冇錯
唔係話菊丸ge速度快到人睇落係有分身嗎
雖則可以快成咁都係一個謎
初時的確說是殘像
最後是進化到單打時可以一個人企前場一個人後場的真分身...
HikariY 10:01 AM 02-04-08
作者: Jamie:
初時的確說是殘像
最後是進化到單打時可以一個人企前場一個人後場的真分身...
即係話佢可以左右走得勁快,快到人地見到佢分身...
我好期望佢舞台劇點玩呢part

網舞真係好好睇架~無我個陣會噴煙的~正到震~
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面