Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 54 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 74  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
kog 10:23 PM 10-23-20
作者: Hunter:
主武裝
・★★★格鬥強化程式 LV5
・★★★射撃強化程式 LV5
・★★★新型骨架 LV3
・★★中空骨架 LV1

※2020年10月22日(週四) ~ 10月23日(週五)的期間內,以上物資保證會陳列於回收窗口

我D回收卷終於有地方用
白卡加射補已去到80,黑卡你未過到來就射爆你
Chris Redfield 12:09 PM 10-24-20
作者: kog:
我都覺得是
佢真係咁攪既話支機真係變成稀少存在囉

苦等廚支機既出現
wing 07:52 PM 10-25-20
作者: Chris Redfield:
依營運既想法:變支援就要整廢佢,ZZ既弱化版
疾風力奇.................

但諗諗下陸高, 高渣都係援版勁d喎
Ginji 10:37 PM 10-25-20
三屬互剋

支援上場基本都有三隻比佢剋

出隻廚嘅就到汎用喺到叫架喇
kog 12:36 AM 10-26-20
作者: Ginji:
三屬互剋

支援上場基本都有三隻比佢剋

出隻廚嘅就到汎用喺到叫架喇
問題就是500c場以上支援剋唔到汎用,
現在支援要對晒對家所有機嘛。
Chris Redfield 10:19 AM 10-26-20
650卡姐除左02外,哈瑪哈瑪、FAG7都食硬咁濟既,其他支更加唔使講啦
wing 02:38 PM 10-26-20
問題就是500c場以上支援剋唔到汎用,
現在支援要對晒對家所有機嘛。
密達斯nerf完仲係咪咁惡? 呢幾日冇打500c
KENSNAKE 04:02 PM 10-26-20
作者: wing:
冇左雙筒駁連技密達斯現在係普通射擊機。
kog 07:36 PM 10-26-20
廚變強,還是射完變ma飛走。

現在少咗人用,多返mk2和力奇。
Ginji 11:58 PM 10-26-20
密達斯未nerf嘅時候

同COST統治力高過卡碧尼

500~550所有機都係密達斯嘅陪襯品

依家其他機先有得玩吓
wing 11:02 AM 10-27-20
呢幾日打低cost玩狙渣+長管機槍, 幾好玩~
Hunter 01:04 PM 10-27-20
14個死人頭位置所在

[
1.南瓜頭樹中其中一棵
2.杜拉旱機體頭部
3.強化人員工具箱
4.監控室前落葉堆
5.軍團宿舍旁酒瓶上
6.卡特琳娜前方的電線杆上
7.美容院頭上怪手
8.新機體電視牆左邊的南瓜頭嘴中
9.戰鬥模擬裝置旁的屋頂,需要到美容院高度才能看到
10. 卡特琳娜後面的制服架上
11.軍團宿舍上的主砲中射出,約30秒一次
12.三台卡車後方網子內,在2個貨櫃中露出後腦勺
13.報酬窗口上的happy halloween的布簾內側
14.軍團宿舍人員左後上方天花板

]
thanks
自己搵左8個放棄了
wing 03:43 PM 10-27-20
作者: Hunter:
thanks
自己搵左8個放棄了
11, 12真係超難. 尤其12.
風間鈴木仁 01:28 PM 10-31-20
https://blog.zh-hant.playstation.com...201024-msgbo2/

水中戰場在『機動戰士鋼彈 激戰任務2』登場
wing 10:12 AM 11-02-20
作者: 風間鈴木仁:
https://blog.zh-hant.playstation.com...201024-msgbo2/

水中戰場在『機動戰士鋼彈 激戰任務2』登場
軍團戰獎品果隻衝角型魔蟹真係勁到痴鬼線, 我用泛機俾佢撞一下都冇左一大截血
Chris Redfield 05:48 AM 11-06-20
營運真係好唔鐘意支援機既啫
wing 10:05 AM 11-06-20
營運真係好唔鐘意支援機既啫
以前唔係咁o既, 低cost以前一向係支援惡, 鬥狼超惡都威過一排, G6惡左咁耐都從未削過, 上個月隻大頭渣都好駛好用. 不過高cost呢就.......
kog 10:32 PM 11-06-20
以前唔係咁o既, 低cost以前一向係支援惡, 鬥狼超惡都威過一排, G6惡左咁耐都從未削過, 上個月隻大頭渣都好駛好用. 不過高cost呢就.......
450或以下3屬相剋比較正常,500或上已開始有逆屬,
我意思是強襲機吊打汎用機,汎用機吊打支援機,
但就是未有支援機吊打強襲機。

現在新的支援機都是以不停輸出為主,但自保能力很差,
變相食隊友能力,好似幫隊友強化咁,
即隊友強,你幫佢拉高傷害,但隊友弱,你就冇作為。

唯一是GP02支援機已經叫最好,
都因用實彈,又有即停和大盾頂得下。
wing 05:34 PM 11-07-20
450或以下3屬相剋比較正常,500或上已開始有逆屬,
我意思是強襲機吊打汎用機,汎用機吊打支援機,
但就是未有支援機吊打強襲機。

現在新的支援機都是以不停輸出為主,但自保能力很差,
變相食隊友能力,好似幫隊友強化咁,
即隊友強,你幫佢拉高傷害,但隊友弱,你就冇作為。

唯一是GP02支援機已經叫最好,
都因用實彈,又有即停和大盾頂得下。
同意.

好似隻雅典娜咁....唉....除左刷箱場, 真係唔敢攞出黎用
Chris Redfield 01:46 PM 11-08-20
同意.

好似隻雅典娜咁....唉....除左刷箱場, 真係唔敢攞出黎用
期待好高既機,點知都係敵唔過營運

下部期待既係麥京古/杜賓狼
KENSNAKE 06:10 PM 11-08-20

下部期待既係麥京古/杜賓狼
拎過雅典娜打宇宙俾人玩到棄機等完場。
Chris Redfield 09:33 PM 11-08-20
20抽中lv2導彈仔,聽日先油色同試玩先
wing 09:53 AM 11-09-20
本來都鍾意呢部機, 時一出好興奮, 再睇下D武裝數值咁高, 淨係快到無倫射完好快又再射的水喉炮同大飛彈都屈哂機喇, 於是兩個帳都即刻all in抽喇. 點知原來係肉靶
安安 09:49 PM 11-26-20
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=49526

賣緊呢部好嘢 唯快不破
https://www.youtube.com/watch?v=LZZZGCcye94
風間鈴木仁 11:24 PM 11-26-20
1.34 更新
第一 ... 14 54 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 74  ... 最後

返回主題版面