Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後
手提遊戲機討論版>ガンダムブレイカー4
Irwin 12:06 AM 11-01-13
作者: sunhikari:
個兩隻特典拿到都要15lv(os)先用得⋯⋯⋯⋯
唔奇丫,之前FREEDOM特典都要OS 12定13先用得。
sunhikari 01:54 AM 11-01-13
有無人知個luck booster係點用的?
onikun 07:40 AM 11-01-13
話說有冇方法在PSV版中LOAD返PS3"試玩版"的SAVE出來的?
pet3 07:50 AM 11-01-13
作者: onikun:
話說有冇方法在PSV版中LOAD返PS3"試玩版"的SAVE出來的?

但你可以把你的帳戶密碼比有ps3版的朋友
叫他幫你用save 入game (保密save要用psn+上傳再要等24先dl得
按psv 上傳save

不過試玩和特典的東西
你都係不會用的....

直接打仲快

一早想用就應該早點問定嘛
----------------------------------------------------

如果是1.0的話
我應該是雙攻破萬的....
現在我只是連一萬都沒有的廢物

話說哪裡有光劍適性+4 容易出 ?
JoJo 08:13 AM 11-01-13
隻game有有online協力
還是只得隻抽mode?
pet3 08:20 AM 11-01-13
作者: JO JO:
隻game有有online協力
還是只得隻抽mode?
第3關開始
全部可以 4人合作打

合計100話
JoJo 08:53 AM 11-01-13
作者: pet3:
第3關開始
全部可以 4人合作打

合計100話
正喎 咁要搶購番隻玩下
Irwin 01:07 PM 11-01-13
作者: sunhikari:
有無人知個luck booster係點用的?
有的話

係GAME房出擊前可以選 (睇畫面啦,ON/OFF)
出擊戰鬥完,完成倒數後會扣除
GN00508771 01:09 PM 11-01-13
日本買GAME原來仲難過係港澳....買唔到實體版
陸奧 貴志 01:22 PM 11-01-13
如果用地庄隻吉吉打,冬開頭打o個d parts去到第5版已經有d吃力.....
Irwin 01:36 PM 11-01-13
作者: 陸奧 貴志:
如果用地庄隻吉吉打,冬開頭打o個d parts去到第5版已經有d吃力.....
所以咪LOOP住打囉。
打到有部勁D的吉仔/武器 OR 砌到部RX-78再打上去。
Gundam MK-2 01:54 PM 11-01-13
各位~
攻略討論請移玉步/
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=231907
無神論者 05:24 PM 11-01-13
杯是共用吧
杯見到好似係分開計?
pet3 05:38 PM 11-01-13
作者: 無神論者:
杯見到好似係分開計?
咁PS3玩爆哂之後
問人借張卡插一次讀SAVE就就直接白金\0.0/
無神論者 06:10 PM 11-01-13
咁PS3玩爆哂之後
問人借張卡插一次讀SAVE就就直接白金\0.0/
梗係無咁so啦~
事關我見到ps3 5x%
psv 仲係0% XD
pet3 08:37 PM 11-01-13
梗係無咁so啦~
事關我見到ps3 5x%
psv 仲係0% XD
你有同步save ?
無神論者 09:06 PM 11-01-13
你有同步save ?
有,先係ps3版upload個save,再喺psv版dl返嚟玩
不過打咗一個mission之後啲杯真係係咁彈出嚟 XD
Irwin 09:08 PM 11-01-13
有,先係ps3版upload個save,再喺psv版dl返嚟玩
不過打咗一個mission之後啲杯真係係咁彈出嚟 XD
咁攪法,白金左的咪會變到無左白金???
無神論者 09:14 PM 11-01-13
作者: Irwin:
咁攪法,白金左的咪會變到無左白金???
應該淨係同開parts有關果啲先係咁
如果要計你打爆幾多部機果啲就要重新打過呱
issac92354 11:25 PM 11-01-13
想問係咪用日psn一定要買日版先拎到特典?
pet3 12:48 AM 11-02-13
作者: issac92354:
想問係咪用日psn一定要買日版先拎到特典?

不過特典廢的
唔用都得
T.K. 09:45 PM 11-03-13
頂,行版用唔到特典sosad
忍者 12:48 AM 11-04-13
買行版GAME可唔可以用返我個日版ACC同SAVE?
奧拉 12:50 AM 11-04-13
想問下行版 既PSN DL版用唔用到日版PS3 Cross Save?
無神論者 10:38 AM 11-04-13
唔理你隻GAME係日版定行版, 所有SAVE係跟PSN A/C
如果我UPLOAD個SAVE上HK PSN, 可以用JP PSN DOWNLOAD返黎玩既話
咁我個SAVE就變左係人都DOWNLOAD到OR DOWNLOAD到其他人個SAVE黎玩...... XD
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後

返回主題版面