Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
潮流版>牛仔褲 專區 VOL 2!
HuGo_達之礦工 09:31 PM 02-24-08
其實LVC因已洗水, 著耐左也不會闊好多, 最多半寸~
KARAS 12:13 AM 02-26-08
我想問邊度仲有501原色? 吾該
HuGo_達之礦工 12:25 AM 02-26-08
501原色?? Blue?
tetsu 02:59 AM 02-26-08
好...我決定再去試真d

之前睇板友話jean house搬...請問而家jean house係邊??
另外邊到仲會有日版levis賣? 想搵果d五顏六色既505
zero006 10:43 AM 02-26-08
作者: tetsu:
好...我決定再去試真d

之前睇板友話jean house搬...請問而家jean house係邊??
另外邊到仲會有日版levis賣? 想搵果d五顏六色既505
尖咀加連威佬道~
幾多號就唔清楚
但係 佢係OHIO 隔離
KARAS 01:09 AM 02-27-08
作者: HuGo_達之礦工:
501原色?? Blue?
藍唷 吾該
唔係501都OK...522唔知好唔好睇呢?
HuGo_達之礦工 12:34 PM 02-29-08
作者: 天立﹏.:
藍唷 吾該
唔係501都OK...522唔知好唔好睇呢?
其實我係唔太明你想要咩的...

你係要unwash藍色褲?
tetsu 12:40 AM 03-01-08
作者: zero006:
尖咀加連威佬道~
幾多號就唔清楚
但係 佢係OHIO 隔離
搵到了 thanks
最後我買左66501...不過係zabool買唔係jean house
好正
HuGo_達之礦工 12:41 AM 03-01-08
zabool @@ 應該唔平喔@@
tetsu 02:11 AM 03-01-08
zabool @@ 應該唔平喔@@
又唔係喎....我買左新果條0047, $2480, 仲平過jean house...
我仲見到有0001同0002....不過lowrise 34吋唔岩我size
另外佢有d LVC on sale緊$1980, 有興趣既板友可以睇睇!
HuGo_達之礦工 02:18 AM 03-02-08
作者: tetsu:
又唔係喎....我買左新果條0047, $2480, 仲平過jean house...
我仲見到有0001同0002....不過lowrise 34吋唔岩我size
另外佢有d LVC on sale緊$1980, 有興趣既板友可以睇睇!
oh 0047....really cheaper than jean house @@???

my friend also bought this model~ but he bought it in Jean House
$2480 x 0.9= $2232 wor haha

Sea Food price!!
Final 07:07 PM 03-03-08
我想問如果606著32,
LVC66501著34<--覺得太闊
NH D牛應該買SIZE S還是M?我指NARROW
還有NH既牛會有水貨鋪可以試嗎?
THANKS~
HuGo_達之礦工 02:26 PM 03-08-08
Neighborhood jean you can go R.S.R or Anytime try
黃昏之魔彈 07:38 AM 03-18-08
雖然條牛仔褲本身已經係洗水,但我都係覺得深色左D
想問下有咩方法可以加速牛仔褲ga洗水效果???
HuGo_達之礦工 12:00 PM 03-18-08
作者: 黃昏之魔彈:
雖然條牛仔褲本身已經係洗水,但我都係覺得深色左D
想問下有咩方法可以加速牛仔褲ga洗水效果???
最好方法就是放落洗衣機洗..幾次
黃昏之魔彈 01:34 AM 03-23-08
半離題一問
黑色方頭red wing襯咩色牛仔褲好?
HuGo_達之礦工 11:41 AM 03-23-08
作者: 黃昏之魔彈:
半離題一問
黑色方頭red wing襯咩色牛仔褲好?
你問我我覺得 黑...藍均可..
反而穿咩cutting比較看係重點d
501 and 505 i think is ok
黃昏之魔彈 03:03 PM 03-23-08
你問我我覺得 黑...藍均可..
反而穿咩cutting比較看係重點d
501 and 505 i think is ok
我都打算著直腳(家中亦只有直腳 )
不過條牛仔褲太深色又好似有D怪
相反亦有人話淺色牛仔褲會唔好睇
完全迷惑中
HuGo_達之礦工 11:16 AM 03-24-08
black redwing 咁最fit一定係重洗水的!
Misaki Taro 09:59 PM 03-28-08
有無人有買rmc ????
無人講下既 ????
黃昏之魔彈 11:22 PM 03-28-08
想問下501闊d定523闊d
HuGo_達之礦工 02:17 AM 03-29-08
501闊d
KARAS 08:08 PM 04-03-08
有咩藍色未洗水牛牛推介下?
想買返501, 但見到STORE賣799很不智=.=
黃昏之魔彈 08:32 PM 04-03-08
買左條washed jean