Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 08-25-05, 11:55 PM   #1226
Sgodkyo
God of Gamer
the one

註冊日期: Jan 2003
點解呢度唔開新o既 ?

想問天音多唔多入美版英文碟 ?

舊 08-25-05, 11:58 PM   #1227
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 神京
點解呢度唔開新o既 ?

想問天音多唔多入美版英文碟 ?
因為.........

POP果D多數都有~~~!
總之果排大熱D咩, 都會有~~~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-05, 10:07 AM   #1228
yukke
Game Master

註冊日期: Apr 2004
請問幾時會有 Ayu 既 ARENA TOUR 2005 港版 DVD~!?
yukke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-05, 02:38 AM   #1229
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
請問BoA隻Make a sercet 到貨未?
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-05, 02:06 PM   #1230
KIM
GAF足球隊金虎拾號

有~~~!

另外~9月9...出林狗!!!

舊 09-01-05, 01:16 AM   #1231
魔法大咀鳥
Junior Member

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDrickyctw
唔該~~~我想問東京事變隻dvd幾時有呀??
我之前訂左~~~
魔法大咀鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 11:18 AM   #1232
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 魔法大咀鳥
唔該~~~我想問東京事變隻dvd幾時有呀??
我之前訂左~~~
你打tel上去問啦~應該有會call你!

舊 09-02-05, 12:23 AM   #1233
魔法大咀鳥

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDrickyctw
引用:
作者: KIM
你打tel上去問啦~應該有會call你!
好呀好呀~~THXTHX
魔法大咀鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-05, 12:57 AM   #1234
devil106

註冊日期: Aug 2004
我想問下係咪出左雪狼湖國語版?
devil106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-05, 01:01 AM   #1235
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: devil106
我想問下係咪出左雪狼湖國語版?
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=122763
自己睇下~!

舊 09-05-05, 04:21 PM   #1236
Chris皇

XBox Live GamertagRaptorReaper
請問接唔接受Game Soundtrack的訂嗎?

http://www.square-enix.co.jp/music/s...top/index.html

Ⅶ 
・

初回限定:FF7AC特製付

即係FF7 AC Soundtrack呢?
舊 09-05-05, 11:01 PM   #1237
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Chris皇
請問接唔接受Game Soundtrack的訂嗎?

http://www.square-enix.co.jp/music/s...top/index.html

Ⅶ 
・

初回限定:FF7AC特製付

即係FF7 AC Soundtrack呢?
你print出來, 比天音店! 幫你order, 價錢之後回覆!

舊 09-06-05, 01:26 AM   #1238
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
天音館入o左幾多hocc新碟呀???
星期3幾點有貨??? 會唔會有poster???
如果2:00pm前有貨, 我可能過唻買呀!!! (最梗要係有冇poster?)

好期待!!!

舊 09-06-05, 01:31 AM   #1239
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 咭咭王子(一V一)p
天音館入o左幾多hocc新碟呀???
星期3幾點有貨??? 會唔會有poster???
如果2:00pm前有貨, 我可能過唻買呀!!! (最梗要係有冇poster?)

好期待!!!
你肯定左星期3有了麼?

舊 09-06-05, 01:39 AM   #1240
咭咭王子(一V一)p

引用:
你肯定左星期3有了麼?
我o係hocc forum度見到, o的人話hmv話9月7日出…
有o的人就話cd record都係9月7日有貨…
hocc個網上日記就話隻碟o係9月7日左右出…

所以我先來問

此篇文章於 09-06-05 01:53 AM 被 咭咭王子(一V一)p 編輯。
咭咭王子(一V一)p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-05, 01:41 AM   #1241
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我o係hocc forum度見到, o的人話hmv話9月7日出…
有o的人就話cd record都係9月7日有貨…
hocc個網上日記就話隻碟o係9月7日左右出…

所以我先來問
暫時我知係8號~~~
明天去了解下先!!!

舊 09-06-05, 01:48 AM   #1242
咭咭王子(一V一)p

引用:
暫時我知係8號~~~
明天去了解下先!!!
我9月7日打電話俾你了解吓啦… 如果真係冇貨的話,打後的日子我無時間去mk… |||
不過我本身都要"了解"吓幾時有時間…
星期3, 4差不多全日有堂要上!

天音電話幾多號? 頭post冇?? Thx!

此篇文章於 09-06-05 01:53 AM 被 咭咭王子(一V一)p 編輯。
咭咭王子(一V一)p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-05, 03:21 AM   #1243
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我9月7日打電話俾你了解黻捸K 如果真係冇貨的話,打後的日子我無時間去mk… |||
不過我本身都要"了解"鼢X時有時間…
星期3, 4差不多全日有堂要上!

天音電話幾多號? 頭post冇?? Thx!
沒post出來!
我7-10日要北上!!!

舊 09-06-05, 03:36 AM   #1244
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
我7-10日要北上!!!
該不會是去看彩虹吧

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-05, 04:06 AM   #1245
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: catho7
該不會是去看彩虹吧
公司陪訓呀!

舊 09-06-05, 01:51 PM   #1246
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Thx!
本星期你可以專心上課了--->

舊 09-07-05, 12:47 AM   #1247
KIM
GAF足球隊金虎拾號

林狗!

林狗 隻新碟各界都來勢洶洶~~~
GAF又會冇人開專區???

明天出啦!!!

舊 09-07-05, 11:59 PM   #1248
Chris皇

引用:
你print出來, 比天音店! 幫你order, 價錢之後回覆!
ok,done
我這幾天會黎,thx
舊 09-10-05, 02:07 AM   #1249
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
想知道有冇http://www.motherld.com/kokia/discography/img/album_04.jpg o尼隻cd賣,有會幾錢

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-05, 09:49 PM   #1250
macross7ra
Ultimate Gamer
FireBomber!

註冊日期: Aug 2002
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...section-music/
有無呢隻cd賣??
幾錢??

thx

論壇跳轉

現在的時間是 04:24 AM

手機版 | APP版