Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
usayarE 12:13 AM 10-27-07
今日同女友試左新雞個2人餐
其實即係吉列雞槌
唔係難食, 但係都唔係特別好食....我地食個2隻入面都好juicy, 唔錯
醬無試過, 但女友話ok, 無辣味
不過都係普通辣雞好味d...
IamO 11:12 AM 11-06-07
作者: onon:
今日同女友試左新雞個2人餐
其實即係吉列雞槌
唔係難食, 但係都唔係特別好食....我地食個2隻入面都好juicy, 唔錯
醬無試過, 但女友話ok, 無辣味
不過都係普通辣雞好味d...
吉列雞槌
中point

不過吉列雞槌不用到kfc吃
天使之國 11:34 AM 11-06-07
作者: IamO:
吉列雞槌
中point

不過吉列雞槌不用到kfc吃
推介吉島美食廣場個D 15蚊半隻炸雞
IamO 11:37 AM 11-06-07
作者: 天使之國:
推介吉島美食廣場個D 15蚊半隻炸雞
現在吉吉島還有23$
一隻燒雞嗎

超抵
Jamie 11:57 PM 10-24-07

雖然都知道圖片只供參考
但實物未免差太遠了吧..... ^^'''
龍之子 07:37 PM 10-25-07
今日lunch食o左
果醬ok..又唔係辛辣果隻...入到口無曬陣芥辣味
加量熱狗 08:25 PM 10-25-07
我好似剩係係KFC買過蘑菇飯
LonelyBlue 10:19 PM 10-26-07
新雞硬得可憐.......

可能我食果間個別問題,仲要好乾TIM.....

無下次
天使之國 11:41 PM 10-26-07
作者: 斯羅少尉:
新雞硬得可憐.......

可能我食果間個別問題,仲要好乾TIM.....

無下次
晒氣kfc 同m記水準已經變左d級
Designer 12:19 AM 10-27-07
而家KFC啲雞Size細,又鞋又無肉汁又貴有時仲凍添,都成半年無食過
usayarE 12:31 AM 10-27-07
作者: Designer:
而家KFC啲雞Size細,又鞋又無肉汁又貴有時仲凍添,都成半年無食過
size 我覺得ok 喎, 起碼好過m記d 包既size 先

至於雞既質素, 真係要睇邊間同時段
通常用開都ok唔會太離譜
天使之國 12:40 AM 10-27-07
作者: onon:
size 我覺得ok 喎, 起碼好過m記d 包既size 先

至於雞既質素, 真係要睇邊間同時段
通常用開都ok唔會太離譜
岩岩出黎個d雞 真係唔係講笑~野味到
露西亞&星羅 06:18 PM 11-02-07
好似幾好食咁窩~找日食先
HIM 01:26 AM 11-05-07
有無人知點解汽水有D人用玻璃杯裝, 有D人用紙杯裝?
Jamie 01:33 AM 11-05-07
作者: HIM:
看似玻璃的膠杯用完, 就轉用紙杯咯 XD
通常是有晚餐系列供應的KFC才有大膠杯
洗完再用夠環保, 所以自己都會支持KFC...
天使之國 01:39 AM 11-05-07
作者: Jamie:
佢d晚餐真係不知所為~~xd
見到d人勁求其 剷d飯加汁求其放比人就算
HIM 02:14 AM 11-05-07
作者: Jamie:
用紙杯時有好多玻璃杯擺響度既, 係有D用玻璃杯裝, 有D用紙杯裝
天使之國 01:38 AM 11-05-07
作者: HIM:
之前講支持還保~~
不破大地 03:26 AM 11-05-07
男人KFC
http://hk.video.yahoo.com/video/video.html?id=363629

最抵死係串埋 Eason 同老麥
~飛彈~@@ 12:04 AM 11-06-07
作者: 不破大地:
男人KFC
http://hk.video.yahoo.com/video/video.html?id=363629

最抵死係串埋 Eason 同老麥
頹蛋 b
Seppie 01:21 PM 11-05-07
新wasabi醬上市~
龍之子 07:28 PM 11-05-07
作者: Seppie:
新wasabi醬上市~
新的?
咁就要去食下先啦
Kris 08:20 PM 11-11-07
原來家下真係冇手套 購買意欲大減
天使之國 09:37 PM 11-11-07
作者: 自強不息:
放工先食喇~
有d有得洗手~
IamO 12:37 PM 11-13-07
作者: 自強不息:
問就有
不是嗎?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後

返回主題版面