Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 03-06-06, 09:46 PM   #1426
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
作者: KIM
咩都比你地清晒~~~

燕姿VCD都再有了!
曹格 星期四再返貨!

請繼續支持老虎館~~~
天音老細越黎越好禮貌
早排joey 新碟同concert dvd 都一樣咁好禮貌, keep on
當然繼續支持老虎館, 話晒都由細買到大

今日問rainie 台版和港版分別, 都解釋得非常清楚
所以即時科水

此篇文章於 03-06-06 09:48 PM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-06, 10:41 PM   #1427
fatyeung
Senior Gamer
可憐的雙手劍新手

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: JACKY
天音老細越黎越好禮貌
早排joey 新碟同concert dvd 都一樣咁好禮貌, keep on
當然繼續支持老虎館, 話晒都由細買到大

今日問rainie 台版和港版分別, 都解釋得非常清楚
所以即時科水
順便問下rainie 台版和港版有咩分別?~
預購o個個係咪港版?~
fatyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-06, 11:01 PM   #1428
JACKY
Moderator

引用:
作者: fatyeung
預購o個個係咪港版?~
我預購左台版

舊 03-07-06, 01:18 AM   #1429
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
天音老細越黎越好禮貌
.....
舞台皇者個fd......劉華 教呀麻---金時金日的服務態度~~~!!!
引用:
預購o個個係咪港版?~
問rainie fans好d~~~! 是但買一個版咪算囉!!!
唔好好似某人買齊一碟n版咁side $呀!!!

港版洗咩預購~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-06, 07:52 AM   #1430
JACKY
Moderator

引用:
舞台皇者個fd......劉華 教呀麻---金時金日的服務態度~~~!!!
問rainie fans好d~~~! 是但買一個版咪算囉!!!

港版洗咩預購~~~
RAINIE 隻碟除左隻碟製造地點唔一樣之外, 其他都係一樣

舊 03-07-06, 11:07 PM   #1431
masaki
God of Gamer
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
想問問KIM大大~
有冇南拳媽媽隻二號餐賣呀~~

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-06, 11:52 PM   #1432
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: masaki
想問問KIM大大~
有冇南拳媽媽隻二號餐賣呀~~
一出時一定有~~~

舊 03-08-06, 10:15 AM   #1433
masaki
God of Gamer
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
一出時一定有~~~
好耐架喇bor

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-06, 07:08 PM   #1434
柯士甸
Ultimate Gamer
愛姿病x奶茶毒~

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfoxaustin
KIM哥...
燕姿隻大陸版完美的一天VCD仲會唔會返貨丫

引用:
作者: masaki
好耐架喇bor
XXDDDDD

舊 03-08-06, 10:18 PM   #1435
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 柯士甸
KIM哥...

XXDDDDD
大陸版d CD, 多數(有時例外)係ramdom有的, 行貨佬行開有就比, 冇都唔知~~~
因為沒有order的!!!

如果有到, 就出postcall你啦~~~
不過多數出完第日就冇晒~~~
不如你叫奇蹟大人幫你留意到就買左先啦~~~

此篇文章於 03-08-06 10:22 PM 被 KIM 編輯。
舊 03-09-06, 08:13 PM   #1436
fatyeung
Senior Gamer
可憐的雙手劍新手

註冊日期: Nov 2004
引用:

港版洗咩預購~~~

唔通我預購既係台版=.=...
fatyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-06, 11:53 PM   #1437
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
KIM哥...
今日收風話可能有第二水~~~
引用:

唔通我預購既係台版=.=...
基本上, 現時所有預購的都是台版, 因為未有港版!!!

舊 03-12-06, 11:59 PM   #1438
JACKY
Moderator

引用:
基本上, 現時所有預購的都是台版, 因為未有港版!!!
唔係卦 , 台版你地收貴$15 , 仲要遲一日先到貨
你係指預購品全部係台版乍

舊 03-13-06, 02:06 AM   #1439
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

引用:
今日收風話可能有第二水~~~
有水供應未~?

