Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 05-14-06, 11:03 PM   #1476
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: Squaresoft
http://www.mrchildren.jp/060510dvd/

請問會唔會返這隻?
cant see!
可以訂~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-06, 04:36 PM   #1477
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
edison 出左碟or 快出碟??

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-06, 09:16 PM   #1478
KIM
GAF足球隊金虎拾號

快出碟!

舊 05-21-06, 11:05 PM   #1479
Landmark
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
我想問有無得代訂中島美嘉the first tour 2003隻dvd,,,
幾錢呢請問???

thx?
Landmark 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-06, 11:24 PM   #1480
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Landmark
我想問有無得代訂中島美嘉the first tour 2003隻dvd,,,
幾錢呢請問???

thx?
訂左先知價錢的~

舊 05-21-06, 11:27 PM   #1481
Landmark
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: KIM
訂左先知價錢的~
咁會唔會好貴架,駛唔駛過三百元...??????????????
Landmark 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 07:12 PM   #1482
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
金金...救命...
請問仲有冇周爸爸隻"光"既ver2.......

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 09:30 PM   #1483
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 小恐
金金...救命...
請問仲有冇周爸爸隻"光"既ver2.......
完全斷了~~~!!!
就算家陣我地order的, 都係ver. 1 only~~~~

另外~~~ E神 明天出了!!!

舊 05-31-06, 11:39 PM   #1484
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
唔好意思,乜都唔知撞入黎
請問係咪有得代訂日版soundtrack?
p.s. 我唔係member
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-06, 02:05 PM   #1485
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 燈蛾撲火
唔好意思,乜都唔知撞入黎
請問係咪有得代訂日版soundtrack?
係!
自己上門市~

舊 06-02-06, 07:51 PM   #1486
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
係!
自己上門市~
因為我見信和成日好逼好多人,我想係度問ok ma? (放心,唔會問有關價錢問題)

kim兄,我想問有無得訂以下soundtrack?
1.last christmas (揾勻hk island同kowloon都無 會唔會再版?)
2.topcaster (幾時出?)
舊 06-02-06, 11:39 PM   #1487
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
因為我見信和成日好逼好多人,我想係度問ok ma? (放心,唔會問有關價錢問題)

kim兄,我想問有無得訂以下soundtrack?
1.last christmas (揾勻hk island同kowloon都無 會唔會再版?)
2.topcaster (幾時出?)
我唔係咩都識架, 你打全資料啦~!

舊 06-03-06, 07:21 PM   #1488
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
我唔係咩都識架, 你打全資料啦~!
last christmas 係呢隻 (唔知係度貼link得唔得, 如果唔得我del返......)

http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...id-1003850502/
舊 06-05-06, 10:46 AM   #1489
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
last christmas 係呢隻 (唔知係度貼link得唔得, 如果唔得我del返......)

http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...id-1003850502/
賣晒~~~
上去試吓訂啦~

舊 06-05-06, 08:48 PM   #1490
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
賣晒~~~
上去試吓訂啦~
thx, 你係咪成日係度?

另topcaster今日係灣仔買左,所以呢隻唔洗lu
thx
舊 06-05-06, 11:27 PM   #1491
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
thx, 你係咪成日係度?

另topcaster今日係灣仔買左,所以呢隻唔洗lu
thx
星期4晚的1-2小時 ONLY!!!

舊 06-06-06, 12:29 AM   #1492
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
星期4晚的1-2小時 ONLY!!!
星期四我啱啱要去油麻地喎,你幾點坐陣?
舊 06-06-06, 12:34 AM   #1493
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
星期四我啱啱要去油麻地喎,你幾點坐陣?
未知~~~!!!
睇當日工作行情~

舊 06-13-06, 11:42 PM   #1494
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
金大~我今日見倒天音有Twins隻碟既簽名台版....請問幾銀?
會唔會連埋台版海報同VCD咖?
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 12:24 AM   #1495
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: kingtin1
金大~我今日見倒天音有Twins隻碟既簽名台版....請問幾銀?
會唔會連埋台版海報同VCD咖?
twins呢隻係POP貨, 要問自己上去問~
不過, 唔好SIDE $啦~好貴的!!!

舊 06-19-06, 11:25 PM   #1496
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
引用:
twins呢隻係POP貨, 要問自己上去問~
不過, 唔好SIDE $啦~好貴的!!!
咁請問普通版台版仲有無貨呀??
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-06, 12:35 AM   #1497
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: kingtin1
咁請問普通版台版仲有無貨呀??
沒簽名的麼? 好似仲有~

舊 06-20-06, 12:39 AM   #1498
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
沒簽名的麼? 好似仲有~
請問有沒有松隆子在4月推出那張album呀

有的話是日版還是台版嗯~謝謝kim大大

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-06, 06:50 PM   #1499
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: ~飛彈~@@
請問有沒有松隆子在4月推出那張album呀

有的話是日版還是台版嗯~謝謝kim大大
兩有!

舊 06-21-06, 12:31 AM   #1500
daniel200l
Junior Member

註冊日期: Mar 2006
KIM: ayu 新 single 『BLUE BIRD』有冇 poster 送ga ?日本D消息話買齊三個版本有海報送,臺灣就話買任何一個版本都有送,吾知香港 avex 點呢? THANKS
daniel200l 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:17 PM

手機版 | APP版