Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-21-04, 11:34 AM   #126
魔法大咀鳥
Junior Member

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDrickyctw
我都有路過~~我見到Gori兄~~見到佢玩"卡食"4~~~
又見到一個帶眼鏡,白色風褸0既勁人~~~佢玩得好神奇~~~
丫~~~我想問問有個年紀較細帶眼鏡果位係邊個??
魔法大咀鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-04, 10:28 PM   #127
kumo

註冊日期: Nov 2003
在日本番o左o黎la~~!!
kumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-04, 10:31 PM   #128
kumo

今次買o左pop'n 10同pop'n 11的卡各一set
同埋帶o左D pop'n music 手信番o黎~
不過只係宣傳單張...
我帶o左大量番o黎,希望夠分啦
舊 03-30-04, 12:16 AM   #129
魔法大咀鳥

引用:
作者: kumo
不過只係宣傳單張...
希望我都有份啦~~~~ (唔知羞)
舊 03-30-04, 01:31 AM   #130
月牙火介
God of Gamer
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
不過只係宣傳單張...
有手信
yeah~~!
kumo果然有良心~
話時話我都未得閑去荷記玩下pm11

舊 03-30-04, 01:05 PM   #131
魔法大咀鳥

引用:
作者: kofire
有手信
yeah~~!
kumo果然有良心~
話時話我都未得閑去荷記玩下pm11
話時話我都想去"睇"下~~~~
不如搵日一齊去丫~~~
舊 04-02-04, 02:28 PM   #132
kumo

引用:
作者: 魔法大咀鳥
話時話我都想去"睇"下~~~~
不如搵日一齊去丫~~~
不如星期一晚ㄚ~~
舊 04-06-04, 01:59 AM   #133
Gori
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
不如星期一晚ㄚ~~
哈哈~
唔怪得見到你地啦~

Kumo:
謝過你的手信~~
Gori 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 02:44 AM   #134
kumo

引用:
作者: Gori
哈哈~
唔怪得見到你地啦~

Kumo:
謝過你的手信~~
Gori :
客咩氣丫~
如果你有Friend想要D宣傳單張o既話 ,
同我講 , 唔洗同我客氣 , 我有好多 !!
(其他人想要都可以同我講 , 無任歡迎 !!)

不過今日打pop'n 11 hand 左4次機 !!
同埋今集D歌好似昜左(EX除外) ...
舊 04-07-04, 01:59 AM   #135
魔法大咀鳥

引用:
Gori :
客咩氣丫~
如果你有Friend想要D宣傳單張o既話 ,
同我講 , 唔洗同我客氣 , 我有好多 !!
(其他人想要都可以同我講 , 無任歡迎 !!)

不過今日打pop'n 11 hand 左4次機 !!
同埋今集D歌好似昜左(EX除外) ...
淨係你玩先hand機
舊 04-07-04, 08:51 PM   #136
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
不過只係宣傳單張...
一set幾錢呀
有pop'n 既機鋪就有售
我later都可能會去一轉

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-04, 01:40 AM   #137
kumo

引用:
淨係你玩先hand機
舊 04-08-04, 01:42 AM   #138
kumo

引用:
作者: jamsquare
一set幾錢呀
有pop'n 既機鋪就有售
我later都可能會去一轉
香港唔知有無得賣呢?
舊 04-14-04, 09:40 AM   #139
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
hi~pop 'n music的朋友
今個星期六 係gaf 街機版大聚呀, 地點係 荷記

到時請大家擁躍參加~~~

詳情可以睇lee度
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=81221

舊 04-17-04, 02:01 AM   #140
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
大家想要 pop n' music 的宣傳單張嗎?

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-04, 11:17 PM   #141
月牙火介
《kofire》

今日好多勁人!
搞到覺得自己好削.....(但我堅持係你地勁 :o13: )
不過硬係覺得部機細聲左,冇咁好feel~

唉,由lv32降至lv29...........

舊 04-18-04, 10:51 PM   #142
魔法大咀鳥

我成8點先到.....因為返工law........
不過都係見返d熟口面0既人,Gori係其中一個~~~~^^
舊 04-18-04, 11:33 PM   #143
月牙火介
《kofire》

我有事6pm走左,見唔到你魔法大咀鳥添~

舊 04-18-04, 11:57 PM   #144
Gori
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
我有去呀...
約左人食飯...

我大約19xx到...
Gori 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-04, 12:01 AM   #145
月牙火介
《kofire》

臨走前見過Cwai,表演輪生,明鏡止水

舊 04-19-04, 12:19 AM   #146
Alt

註冊日期: Feb 2004
我14xx到,
約埋fd黎.
全程都係pop'n 11

引用:
臨走前見過Cwai,表演輪生,明鏡止水
我都見到.
Alt 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-04, 12:21 AM   #147
月牙火介
《kofire》

引用:
作者: Alt
我14xx到,
約埋fd黎.
全程都係pop'n 11
我諗我知你係邊個,你專用Alt的
你都好勁呀!!

舊 04-19-04, 12:22 AM   #148
魔法大咀鳥

引用:
我有事6pm走左,見唔到你魔法大咀鳥添~
太可惜lu~~~
下次約出黎一齊玩啦~~~不過唔好笑我咋喎
舊 04-19-04, 12:34 AM   #149
月牙火介
《kofire》

引用:
太可惜lu~~~
下次約出黎一齊玩啦~~~不過唔好笑我咋喎
好呀,我都唔勁,一齊練o羅

舊 04-19-04, 01:29 AM   #150
Alt

註冊日期: Feb 2004
引用:
我諗我知你係邊個,你專用Alt的
你都好勁呀!!
hey, 我好渣ga ja.
輪生都可以過唔到.
你應該見到ga la.
Alt 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
請問那裡有Pop'n music Control買? 雞龜骨滾羹 電視遊戲討論版 3 02-19-04 12:26 AM
許志安 ~ Life In Music (新曲+精選) -[ 預計推出日期: 29 Jan 2004] JACKY Neo Music UNIVERSE 16 01-30-04 03:51 PM
黃耀明 + 楊千嬅 903 Music is Live VCD /DVD[(已推出] JACKY Neo Music UNIVERSE 6 01-22-04 09:17 PM
Ape music file Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 4 09-24-03 05:42 PM
千嬅最新大碟《Miriam's Music Box》2002-11-22 推出 dan Neo Music UNIVERSE 35 11-28-02 07:45 PM

現在的時間是 12:16 PM

手機版 | APP版