Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 07-29-06, 01:09 AM   #1526
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 希羅之野望
我仲有少少想問..
http://www.shinseido.co.jp/cgi-bin/W...=SRCL-6407%2F8
我見依度有兩個商品番号:SRCL-6407/8
即係有兩種初回??
我都唔知~~~都係照比批發~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-06, 01:56 AM   #1527
希羅之野望
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2002
KIM兄~
小弟又有問題....
今日去訂了..
可能我PRINT果張野個碟既封面係"NOW PRINTING"..但唔係隻碟個名
你同事係張單寫左個碟名做"NOW PRINTING",咁會唔會有問題??

此篇文章於 07-29-06 11:17 PM 被 希羅之野望 編輯。
希羅之野望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-06, 11:48 PM   #1528
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 希羅之野望
KIM兄~
小弟又有問題....
今日去訂了..
可能我PRINT果張野個碟既封面係"NOW PRINTING"..但唔係隻碟個名
你同事係張單寫左個碟名做"NOW PRINTING",咁會唔會有問題??
....................
當然主要睇code, name....之類啦~!
我地都係寫呢d上order紙之麻~~~

舊 07-30-06, 12:38 AM   #1529
希羅之野望
Senior Gamer

引用:
作者: KIM
....................
當然主要睇code, name....之類啦~!
我地都係寫呢d上order紙之麻~~~
佢有寫CODE~
咁駛唔駛去改返個碟名?
希羅之野望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-06, 11:41 PM   #1530
Chris皇
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
倉木麻衣
DIAMOND WAVE
初回限定盤【CD+特典DVD / GZCA-5086 / 3,500yen(tax in)】

8月2日會否有貨?
thx
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-06, 01:21 AM   #1531
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Chris皇
倉木麻衣
DIAMOND WAVE
初回限定盤【CD+特典DVD / GZCA-5086 / 3,500yen(tax in)】

8月2日會否有貨?
thx
理論上有~

舊 08-08-06, 03:32 AM   #1532
Rosicky
我愛攝影

XBox Live GamertagykcisoR
kim 兄
本地band , 秋紅最新個隻碟有無貨?

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-06, 06:42 PM   #1533
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 松本秀人
kim 兄
本地band , 秋紅最新個隻碟有無貨?
有~~~你係咪要先~~~!
快來比$吧~~~!!!

舊 08-12-06, 04:00 AM   #1534
Chris皇

XBox Live GamertagRaptorReaper
請問這隻ALBUM有冇貨?
http://www.oricon.co.jp/music/release/d/663081/1/
CD+DVD

thx
舊 08-12-06, 11:20 PM   #1535
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
請問這隻ALBUM有冇貨?
http://www.oricon.co.jp/music/release/d/663081/1/
CD+DVD

thx
只有少量~不過可RE返貨!

舊 08-13-06, 02:33 AM   #1536
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
有問題想問問
sample碟係咪冇好?
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-06, 07:56 PM   #1537
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 極真
有問題想問問
sample碟係咪冇好?
請用完整中文句子!!!
因為不明白你問什麼東西!???

舊 08-13-06, 11:48 PM   #1538
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
請用完整中文句子!!!
因為不明白你問什麼東西!???

其實只想問sample碟(cd)與一般既碟有冇咩分別...
sample碟係咪比較冇咁好?(質素,包裝,收藏價值)
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 09:33 AM   #1539
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 極真

其實只想問sample碟(cd)與一般既碟有冇咩分別...
sample碟係咪比較冇咁好?(質素,包裝,收藏價值)
sample碟一般係歌手公司比電台plus的cd, 可能得幾首歌(有時得1-2首)~~~
沒包裝可言~
質素應該差不多~
收藏價值~~~~~睇個人啦~

舊 08-25-06, 09:39 PM   #1540
垣野
Crazy Gamer
唯美主義

註冊日期: Jun 2002
delet.

ヒカル

此篇文章於 08-26-06 07:56 PM 被 垣野 編輯。
垣野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-06, 11:36 PM   #1541
suger_ohkawa
Crazy Gamer
閱讀愛好者

註冊日期: Mar 2004
nodame迷請注意:
http://www.amazon.co.jp/exec/obidos/...e-22/ref=nosim
今次的選的古典音樂曲目也不錯

(雖然要知道的大半一早知道了......應該是吧 )

=>已委託人家買的nodame扇子一件

舊 09-12-06, 07:25 PM   #1542
辦公室潛水專家
Insane Gamer

請問有沒有這兩隻碟賣?或可否代訂?
http://www.oliviaong.com/disco.html
辦公室潛水專家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-06, 09:54 PM   #1543
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 辦公室潛水專家
請問有沒有這兩隻碟賣?或可否代訂?
http://www.oliviaong.com/disco.html
有!
可!

舊 09-14-06, 10:11 PM   #1544
辦公室潛水專家

引用:
有!
可!
正!
買!
thx!
舊 09-19-06, 10:44 PM   #1545
辦公室潛水專家

引用:
有!
可!
kim哥!我個friend早幾日去留左我電話比你,仲未有消息既
舊 09-20-06, 10:31 PM   #1546
Chris皇

http://www.oricon.co.jp/music/release/d/674322/1/

有現貨嗎?
舊 09-22-06, 05:50 PM   #1547
柯士甸
Ultimate Gamer
愛姿病x奶茶毒~

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfoxaustin
kimkimkimkimkim
燕姿新碟有無海報賣嫁~?
thx~

舊 09-24-06, 09:30 PM   #1548
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 柯士甸
kimkimkimkimkim
燕姿新碟有無海報賣嫁~?
thx~
$有~!
引用:
同上!
引用:
作者: 辦公室潛水專家
kim哥!我個friend早幾日去留左我電話比你,仲未有消息既
PM麼?

舊 09-24-06, 10:45 PM   #1549
柯士甸
Ultimate Gamer
愛姿病x奶茶毒~

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfoxaustin
$有~!
哎呀....
下午來左買碟果時唔知有啊= ="
忘了問耶........