Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 02-12-07, 12:41 AM   #126
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: antony chan 查看文章
罰金後話個答案你知....
太狠了
明知我已經無金可罰
還要在傷口上灑鹽

舊 02-12-07, 12:43 AM   #127
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: Strider 查看文章
太狠了
明知我已經無金可罰
還要在傷口上灑鹽
誰叫你經常偷偷去看診....

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-07, 01:30 AM   #128
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
又一部5D了~
弓起弓起~

<------嗚呼,與君同日買機,仍舊三五零弟者,頹也
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-07, 08:45 AM   #129
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
Strider 老弟...........先弓起你入到心頭好..........

再過兩招至高心法你.........

先想想...........為何你一拿 5D出來.....她就會知你入左貨??

她記得你相機牌子, model?

一兩部當然記得..........一二十部.........二三十部.......甚至更多.......點記??

所以要多入貨.........她問你是否新買........堅持話以前買落、好少用姐.......

仲用........發票、有日期的保用證........一定不能給她見到.......一定隱密收藏.....切記....

偷運入境.........切不可和紙盒一齊偷運..........分散丫.......

舊 02-12-07, 09:31 AM   #130
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: 奸詐餅 查看文章
又一部5D了~
弓起弓起~

<------嗚呼,與君同日買機,仍舊三五零弟者,頹也
多謝小餅

說實的...人家連小白的鏡皮也沒有摸過....

引用:
作者: OldCake 查看文章
Strider 老弟...........先弓起你入到心頭好..........

先想想...........為何你一拿 5D出來.....她就會知你入左貨??

一兩部當然記得..........一二十部.........二三十部.......甚至更多.......點記??

所以要多入貨.........她問你是否新買........堅持話以前買落、好少用姐.......

仲用........發票、有日期的保用證........一定不能給她見到.......一定隱密收藏.....切記....

偷運入境.........切不可和紙盒一齊偷運..........分散丫.......
餅爺, 多謝你既建議, 幸好小弟仲未結婚, 還可以偷運紙盒入口;
但是要突然在女友面前拿新玩具出來實在有點卻步
看看過兩天, 她會否因為情人節好心情, 這樣我就可以拿出來把玩把玩了

其實我都係想拍低佢年青時既樣子, 一切都係為左佢, 希望佢明白~

此篇文章於 02-12-07 09:48 AM 被 Strider 編輯。
Strider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-07, 09:46 AM   #131
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
我有像撒鹽嗎a
罰金是應該的,你看,是S大大你在撒我鹽才是
你看你看...人家還在用Prosumer DC
人家跪在志蓮,5D換不到,一次五吃不到,第二次五也吃不到
S大一說就換得到...還不是一大撒的把鹽撒到我的身上
又偷跑自己去看診,約嘿哈兄去看診,也不讓人家一同去分享一下五弟的喜悅
光也不給人叨,你看你...不罰金看麼行

引用:
太狠了
明知我已經無金可罰
還要在傷口上灑鹽
愛死的小白啊

引用:
多謝小餅

說實的...人家連小白的鏡皮也沒有摸過....

此篇文章於 02-12-07 09:51 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-07, 10:32 AM   #132
Strider
初段

引用:
作者: KTN 查看文章
我有像撒鹽嗎a
罰金是應該的,你看,是S大大你在撒我鹽才是
你看你看...人家還在用Prosumer DC
人家跪在志蓮,5D換不到,一次五吃不到,第二次五也吃不到
S大一說就換得到...還不是一大撒的把鹽撒到我的身上
又偷跑自己去看診,約嘿哈兄去看診,也不讓人家一同去分享一下五弟的喜悅
光也不給人叨,你看你...不罰金看麼行

愛死的小白啊
啊...是愛死小白, 忘記了...小餅萬歲

多謝K君矯正

那個罰金的問題...我想你是不買而非不能買
不要戲弄我了

舊 02-12-07, 10:44 PM   #133
Strider
初段

話說回來...嘿哈兒兄沒有看醫生嗎??

明天予定買張櫈仔俾5弟...

舊 02-13-07, 01:05 AM   #134
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
引用:

王道~

恭喜斯文哥哥~~

KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-07, 08:38 AM   #135
KTN
~♡

QUOTE低,你看你看,私約某某把臂同遊也不約大家一起去\\
雖然私約事敗,但都要罰金\/花展大家等你一餐,罰金以謝天下\/

天啊...1352我摸都未摸過呀....

