Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 51 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 71 111 161  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
sunhikari 04:45 PM 08-16-12
作者: 卡柏:
LAG晒...
原來1.80可以用實體key...

點解我會覺得呢個係得政黎
即係點?
唔明.....
草薙さん 06:19 PM 08-16-12
PSN 7月份人氣榜 – PS Vita
http://blog.asia.playstation.com/com...%A6%9C-ps-vita
作者: :
第一位
Dokuro

第二位:GRAVITY GUSH 異想重力世界
第三位:機動戰士高達Seed Battle Destiny
第四位:ASSAULT GUNNERS 製品版
第五位:真‧三國無雙NEXT製品版
第六位:METAL GEAR SOLID HD COLLECTION製品版
第七位:Escape Plan™ 製品版
第八位:UNCHARTED: Golden Abyss™製品版
第九位:Resistance: Burning Skies™ 製品版
第十位:忍者外傳-Σ-PLUS製品版

flymanhaha 11:41 AM 08-17-12
我想請問下各位,如果剛剛買左部機,要開個日本acc ,但可唔可以用番我ps 3個psn acc,定要完全開一個新psn acc?thx
草薙さん 11:43 AM 08-17-12
作者: sunhikari:
即係點?
唔明.....
即係唔駛touch screen都可以揀到選項, 同3DS一樣

作者: flymanhaha:
我想請問下各位,如果剛剛買左部機,要開個日本acc ,但可唔可以用番我ps 3個psn acc,定要完全開一個新psn acc?thx
可以用返PS3申請時同開既Account
兩部機同時登入online玩冇衝突
StOnE 11:44 AM 08-17-12
作者: flymanhaha:
可以用番你用開既PSN ACC
flymanhaha 11:50 AM 08-17-12
作者: 草薙さん:
即係唔駛touch screen都可以揀到選項, 同3DS一樣

可以用返PS3申請時同開既Account
兩部機同時登入online玩冇衝突
作者: StOnE:
可以用番你用開既PSN ACC
唔該晒.希望我仲記得我個ps3 psn acc 啦,因為我平時玩 ps 3自動login ,唔洗次次打密碼
Ryokoryoko 12:08 PM 08-17-12
因為P4G 中文版,決定買psv。出機有咩特別嘢要留意,e.g.死點?使唔使買多張卡,or買多舊電。去188同去sony自家舖買有無分別?係番sony買會唔會好d?
sunhikari 02:57 PM 08-17-12
作者: Ryokoryoko:
因為P4G 中文版,決定買psv。出機有咩特別嘢要留意,e.g.死點?使唔使買多張卡,or買多舊電。去188同去sony自家舖買有無分別?係番sony買會唔會好d?
首先,psv係無得換電的,最多只係買個尿袋加一個usb轉插器,否則尿袋會幫唔到psv充電
但通常psv犬好電後夠你玩1-2日左右

另個如果你買的本身無4gb卡送的,就直接買32gb吧,一定有用
如果本身有4gb卡送,本身無乜錢的,夠頂住一般psv的儲檔需要

你驚的你去p shop會好d,但會跟返官價
如果唔想去p shop的,請去你認為信譽良好的店鋪買行貨吧......
Ryokoryoko 10:05 AM 08-19-12
作者: sunhikari:
首先,psv係無得換電的,最多只係買個尿袋加一個usb轉插器,否則尿袋會幫唔到psv充電
但通常psv犬好電後夠你玩1-2日左右

另個如果你買的本身無4gb卡送的,就直接買32gb吧,一定有用
如果本身有4gb卡送,本身無乜錢的,夠頂住一般psv的儲檔需要

你驚的你去p shop會好d,但會跟返官價
如果唔想去p shop的,請去你認為信譽良好的店鋪買行貨吧......
買左啦,thanks。聽你advice買左32gb 卡。部機+Memory card+p4g(有埋貼紙)+ 魔界3(美版)=3101,比想像中平
捲毛老爺 11:16 AM 08-19-12
問個杞人憂天既問題...

下年隻pso2 會唔會有 ip問題..? (鎖ip)
TCS_disable 01:23 PM 08-19-12
作者: 捲毛老爺:
問個杞人憂天既問題...

下年隻pso2 會唔會有 ip問題..? (鎖ip)
現行 PC版 個政策係 Ban 人 個別開 Cheat 嘅外人, (情況嚴重就會出事)
J+1 04:27 PM 08-17-12
>>通常psv叉好電後夠你玩1-2日左右

我未過真係連續打可以超過4 個鐘
由手機版發出
sunhikari 04:36 PM 08-17-12
作者: J+1:
>>通常psv叉好電後夠你玩1-2日左右

我未過真係連續打可以超過4 個鐘
由手機版發出
我係街打就未試過打連續4個鐘
但無可否認如果連左network係會食電d

利申:wifi版機主
鈴蘭 04:38 PM 08-17-12
睇你玩咩
我玩PSP game開8成音量黎唔停咁打 一個下午就差唔多無
J+1 04:43 PM 08-17-12
我打toro 貓
由手機版發出
pet3 08:17 PM 08-17-12
作者: J+1:
我打toro 貓
由手機版發出
一直上住網咁玩當然快無電
orlando_dog 08:16 PM 08-17-12
同樓上某版友一樣因為P4G繁中版而出機...
見歐版機會平D....想問一下歐版機係咪都有得set番語言做繁中?
Orphan 08:52 PM 08-17-12
早左出貨單?XD

トトリのアトリエ Plus ~アーランドの錬金術士
http://www.texas.game.tw/forum/viewt...p?f=12&t=27683
http://www.books.com.tw/products/N000284621
izumo 09:55 AM 08-27-12
作者: Orphan:
早左出貨單?XD

トトリのアトリエ Plus ~アーランドの錬金術士
http://www.texas.game.tw/forum/viewt...p?f=12&t=27683
http://www.books.com.tw/products/N000284621
呢隻PS3版個2手價即時回晒
某朋友短期內冇諗住買PSV
百零蚊係荃灣即買左隻
chokwing 10:18 PM 08-18-12
原本諗住買P4G中文下載版for PSVita,
但是hard copy版賣街當日,
諗住上網買啦,
原來數碼下載版比實體版遲出,
當其他人陸續打爆機,
我就揸住部PSV乾等......
我並非想下載版早過實體版出,
但是至少也希望能同日推出丫。
yorkyork 10:29 PM 08-18-12
作者: chokwing:
原本諗住買P4G中文下載版for PSVita,
但是hard copy版賣街當日,
諗住上網買啦,
原來數碼下載版比實體版遲出,
當其他人陸續打爆機,
我就揸住部PSV乾等......
我並非想下載版早過實體版出,
但是至少也希望能同日推出丫。
唔駛咁火嘅,頂生係咁
J+1 10:48 PM 08-18-12
偷跑是實體版專利。。。咁囉。。。。
由手機版發出
TCS_disable 11:01 PM 08-18-12
我路過下先
J+1 11:09 PM 08-18-12
仲未到你出場呀
由手機版發出
flymanhaha 11:33 PM 08-18-12
想請問下如果我ps 3 個psn acc仲有錢,咁如果我用ps3個 acc黎入psv 度,咁我psv 個psn acc係咪都有呢d錢?定唔會有? thx
第一 ... 11 51 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 71 111 161  ... 最後

返回主題版面