Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-26-09, 05:17 PM   #151
Misaki Taro
God of Gamer

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
宜家呢種關係我都想唔拖拖拉拉
找個機會講清楚好d ~
但真係要好大勇氣~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 05:34 PM   #152
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Misaki Taro 查看文章
找個機會講清楚好d ~
但真係要好大勇氣~
一切只係你唔想夢醒吧

舊 03-26-09, 06:18 PM   #153
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
找個機會講清楚好d ~
但真係要好大勇氣~
人O地已經話O左有男朋友,仲係唔會分手
你亦都同人表白O左啦
仲講乜?
你算鬼數罷啦
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 10:32 AM   #154
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
找個機會講清楚好d ~
但真係要好大勇氣~
你仲有咩野可以同呢d人講

此篇文章於 03-27-09 11:58 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 11:53 AM   #155
ELT
Lunar使者

引用:
作者: Seppie 查看文章
你仲有咩野可以同呢d 人講
又唔好咁講, 個女仔都出婉轉say no, 係佢自己唔心息

此篇文章於 03-27-09 11:59 AM 被 ELT 編輯。
ELT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 11:58 AM   #156
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: ELT 查看文章
又唔好咁講, 個女仔都出婉轉say no, 係佢自己唔心息
好~~改左post
不過我對個女仔都好反感

舊 03-27-09, 12:26 PM   #157
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
其實你地有無攬攬錫錫到 ??
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 01:09 PM   #158
新月
Game Master

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
當兵的沒有這個權力
舊 03-27-09, 01:28 PM   #159
Misaki Taro

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
我 ???
有......

Call of Duty: Modern Warfare 2
舊 03-27-09, 05:10 PM   #160
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

真有趣架je
你講件事出離俾我地知條女有幾衰格
我地好想拉你出離
點知你又o係度涉嫌企圖維護佢
你究竟想點

舊 03-27-09, 05:21 PM   #161
KammyKammy
Ultimate Gamer
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
引用:
真有趣架je
我地好想拉你出離
你究竟想點
佢應該係唔知自己想點同可以點
苦惱中

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 05:34 PM   #162
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
真有趣架je
我地好想拉你出離
你究竟想點
其實,每個人都有各自o既主觀客觀,
o係你眼中個女仔係衰,係樓主眼中女仔唔算好衰,
都只係因為大家企o既位置同距離唔同、睇到o既野或者注視o既目標又唔同咁解ja 。
我地無可能完全有百分百相同觀點、想法同決定,
亦都勉強唔到,可以各有各意見、分享,
forum 要咁先至好玩。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 07:12 PM   #163
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
真有趣架je
我地好想拉你出離
你究竟想點
基本上呢d係所有人既通病……

即係你d friend打黎complain 條仔/女,你同kui講一早話左啦,跟住kui就會返返轉頭撐番條仔/女。

Anyway,喜歡一個人的時候,他/她做的所有壞事都會被解讀成好事,vice-versa.

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 10:38 PM   #164
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
我 ???
有......
唉...
點解要咁做呢~
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 11:49 PM   #165
Misaki Taro

同佢講左la......
結果她哭了 ~~~
(佢7年來有2次第三者)

舊 03-28-09, 12:06 AM   #166
新月
Game Master

引用:
同佢講左la......
結果她哭了 ~~~
(佢7年來有2次第三者)
你同佢講乜?
舊 03-28-09, 12:18 AM   #167
Misaki Taro

大家既關係清晰一點....
不再曖昧......努力一心一意同男友計劃將來la ~

原來講完真係會心痛~

舊 03-28-09, 12:20 AM   #168
KammyKammy
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
引用:

原來講完真係會心痛~
咁即係分左手?

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-09, 12:21 AM   #169
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:

原來講完真係會心痛~
good job

舊 03-28-09, 12:30 AM   #170
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
good job
既已無幸福,放棄都係一種好方法
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-09, 12:39 AM   #171
ELT
Lunar使者

引用:

原來講完真係會心痛~
都冇辦法....
遲早都會痛, 不如早d痛, 冇咁傷
反正大家都冇結果

舊 03-28-09, 01:50 AM   #172
Vice
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
希望樓主可以早D放下...
早日遇上真正屬於你的她~

舊 03-28-09, 02:38 AM   #173
新月
Game Master

呢個答案預O左架啦
而家仲清晰咁叫醒你
真係太好了
舊 03-28-09, 08:28 AM   #174
Misaki Taro

佢其間仲講左好多次”對唔住”......
是我對佢講分手......
講對唔住竟然是她~~

(最傷係我同佢係日日見, 我地返工都是一齊)
其實分手後應該如果是好???(一切如常, 我地住得好近, 返工時常撞到)

此篇文章於 03-28-09 09:36 AM 被 Misaki Taro 編輯。
舊 03-28-09, 09:46 AM   #175
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
唔,我睇好你啊,我指將來做你o既女朋友

平常心喇,如果大家都算係和平咁傾過,
保持朋友o既接觸就好;
你怕自己又忍唔住想同佢再好o既,
可以減少自己主動搵佢o既次數

My BlogFacebook微博