Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 03-19-06, 12:19 AM   #1451
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 柯士甸
d水返左未丫
金金哥>3<
未~
不過order form已經有~~~!
最遲可能下星期2到!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-06, 06:43 PM   #1452
jimmyogata
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
kim兄, 請問張氏兄弟隻vcd"基會難德"有得買了嗎?

舊 03-27-06, 12:17 AM   #1453
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: jimmyogata
kim兄, 請問張氏兄弟隻vcd"基會難德"有得買了嗎?
第一輪的vcd/dvd多數有, 賣晒就算的~

舊 03-30-06, 06:35 PM   #1454
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
我發現2次stephy隻cd的poster都o係天音買~
今日下午kim o係唔o係舖!?
我買green poster, 買的時候老細話Stephy遲o的會來…
不過我無等…

舊 03-31-06, 02:02 PM   #1455
oct
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
金哥, 李克勤隻live 出咗未呀...??

如果要走 請你記得我
如果難過 請你忘了我
oct 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-06, 10:13 AM   #1456
kawai

註冊日期: Jan 2003
kim兄, 請問周華健隻新碟係咪缺貨啊~?
點解賣成$!!) ?係咪全個埸抄起咗?
太貴了....尋日唔夠錢....

此篇文章於 04-02-06 10:29 AM 被 kawai 編輯。
kawai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-06, 11:24 PM   #1457
Chris皇
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
請問仲有冇這隻的日版?

http://www.oricon.co.jp/music/release/d/636516/1/

thx
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-06, 12:44 PM   #1458
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Chris皇
請問仲有冇這隻的日版?

http://www.oricon.co.jp/music/release/d/636516/1/

thx
呢d當然有~

舊 04-12-06, 12:03 AM   #1459
KIM
GAF足球隊金虎拾號

衰唔聽話得罪正東 鄭融再入雪櫃冇運行

真可惜~
之前仲估佢有機會同舞台皇者同台演出tim~

舊 04-12-06, 04:53 PM   #1460
春雞
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
我想問下melody. 隻新album有未...???

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
春雞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-06, 04:17 PM   #1461
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
天音勁
突然返左曹格慶功版
又俾錢入手左

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-06, 04:21 PM   #1462
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 小恐
天音勁
突然返左曹格慶功版
又俾錢入手左
我估今晚回家見到此post的人, 明天來買已經...........

舊 04-20-06, 04:25 PM   #1463
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
http://www.rthk.org.hk/rthk/radio2/k.../20060419.html

尋日既萬王之王
較去半小時後聽, 好搞笑~

引用:
作者: KIM
我估今晚回家見到此post的人, 明天來買已經...........
唔緊要, 呢度得我識欣賞~~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-06, 06:03 PM   #1464
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 小恐
唔緊要, 呢度得我識欣賞~~
應該點都起碼仲有一個人, 上次有另一member問啦~~~

舊 04-28-06, 12:47 PM   #1465
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
kim哥,
請問可以訂cd的嗎???
可以的話我想訂カレイドスター キャラクターヴォーカルアルバム
http://www.kaleidostar.jp/(拉落些少)
我一陣放學就會來訂的了@@
泡菜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-06, 06:32 PM   #1466
loklok8000

註冊日期: Nov 2003
我想問有冇MC HotDog隻Wake Up呀
loklok8000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-06, 06:40 PM   #1467
KIM
GAF足球隊金虎拾號

以上有~~~!!!
冇都可以有.......只要留訂!!!

舊 04-28-06, 09:18 PM   #1468
泡菜
Crazy Gamer

引用:
以上有~~~!!!
冇都可以有.......只要留訂!!!
已經下訂了~
我剛才問了看店的人有沒有上gaf,他說沒有呢@@
那麼誰才是kim哥哥@@?
舊 04-28-06, 11:52 PM   #1469
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 泡菜
已經下訂了~
我剛才問了看店的人有沒有上gaf,他說沒有呢@@
那麼誰才是kim哥哥@@?
如果是晚上, 我多數星期四先在場的!!!

舊 05-01-06, 06:36 PM   #1470
kakacarlos
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
我想問下你有冇周杰倫同名專輯(第2版 cd+vcd) 同埋范特西ar....(不論一手or 二手)
有既我想知係幾多錢
kakacarlos 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-06, 06:54 PM   #1471
泡菜
Crazy Gamer

kim哥哥~~
請問隻cd明天會有貨來了嗎@@?
舊 05-07-06, 12:16 AM   #1472
taltalpeach

註冊日期: May 2006
halo~我想問3個問題嘎~希望kim唔會嫌我煩啦~
1、jolin隻j-top精選cd+dvd係幾錢度?
2、楊丞琳遇上愛慶功版幾錢度&有無poster換?
3、9號係咪會入“得閒飲茶”港版dvd呢?
本人係sky music嘅深圳fans~想去hk之前confirm下d情況先~
可否俾個reply呢?thx a lot^^
taltalpeach 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-06, 09:31 PM   #1473
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: taltalpeach
halo~我想問3個問題嘎~希望kim唔會嫌我煩啦~
1、jolin隻j-top精選cd+dvd係幾錢度?
2、楊丞琳遇上愛慶功版幾錢度&有無poster換?
3、9號係咪會入“得閒飲茶”港版dvd呢?
本人係sky music嘅深圳fans~想去hk之前confirm下d情況先~
可否俾個reply呢?thx a lot^^
呢度係不會有價錢查詢的! 一來海鮮價格, 二來信和價已經最平!
poster方面, 如果官方有提供換/送的, 都一定有!
天音未必一定有電影的dvd的, 除非係首輪大熱新片~!

多謝國內同胞光顧呀! 講買任何東西, 記得多行幾間不同店舖比較下呀!

此篇文章於 05-08-06 12:41 AM 被 KIM 編輯。
舊 05-08-06, 12:40 AM   #1474
taltalpeach

註冊日期: May 2006
引用:
呢度係不會有價錢查詢的! 一來海鮮價格, 二來信和價已經最平!
poster方面, 如果官方有提供換/送的, 都一定有!
天音未必一定有電影的dvd的, 除非係苞輪大熱新片~!

多謝國內同胞光顧呀! 講買任何東西, 記得多行幾間不同店舖比較下呀!
唔該晒~^^我次次過hk必行信和嘅echo同sky music~不過sky成交較多啊~
所以search得好辛苦先揾到哩度問下嘢~上次armarm出第一日就有春田花花同學會dvd
我當然即刻買啦~希望會有“得閒飲茶”dvd買啦~^^
taltalpeach 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 01:37 AM   #1475
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
http://www.mrchildren.jp/060510dvd/

請問會唔會返這隻?

論壇跳轉

現在的時間是 06:25 AM

手機版 | APP版