Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-16-11, 08:20 PM   #126
jos
Crazy Gamer
單細胞

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
http://hi.baidu.com/tyc6982/blog/ite...d342acc6b.html
跟住呢度ROOT o左nexus~~~
係裝android 1.0 driver kick住 =.=
不過未知點check係咪s-off
jos 目前離線  
舊 12-16-11, 08:54 PM   #127
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
現家有咩機係有QWERTY鍵盤 我成日都whatsapp,line 唔想再禁個mon

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線  
舊 12-16-11, 09:36 PM   #128
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
我果部

白色

灰色

右邊, 即係screen頂部偏綠
成個mon都係光條一間間加noise

舊 12-16-11, 09:54 PM   #129
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
SH-01D介面慢過我手指同反應

舊 12-16-11, 10:19 PM   #130
Paptimus

引用:
作者: KTN 查看文章
SH-01D介面慢過我手指同反應
D人講剷走隻羊會順

舊 12-16-11, 10:26 PM   #131
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
第一日我已經剷了啦

不過個介面真係好多時都呆呆地

但介面同分類真係幾靚仔..

引用:
作者: Paptimus 查看文章
D人講剷走隻羊會順

舊 12-16-11, 10:52 PM   #132
bbmanonline
Crazy Gamer
Key社之吉詳物

註冊日期: May 2006
Galaxy Nexus連電腦(Windows Vista) 時出現 "這個裝置無法啟動。(代碼 10)"而無法進行連接,想請問這可能是什麼原因?

bbmanonline 目前離線  
舊 12-16-11, 10:55 PM   #133
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
現家有咩機係有QWERTY鍵盤 我成日都whatsapp,line 唔想再禁個mon
嚴格黎講,只有moto ms3
第4代水貨22號出,行貨唔會有

舊 12-16-11, 10:58 PM   #134
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: 神龍 查看文章
不過佢用速成打字,點樣簡字

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線  
舊 12-16-11, 11:02 PM   #135
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
不過佢用速成打字,點樣簡字
3個方案揀
kb打,打完係個mon底會有行野比你點落去
kb打,用排數字key揀(電腦咁, 但個選單無數字標識
kb打,用數字key揀,有標識,但要長按數字key選字

舊 12-16-11, 11:10 PM   #136
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
3個方案揀
kb打,打完係個mon底會有行野比你點落去
kb打,用排數字key揀(電腦咁, 但個選單無數字標識
kb打,用數字key揀,有標識,但要長按數字key選字
岩岩見到原來SE 部PRO都有同樣都係咁樣?

鳳熾魂 目前離線  
舊 12-16-11, 11:21 PM   #137
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
岩岩見到原來SE 部PRO都有同樣都係咁樣?
唔係, 首先佢個mon細0.3", 個字格顯示小d
另外就係個部係無數字key, 即係你只可以揀第1個輸入方式

舊 12-16-11, 11:26 PM   #138
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
唔係, 首先佢個mon細0.3", 個字格顯示小d
另外就係個部係無數字key, 即係你只可以揀第1個輸入方式
唔該哂要點個mon我要個鍵盤做咩

鳳熾魂 目前離線  
舊 12-16-11, 11:32 PM   #139
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
唔該哂要點個mon我要個鍵盤做咩
http://tech.163.com/mobile/11/1205/0...6001163EI.html
呢部係今個月22號美國開賣嘅droid 4(ms4)
香港應該唔會出行貨

對比ms3唔同嘅係
cpu 1.0 > 1.2GHz
512 ram > 1gb ram
電力1480 > 1780
薄咗極小
無得換電
mon質料轉做amoled

預計水貨唔超過$4500

舊 12-16-11, 11:36 PM   #140
jos
Crazy Gamer
單細胞

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
引用:
作者: Paptimus 查看文章
成個mon都係光條一間間加noise
我發覺嗰啲係印嚟架
喺啲黑色嘅地方收鍵盤會有個印喺度
jos 目前離線  
舊 12-16-11, 11:38 PM   #141
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
http://tech.163.com/mobile/11/1205/0...6001163EI.html
呢部係今個月22號美國開賣嘅droid 4(ms4)
香港應該唔會出行貨

對比ms3唔同嘅係
cpu 1.0 > 1.2GHz
512 ram > 1gb ram
電力1480 > 1780
薄咗極小
無得換電
mon質料轉做amoled

預計水貨唔超過$4500
MS3現家幾多?反正我都係WHATSPAPP果d多,之後都係YOUTUBE睇片

鳳熾魂 目前離線  
舊 12-16-11, 11:40 PM   #142
Paptimus

引用:
作者: jos 查看文章
我發覺嗰啲係印嚟架
果D印一陣就散, 反而問題唔大, 最好dl個screen test既app check清楚

舊 12-17-11, 12:10 AM   #143
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
MS3現家幾多?反正我都係WHATSPAPP果d多,之後都係YOUTUBE睇片
正價$39xx

舊 12-17-11, 01:03 AM   #144
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: jos 查看文章
我發覺嗰啲係印嚟架
嗰啲殘影所有s.amoled都有既通病黎,十秒左右就會消失。
殘影事少,都係灰色畫面先最易見到。
啲暗病老化唔均衡都要用幾個月先浮現..
不過行貨到出事踩上cs 換面板就係了。
X&Y 目前離線  
舊 12-17-11, 10:10 AM   #145
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
人仔台無限上網唔睇片
真系好夠用

DC 97 目前離線  
舊 12-17-11, 10:59 AM   #146
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
仲有moto pro+ 同SE的pro....不過係單春機
暉暉816 目前離線  
舊 12-17-11, 11:24 AM   #147
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
之前有版友問有隻捧蛋既日系game..

頭先用market unlocker扮docomo入market睇個陣見到有..
X&Y 目前離線  
舊 12-17-11, 12:02 PM   #148
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
轉左用galaxy note後發覺用唔到新ver 3d個款google map,又用唔到街景,
update左都係唔得,可以點搞呢?

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線  
舊 12-17-11, 12:21 PM   #149
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
3星家陣D手機MON真係唔掂..

由S2開始就多多問題..
終於見識到3星維修部既威力..
部S2壞左要整3星...期..
真係冇改錯名..

舊 12-17-11, 12:36 PM   #150
Fio

註冊日期: Dec 2001
尋日玩咗陣gn,4.0真係幾順,不過720p我覺得唔係咁大衝擊,gs 個mon我覺得已經幾夠靚
另外7.0plus都摸咗一,兩分鐘,個解像度唔夠,連homescreen d 字都矇矇地...
Fio 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BlackBerry 系統/手提/玩書 討論區 (一) ZlWS 手機平板遊戲討論版 40 12-08-14 12:25 AM
Android 系統/手提/平板 討論區 (四) 神龍 手機平板遊戲討論版 999 12-12-11 09:57 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (三) KTN 手機平板遊戲討論版 1009 09-23-11 02:56 PM
Android 系統/手提 討論區 (二) KTN 手機平板遊戲討論版 1001 06-23-11 09:12 PM
Android 系統/手提 討論區 (小蜜蜂..嗡嗡嗡...)((阿波羅雪糕特約.....)) 亍 ◣ 手機平板遊戲討論版 1011 02-26-11 07:00 PM

現在的時間是 07:22 PM

手機版 | APP版