Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
日本動漫畫討論版>「Animelo Summer Live 2015 -THE GATE-」8/28(金)-30(日) 3Days、さいたまスーパーアリーナに開催決定!
Squall-Lucifer 05:20 PM 08-29-11
作者: 神秘過客:
合唱件衫唔多掂喎, 汪阿姐上身咁
一日目那件紅色的可能還好點
神秘過客 05:22 PM 08-29-11
作者: money:
唔覺件衫有咩問題
solo 果件就無問題, 合唱果件我就唔多識欣賞, 一貫的微妙走向

作者: Squall-Lucifer:
一日目那件紅色的可能還好點
好很多啦
北条加蓮 08:57 PM 08-29-11
作者: Gallardo:
Rumbling hearts
翼はPleasure Line
live 已經唱過好多次,
幾時先有 あなたが…いない live band ver
好難,係best album都鬼隱埋
但十周年live可能有...掛?
money 11:57 PM 08-29-11
石原P

係アニサマ
Precious Memories唱左4次
Rumbling hearts 2次
翼はPleasure Line 5次
神秘過客 12:09 AM 08-30-11
唱黎唱去都果幾首
Squall-Lucifer 01:28 AM 08-30-11
作者: 神秘過客:
唱黎唱去都果幾首
栗林次次都說這數首歌很有代表性,很有價值,所以次次都唱
每年栗林肯唱一首新歌已經算不錯了

見到最多次的是MOVE的男歌手....
神秘過客 01:36 AM 08-30-11
栗林次次都說這數首歌很有代表性,很有價值,所以次次都唱
每年栗林肯唱一首新歌已經算不錯了
有代表性還代表性呀, 都唔使咁無限 loop 架嘛....
間中放一次 quota 俾 あなたが…いない 都唔過份丫...
我相信歌迷想聽呢首多過上面任何一首囉

張相 MOTSU 放既, 梗係有佢啦
suger_ohkawa 01:43 AM 08-30-11
見到最多次的是MOVE的男歌手....
MOTSU果然對asl很給力
p.s. 希望下年可以有番psychic lover
money 04:56 AM 08-30-11

月之民 ̄▽ ̄ 11:41 AM 08-30-11
如果SP係水木+特撮仲正
九里貓 04:06 PM 08-30-11
由07買到10都係2.1Lcpm
希望bd 今次出到5.1聲道.
2.1同5.1比效果相差成廿倍,都唔明點唔肯出5.1
怪盜小G 04:36 PM 08-30-11
點解成日都有個大蝴蝶結係頭......
suger_ohkawa 04:36 PM 08-30-11
作者: 月之民 ̄▽ ̄:
如果SP係水木+特撮仲正
你也要為哥倫比亞的收入著想吧
他們也要賣SSS兩場的門票的
雖然我也想看到水木同松原兩師徒同台就是
Squall-Lucifer 05:46 PM 08-30-11
作者: 怪盜小G:
點解成日都有個大蝴蝶結係頭......
這是KR的服裝部門問題?
神秘過客 06:25 PM 08-30-11
大蝴蝶好明顯係個人喜好黎啦
money 02:59 PM 09-01-11
田村因為係nico睇左呢條片好感動
所以先簡Freedom Dreamer同茅原合唱
田村係ニコ厨 仲係プレミアム会員

money 08:26 PM 09-05-11

suger_ohkawa 11:17 PM 09-05-11
突然很慶幸GRANRODEO那張沒有貼在這裡.......(遠目
Squall-Lucifer 12:07 AM 09-06-11
作者: suger_ohkawa:
突然很慶幸GRANRODEO那張沒有貼在這裡.......(遠目
我貼
suger_ohkawa 12:11 AM 09-06-11
我貼
真後侮告訴你在那裡看到
p.s. 突然間很想在這裡貼YOFFY子的照片來治癒一下(喂
money 12:01 AM 10-08-11
聽左部分水樹 x 遠藤既EB 好正
怪盜小G 03:14 AM 10-08-11
水木叔好型
Quidam 10:45 AM 10-08-11
作者: :
有代表性還代表性呀、都唔使咁無限 loop 架嘛....
又唔可以咁講,唔通你話JAM Project首Skill又唔使咁無限 loop 咁咩?其實作為一個歌手,唱什麼歌都有佢的考量同選擇,我地作為聽眾/觀眾都應該要尊重番佢地。

(呀~其實我好想聽米倉唱seize the day呀...)
月之民 ̄▽ ̄ 12:15 PM 10-08-11
有digest睇?aaaaa
神秘過客 11:30 PM 10-09-11

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面