引用:
啊...是愛死小白, 忘記了...小餅萬歲

多謝K君矯正

那個罰金的問題...我想你是不買而非不能買
不要戲弄我了
引用:
話說回來...嘿哈兒兄沒有看醫生嗎??

明天予定買張櫈仔俾5弟...

舊 02-13-07, 09:24 AM   #136
Strider
初段

引用:
QUOTE低,你看你看,私約某某把臂同遊也不約大家一起去\\
雖然私約事敗,但都要罰金\/花展大家等你一餐,罰金以謝天下\/

天啊...1352我摸都未摸過呀....
不是的...不是的...我一路都係打算個人去看症的
因為太病重, 會讓大家見笑的

不如罰xx兒先啦
佢睇醫生都冇出post啊

舊 02-13-07, 02:02 PM   #137
Strider
初段

繼續向獨身致敬:

5弟的座椅入手了.

舊 02-13-07, 02:11 PM   #138
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
繼續向獨身致敬:

5弟的座椅入手了.
原來以經出左手

舊 02-13-07, 02:14 PM   #139
Strider
初段

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
原來以經出左手
冇辦法, 每天吃飯都經過藥房, 點忍丫

舊 02-13-07, 02:43 PM   #140
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:

不如罰xx兒先啦
問答無用. 兩個一齊罰金

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-07, 03:20 PM   #141
KTN
~♡

一路...一路的話你就不會同某人相約去...
啊...你講大話...罰重些!!除非你自保到認自己BL啦,大家就原諒你啦(逃~)

不用講,兩個都要罰...花展人人準備去食大餐

引用:

不如罰xx兒先啦
日日經過天搶,日日都有水凳仔

引用:
冇辦法, 每天吃飯都經過藥房, 點忍丫

舊 02-13-07, 03:25 PM   #142
NetNetBoy
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDNetNetBoy
XBox Live GamertagNetNetBoy
還有... 買個 大點的防潮箱...

係唔係都要睇落常滿...
有新貨時... 偷龍轉鳳...

舊 02-13-07, 03:43 PM   #143
Strider
初段

引用:
一路...一路的話你就不會同某人相約去...
啊...你講大話...罰重些!!除非你自保到認自己BL啦,大家就原諒你啦(逃~)

不用講,兩個都要罰...花展人人準備去食大餐

日日經過天搶,日日都有水凳仔
對我的辭不達意引起公憤實在感到不好意思

不要罰我, 無金可罰了

本身打算去新三共買, 但係實在係唔想行, 就去天搶搞掂左.
呢個凳仔都幾墜手下.

此篇文章於 02-13-07 03:46 PM 被 Strider 編輯。
Strider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-07, 03:46 PM   #144
Strider
初段

引用:
作者: NetNetBoy 查看文章
還有... 買個 大點的防潮箱...

係唔係都要睇落常滿...
有新貨時... 偷龍轉鳳...
而家仲係用緊個土製既...
你唔提我都唔記得買防潮珠

舊 02-13-07, 11:19 PM   #145
Strider
初段

補相一張

再補試機相一張

原來50mm真的很標準

舊 02-14-07, 12:00 AM   #146
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:

我卻有其他好方法喎....可以大搖大擺咁係女王面前把玩新玩具,
紙盒呀單據呀都可以見光呀.....呢個辦法係

舊 02-14-07, 12:52 AM   #147
Strider
初段

引用:
我卻有其他好方法喎....可以大搖大擺咁係女王面前把玩新玩具,
紙盒呀單據呀都可以見光呀.....呢個辦法係
願聞其詳

舊 02-14-07, 01:30 AM   #148
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
願聞其詳
我早幾日買部scanner咁大個盒咁大部機都過到關,仲大搖大擺咁玩緊
諗唔諗到點解呢

舊 02-14-07, 11:09 AM   #149
apache
Crazy Gamer
奮戰中的蘿莉星人

註冊日期: Dec 2004
引用:
我早幾日買部scanner咁大個盒咁大部機都過到關,仲大搖大擺咁玩緊
諗唔諗到點解呢
要講大話a?

Album-> https://www.facebook.com/apache.oscar
Xanga-> http://www.xanga.com/oscarapache
apache 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-07, 11:20 AM   #150
NetNetBoy
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDNetNetBoy
XBox Live GamertagNetNetBoy
幫 女王 拍照?

引用:
諗唔諗到點解呢

論壇跳轉

現在的時間是 04:57 PM

手機版 | APP版