舊 03-13-06, 11:55 AM   #1440
金鳳凰
Junior Member
FOREVER

註冊日期: Mar 2004
引用:
唔係卦 , 台版你地收貴$15 , 仲要遲一日先到貨
你係指預購品全部係台版乍
暫時只得台版~~~!

引用:
有水供應未~?
預期星期尾 or 下星期頭!

舊 03-14-06, 08:04 PM   #1441
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

仲等我今日蛇左出來睇添......>_<"

舊 03-14-06, 10:51 PM   #1442
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
仲等我今日蛇左出來睇添......>_<"
都冇壞架~可以買隻舞台皇者來頂住先架~~~

舊 03-15-06, 01:03 AM   #1443
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

引用:
都冇壞架~可以買隻舞台皇者來頂住先架~~~

速逃~
ps.d廁所裝哂鎖....無奈....

舊 03-15-06, 01:08 AM   #1444
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:

速逃~
ps.d廁所裝哂鎖....無奈....
以前唔裝鎖, 好多引君子 在內追龍, 交易, 嘔白泡, 死人.....咩都有!!! 都咪話唔驚~~~

舊 03-16-06, 07:32 PM   #1445
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

引用:
作者: 金鳳凰
暫時只得台版~~~!

預期星期尾 or 下星期頭!
星期六再來SEESEE先>3<
希望有~3~

舊 03-17-06, 02:53 AM   #1446
daniel200l

註冊日期: Mar 2006
KIM:

1。點解仲未見有 avex re-price DVD 0既 ?(隔離 MINI 同樓下黑店都有lar,但我堅信SKY全信和最平,
so 等丫 等丫,等,,,) >_<~!
2。Do as infinity final 5 item (尤其果個 boxset)幾時有貨?
3。KODA KUMI 2nd Best album 港版幾時有?有冇 CD+2 DVD 版本?

此篇文章於 03-17-06 03:00 AM 被 daniel200l 編輯。
daniel200l 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-06, 05:31 PM   #1447
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: daniel200l
KIM:

1。點解仲未見有 avex re-price DVD 0既 ?(隔離 MINI 同樓下黑店都有lar,但我堅信SKY全信和最平,
so 等丫 等丫,等,,,) >_<~!
2。Do as infinity final 5 item (尤其果個 boxset)幾時有貨?
3。KODA KUMI 2nd Best album 港版幾時有?有冇 CD+2 DVD 版本?

1. 咩來???比清楚d個名~
2. 我地都入唔到, 太限量了~~~日本批發都sold out~
3. 有, 是日版! hk版未出~

舊 03-17-06, 06:41 PM   #1448
daniel200l

註冊日期: Mar 2006
引用:
1. 咩來???比清楚d個名~
2. 我地都入唔到, 太限量了~~~日本批發都sold out~
3. 有, 是日版! hk版未出~
KIM :

1 avex re-price DVD 即 avex DVD fair low-price DVD,有29張DVD做特價,例如ayu 同 BOA 早前幾隻MV DVD同concert DVD。日本統一價格:2,800 yen

去呢個link睇下:

https://global.yesasia.com/b5/prdGrp...j&version=all&

此篇文章於 03-17-06 06:45 PM 被 daniel200l 編輯。
daniel200l 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-06, 01:32 AM   #1449
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: daniel200l
KIM :

1 avex re-price DVD 即 avex DVD fair low-price DVD,有29張DVD做特價,例如ayu 同 BOA 早前幾隻MV DVD同concert DVD。日本統一價格:2,800 yen

去呢個link睇下:

https://global.yesasia.com/b5/prdGrp...j&version=all&
冇入呀~
要買的人都早已買!

未買的人都唔買呢D~~~THE BEST版的GAME一樣!!!

舊 03-18-06, 02:42 PM   #1450
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

d水返左未丫
金金哥>3<

論壇跳轉

現在的時間是 04:17 AM

手機版 | APP版