Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 40 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 60  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
wing 10:27 AM 04-09-21
作者: kog:
格補多過射補嘅支援機...
有高達的味道
GN00508771 01:14 AM 03-24-21
因為宇宙唔多想打w
wing 10:49 AM 03-24-21
作者: GN00508771:
因為宇宙唔多想打w
為左3 coin
安安 01:17 PM 03-25-21
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=59196
「春のバトオペ祭り2021」開催のお知らせ

https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=59394
ユニット関連の調整 <2021年3月実施>
Hunter 01:06 AM 03-27-21
部新狙吉改睇人玩幾勁, 同COST可以取代舊狙吉改
wing 07:46 PM 03-28-21
作者: Hunter:
部新狙吉改睇人玩幾勁, 同COST可以取代舊狙吉改
舊狙吉改我少用, 主要係怕開完槍係空窗期太耐. 350援我通常用雷炮或者ez8書包.
新狙吉改多武裝, 我都有興趣用.
wing 09:34 PM 04-01-21
卒機都7種武裝
Hunter 02:38 PM 04-02-21
昨日第一次用龍飛
有盾有急迴, 盾炮容易命中射停人
部機好鬼勁

作者: wing:
卒機都7種武裝

不過同積根一樣太高COST, 同樣500 COST用番MK II果堆機好過
kog 08:42 PM 04-02-21
昨日第一次用龍飛
有盾有急迴, 盾炮容易命中射停人
部機好鬼勁

不過同積根一樣太高COST, 同樣500 COST用番MK II果堆機好過
昨日用咗幾場,主要問題是太大部和太慢,
但主要輸出是近戰,而兩把刀下格攻擊判定又好細,常唔中,
睇數字和武器好似唔錯,但用落就嘛嘛。

還有一點佢d武器又真是各有用處,但太多用起上來又有點亂。
Gundam MK-2 08:45 PM 04-02-21

睇日本玩家評價都差唔多
可以安心儲幣鳥

我從使用 Tapatalk 的 XQ-AT52 發送
wing 10:49 AM 04-03-21

還有一點佢d武器又真是各有用處,但太多用起上來又有點亂。
真係慢左d, 但有戰甲, 而且鐵拳可以射2次先reload, 又有榴彈, 咁多打停手段, 我覺得好用過積根好多
比起上來, 積根真係差好多
kog 10:41 PM 04-03-21
真係慢左d, 但有戰甲, 而且鐵拳可以射2次先reload, 又有榴彈, 咁多打停手段, 我覺得好用過積根好多
比起上來, 積根真係差好多
積根是MK2弱化版,上限開放後有汎機減傷,耐久上比MK2優,
積根非常適合野團打遊擊和自保(逃跑)。

個人覺得積根欠缺火箭炮,近戰牽制比較弱,
如頭炮改成GP02級數,會好好多。
wing 03:01 PM 04-15-21
今日新機係馬沙專用迪捷
泰利 05:35 PM 04-21-21
Gundam fight..... ready... go~~~!!!
武藤遊戲 02:12 PM 04-22-21

wing 06:36 PM 04-22-21
連續3場打超過十萬damage都輸, 熄機前最後一場打到屎咁得5萬damage反而贏.

果然係抽隊友遊戲
holsety 05:45 PM 05-10-21
好耐冇玩,新mode係咪食雞?但會係10部機?
wing 07:38 PM 05-10-21
作者: holsety:
好耐冇玩,新mode係咪食雞?但會係10部機?
食雞, 全部都係敵人, 被殺會扣分. 你殺個高分對手, 就會拿到高分. 用大頭渣或者妖刀之類隱形機有著數.

不過我覺得麻麻, 頭幾日開左幾次就冇再玩.
安安 09:59 PM 05-26-21
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=63181
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=63123
アップデートファイル配信予定日
2021年5月27日(木) 14:00頃 [予定]

作者: :
主なアップデート内容
・「敵チームの苦手カテゴリ数に応じた補正」の実装
・新MAP「月軌道デブリ帯」の追加
・宇宙挙動の一部変更とバランス調整の実施
・P.M.U.主催イベント『星一号作戦』の開催
・機体調整の実施

wing 11:58 AM 05-27-21
宇宙冇人打, 送隻龍飛同新勇士引你~
Hunter 01:26 PM 05-27-21
佢送果堆機我全部有, 得部新機 "旋風蓋古克"係我無
不過我對新機無興趣
鳳熾魂 01:52 PM 05-27-21
有新格古開心
wing 04:57 PM 05-27-21
作者: 鳳熾魂:
有新格古開心
早排又有leaked list, 如果係真, 遲下(終於)會有紅勇士
鳳熾魂 05:24 PM 05-27-21
早排又有leaked list, 如果係真, 遲下(終於)會有紅勇士
可惜我唔係老馬粉 真紅先係
wing 04:56 PM 05-27-21
佢送果堆機我全部有, 得部新機 "旋風蓋古克"係我無
不過我對新機無興趣
突機仲要咁大份...............

不過要睇佢D數值點set, 好似龍飛咁就惡到無倫
第一 ... 40 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 60  ... 最後

返回主題版面