Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-13-05, 12:30 PM   #151
星軍
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
有乜車比較好..?
我比較中二高速(top),可以不停屌人尾攻擊
星軍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 01:26 PM   #152
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

引用:
作者: Joe
續局三蚊係好抵.........好抵好抵好抵好抵好抵好抵X N.......
所以今晚我繼續去玩!$4 + $3x6 = $22,$22 可以玩七局。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 01:46 PM   #153
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: 阿聰
所以今晚我繼續去玩!$4 + $3x6 = $22,$22 可以玩七局。
聰少,你果頭邊度?

死啦...玩上癮....點會聖誕前出嫁...T__T

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 01:50 PM   #154
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
wink

引用:
作者: antony chan
聰少,你果頭邊度?

死啦...玩上癮....點會聖誕前出嫁...T__T
如果我講咗係邊度可以 $3 續局,我相信會有好多人同我爭機打。
我住淘大,間機舖係近得寶那邊的。

舊 12-13-05, 07:12 PM   #155
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
今日係新之城開卡玩左幾局...
第一感覺係....好短.....1粒鐘唔夠就燒左$50.....
如果同DS版比...趣味我覺得DS版高d...

另外圈好似比較短...雖則咁樣易d追對手...但相對技術會變成無乜用..
個人只認為麻麻...而且消費好高....要煲真係好甘..

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 09:01 PM   #156
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
我MINI GAME打龜王輸左唔小心save埋, 點算ar? 之後玩落去都無出mini game, 唔通玩返bowser round 4?
boswer d車已經好屈, 玩到rainbow round 3, 淨係用到電棒, 俾4部車屈棒............

舊 12-13-05, 09:05 PM   #157
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
如果我講咗係邊度可以 $3 續局,我相信會有好多人同我爭機打。
我住淘大,間機舖係近得寶那邊的。
咁得2間姐...

舊 12-13-05, 09:17 PM   #158
Paptimus

想問飄移係踏一下brake, 定係踏實佢都會一路跳甩, 一路減速, 我諗緊d野, 唔知做唔做到

舊 12-13-05, 09:26 PM   #159
recosuke
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDisaaccyl
我平時drift就係踩實油門 > 踩一下brake > 架車離地同時扭方向盤 > drift發動同時防護盾展開
recosuke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 09:31 PM   #160
Paptimus

引用:
作者: recosuke
我平時drift就係踩實油門 > 踩一下brake > 架車離地同時扭方向盤 > drift發動同時防護盾展開
係, 但係咁係唔夠, 我要試下唔放brake, 一路減一路甩, 甩啱位啱speed先放brake, 我放油減速效果唔大

舊 12-13-05, 09:39 PM   #161
recosuke
Crazy Gamer

如果你唔放brake...
我就咁諗la
如果你架車加速力唔勁
真係唔好咁試
而且係得好少彎係值得咁踩實brake黎drift

其實如果你睇準位先drift入彎
好多彎都唔洗好似你咁踩
舊 12-13-05, 09:40 PM   #162
Paptimus

引用:
如果你唔放brake...
我就咁諗la
如果你架車加速力唔勁
真係唔好咁試
而且係得好少彎係值得咁踩實brake黎drift

其實如果你睇準位先drift入彎
好多彎都唔洗好似你咁踩
有ar, rainbow cup round 2, 甩極都撞

舊 12-13-05, 10:28 PM   #163
阿聰

wink

今晚再去玩,玩?髐迨Q蚊總共十六局,依家已經剩低彩虹盃最尾三條,
之前絕大部份賽道全部一 take 攪掂,彩虹賽道真係有少少難度。

不過我想問如果之前 bonus game 衰?驉A要點樣先至玩得返?

舊 12-13-05, 10:33 PM   #164
Paptimus

引用:
今晚再去玩,玩?髐迨Q蚊總共十六局,依家已經剩低彩虹盃最尾三條,
之前絕大部份賽道全部一 take 攪掂,彩虹賽道真係有少少難度。

不過我想問如果之前 bonus game 衰?驉A要點樣先至玩得返?
round 2 小心d, d cpu會留item過終點

舊 12-13-05, 10:55 PM   #165
ゆうたろう
Senior Gamer
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
想問問各位大大,知唔知點樣可以取消影相呢?THX~
唔太鍾意佢個影相功能
ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 10:58 PM   #166
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 薑餅人Lobo
想問問各位大大,知唔知點樣可以取消影相呢?THX~
唔太鍾意佢個影相功能
load完card出card data畫面時按VS cancel掣

舊 12-13-05, 11:11 PM   #167
小浩欣
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
請問係點飄移 同Rocket Start??

係咪無得放items係車尾架?
小浩欣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 11:21 PM   #168
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
聰少,搵日放工時間可以vs下喎!
我係九龍灣返工...

GGFR
好Game分享
舊 12-13-05, 11:22 PM   #169
recosuke
Crazy Gamer

飄移係踩實油門 > 踩一下brake > 架車離地同時扭方向盤 > drift發動同時防護盾展開

rocket start係著綠燈同時踩油門

無得放尾
只係可以放係手上
舊 12-13-05, 11:40 PM   #170
Paptimus

引用:
作者: 勃勃
load完card出card data畫面時按VS cancel掣
唔係, 係踩一下brake掣, 對戰不設此取消功能

舊 12-14-05, 09:23 AM   #171
阿聰

wink

引用:
作者: 91
咁得2間姐...
我都唔清楚那邊有幾多間機舖,因為我好少去機舖打機,不過應該唔止兩間,
我都係因為 f-zero 同 mario kart 有街機版我先至去玩。
引用:
作者: Paptimus
round 2 小心d, d cpu會留item過終點
尋日玩 rainbow cup 第二條賽道第二圈 d 髮夾彎轉得唔好,
所以拎唔到冠軍,我都有留意個個車手都拎住加速菇過終點前用,我下次會小心 d。
引用:
作者: antony chan
聰少,搵日放工時間可以vs下喎!
我係九龍灣返工...
但係我係中環返工嘛,有時放六點,有時放六點半,或者有版聚時大家一齊去交流一下吧?

舊 12-14-05, 10:54 AM   #172
小浩欣
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
飄移係踩實油門 > 踩一下brake > 架車離地同時扭方向盤 > drift發動同時防護盾展開

rocket start係著綠燈同時踩油門

無得放尾
只係可以放係手上
呢隻飄移係咪即係好似nds個隻有藍紅火出架?
小浩欣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-05, 12:40 PM   #173
Terry Sham
Crazy Gamer
Lazy Gamer

Wii U IDshumfukuen
Nintendo Switch ID413115694034
3DS Friend Code0920 2570 3686
PSN  IDshumfukuen
引用:
作者: 小浩欣
呢隻飄移係咪即係好似nds個隻有藍紅火出架?
有個綠色保護罩.

舊 12-15-05, 01:15 AM   #174
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
今日終於去試玩左, 不過冇想像中咁正......
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-05, 01:20 AM   #175
antony chan
大合奏部隊!

引用:
但係我係中環返工嘛,有時放六點,有時放六點半,或者有版聚時大家一齊去交流一下吧?
我唔好得你去邊...xD
8點先放都試過

GGFR
好Game分享

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電玩大統計 Janus 電視遊戲討論版 389 11-01-07 09:10 AM
[ETC]宮本茂氏が任天堂を辞職へ? neo2046 電視遊戲討論版 34 05-12-04 12:33 AM

現在的時間是 04:44 PM

手機版 | APP版