Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
日本動漫畫討論版>富野由悠季「劇場版 機動戦士Zガンダム」総合THREAD丨全部新規作画で行こうと断ったのは富野。 Vol.3
jingying 11:10 PM 03-20-06
作者: 蛋卷王:
之前仲話人地好煩tim
條粉人為媾女連父母d醜事都爆埋出黎
睇星星冇比人cut嘛?
真!DC 11:14 PM 03-20-06
作者: KUSANAGI 草薙:
香港將於復活節檔期上映劇場版Z第二部─戀人們
仲驚上次反應唔夠好唔上Z第二部tim
Einhander 04:53 PM 03-23-06
作者: t-mac拜仁:
最後尤叔攬果個應該係阿4,唔係老花
咪發傻啦
去到最尾嗌到咁q大聲你都聽唔到?
t-mac拜仁 05:43 PM 03-24-06
作者: 計劃犯罪者:
咪發傻啦
去到最尾嗌到咁q大聲你都聽唔到?
.....我既意思係,既然改ending....又無永遠的four,咁就咁改到尤叔同阿四一齊啦
呢個ending我真係好想見到...
鳳熾魂 04:11 AM 03-27-06
.....我既意思係,既然改ending....又無永遠的four,咁就咁改到尤叔同阿四一齊啦
無左永遠的科o尼集仲可以叫做zeta咩
鳳熾魂 04:11 AM 03-27-06
作者: : Gospel::
究竟三部曲完結之後眾fans對呢個新劇情咖認可度會去到邊呢?

我就唔係好認可啦,不過推捷度佢地入黑歷史好大快人心!
我完全唔認同,不過推捷度佢地入黑歷史我真係好開心
ianbbhoho 10:54 AM 03-27-06
終於入手ZII DVD
仲有呢本ya都入手my

第三集d 戰鬥好正
later 補上圖
Einhander 11:42 AM 03-27-06
我覺得冇咩問題
四姐本身一定要死
小說版佢尊尼唔插佢都已經就死
所以永遠的四嗰part其實有少少多餘
不過冇左演說嗰part係過份左少少嘅
最後加奶油同呀花係一齊幾好吖
zz最後佢地都係係一齊o架啦
最緊要係
哈曼唔死就一切ok
Einhander 11:42 AM 03-27-06
-del-
ianbbhoho 12:21 PM 03-27-06
其實加美尤係想起雙飛
精神上阿科
真實上阿花
t-mac拜仁 03:37 PM 03-27-06
作者: 計劃犯罪者:
我覺得冇咩問題
四姐本身一定要死
小說版佢尊尼唔插佢都已經就死
所以永遠的四嗰part其實有少少多餘
不過冇左演說嗰part係過份左少少嘅
最後加奶油同呀花係一齊幾好吖
zz最後佢地都係係一齊o架啦
最緊要係
哈曼唔死就一切ok
尤叔既表現,似係搵水泡多過真心愛老花
因為佢一直只係當老花係老友,雖然話見four之前尤叔無愛人既能力,但four死后我睇唔同佢心埋上任何有愛老花的現象......做水泡的現象就睇到,一个可以為左你死既女人可以咁快唔記得,我唔信lo.
zz係我心目中=只係尤叔好返,好開心咁同照顧左佢好耐既老友一齊玩水ja,老花點諗我就唔知
jason_kasim 11:50 PM 03-28-06
嘉美尤對no.four的感覺似新類型人同強化人互相吸引產生好奇多過似愛情感覺
其實富野的愛惰觀都唔係太好
就如哈曼一見捷度即有feel(都係因為NT而吸引到佢,絕不是甚麼一見鍾情)
com1010hkjp 12:29 AM 03-29-06
作者: jason_kasim:
就如哈曼一見捷度即有feel(都係因為NT而吸引到佢,絕不是甚麼一見鍾情)
姐弟戀
yuhon 12:53 AM 03-30-06
我想問下zz入左黑歷史係乜意思?係咪好似turn a 入面d 黑歷史咁冇人再提....
同埋係咪會出多套繼續z 故事?
ianbbhoho 09:00 PM 03-30-06
以下為第三部部份畫面,唔想睇唔好禁
hyper化
飛劍
突擊
最後
光之颱風 09:04 PM 03-30-06
應該用阿寶同馬沙黎做例子
草薙さん 09:06 PM 03-30-06
上面d圖全部都係來自呢本書?

ianbbhoho 09:07 PM 03-30-06
作者: KUSANAGI 草薙:
上面d圖全部都係來自呢本書?
yes
呢套ya 我儲曬
一共13期(有本第00期)
好正的說
阿棠 11:30 PM 03-30-06
第二集...睇完覺得怪怪地
劇情去得好快...
型仔戰鬥畫面無乜...
舊畫面好多
(而家先試睇...我都幾out...)

第一集...無錢去唔到戲院...而家第二集...好似唔係好值得去戲院聽音響...>.<
ianbbhoho 11:45 PM 03-30-06
作者: 阿棠:
第二集...睇完覺得怪怪地
劇情去得好快...
型仔戰鬥畫面無乜...
舊畫面好多
(而家先試睇...我都幾out...)

第一集...無錢去唔到戲院...而家第二集...好似唔係好值得去戲院聽音響...>.<
等第三集la
第二集為睇戰鬥真係無咩
為睇女就有
豆腐多 11:46 PM 03-30-06
有冇首映消息...?
ianbbhoho 11:47 PM 03-30-06
作者: ↗◤豆腐仔◢↙:
有冇首映消息...?
仲未
可能要4月左右先有
鳳熾魂 02:34 AM 03-31-06
嘉美尤對no.four的感覺似新類型人同強化人互相吸引產生好奇多過似愛情感覺
其實富野的愛惰觀都唔係太好
但後尾加美尤係愛上左科
阿Wing 11:26 AM 04-01-06
加美尤無變星星眼?
ianbbhoho 11:38 AM 04-01-06
作者: 阿Wing:
加美尤無變星星眼?
如果你問劇場版
Yes
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面