Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-12-03, 11:39 PM   #101
打機小子
Insane Gamer
MiKi BeSt~~

註冊日期: Mar 2003
A80 2272x1704 如果哂3R效果會唔會好差?
佢係咪縮細d格仔 only?
打機小子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-03, 11:41 PM   #102
大雄
God of Gamer
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
2272X1704 晒4R 都夠晒啦

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-03, 11:41 PM   #103
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
Originally posted by 打機小子 :
A80 2272x1704 如果哂3R效果會唔會好差?
佢係咪縮細d格仔 only?
夠晒啦!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-03, 11:44 PM   #104
打機小子
MiKi BeSt~~

引用:
Originally posted by 大雄 :
2272X1704 晒4R 都夠晒啦
如果8R呢?
舊 12-12-03, 11:48 PM   #105
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
如果8R呢?
基本上都仲得!
或者在photoshop做少少手腳!

舊 12-12-03, 11:49 PM   #106
打機小子
MiKi BeSt~~

8R效果好定3、4R好D?
3R好D定4R好D?
舊 12-12-03, 11:53 PM   #107
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
3R好D定4R好D?
你唔係呀!當然月細月好啦!

舊 12-12-03, 11:54 PM   #108
大雄
卡啦騷

引用:
3R好D定4R好D?
邊有得咁計架
呢D 都係個人喜好...

我平時就會選4R+白邊...大D 嘛..3R 太細張
3R同4R 同價既
舊 12-12-03, 11:55 PM   #109
打機小子
MiKi BeSt~~

引用:
Originally posted by KIM :
你唔係呀!當然月細月好啦!
但係如果係電腦睇,縮細只會縮細格仔,會起格的
舊 12-12-03, 11:56 PM   #110
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
嘔血中!!!!!

舊 12-12-03, 11:57 PM   #111
打機小子
MiKi BeSt~~

引用:
嘔血中!!!!!
都改左名係新手區...
舊 12-12-03, 11:57 PM   #112
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
都改左名係新手區...
just for u!:@_@":

舊 12-12-03, 11:58 PM   #113
打機小子
MiKi BeSt~~

引用:
真係唔明...
舊 12-13-03, 12:10 AM   #114
大雄
卡啦騷

引用:
真係唔明...

舊 12-15-03, 02:08 AM   #115
KIM
GAF足球隊金虎拾號

舊 12-15-03, 09:13 AM   #116
Misaki Taro

PSN  IDShSh4A
曬3r用640x480 or1024x768 or1600x1200 or 2048x1536
and 极精細,精細or 一般?????
my dc is A70

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-03, 10:49 PM   #117
腿王˙山治
潛艇基地93號

註冊日期: Jun 2002
我想問用觀景器影出來的相,是不是會同在lcd看的有很大分別的??

psp有玩mph~xlink kai 叫 wkhalan~
腿王˙山治 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-03, 11:41 PM   #118
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by Misaki Taro :
曬3r用640x480 or1024x768 or1600x1200 or 2048x1536
and 极精細,精細or 一般?????
my dc is A70
2048x1536,當然晒什麼都比較好啦!

舊 12-16-03, 03:49 PM   #119
腿王˙山治
潛艇基地93號

請大家幫下我,thx
我發覺我的a80有一d問題,當我用觀景器望東西時看到觀景器裡有一粒東西
好像是一粒透光的膠粒,仲有我望到觀景器裡有一條恨

舊 12-16-03, 03:52 PM   #120
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by 腿王˙山治 :
請大家幫下我,thx
我發覺我的a80有一d問題,當我用觀景器望東西時看到觀景器裡有一粒東西
好像是一粒透光的膠粒,仲有我望到觀景器裡有一條恨
之前發生過什麼呀?新機?水貨?

舊 12-16-03, 06:12 PM   #121
腿王˙山治
潛艇基地93號

我買左一個星期左右,行機,今日用觀景器來影片時,斜望入左面的觀景器內
看到有一粒東西,樣子好像有點凹凸不平的膠粒,我都冇跌過個機~~
仲有當我遠望入個觀景器,隱約見到有一條線/恨,我朋友用V1,我看過都好像有一條,我都唔知係唔係正常的~~

舊 12-16-03, 06:24 PM   #122
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我買左一個星期左右,行機,今日用觀景器來影片時,斜望入左面的觀景器內
看到有一粒東西,樣子好像有點凹凸不平的膠粒,我都冇跌過個機~~
仲有當我遠望入個觀景器,隱約見到有一條線/恨,我朋友用V1,我看過都好像有一條,我都唔知係唔係正常的~~
我岩岩睇自己果部, 都冇!
如果是不能接受的程度,就換啦!

舊 12-16-03, 09:02 PM   #123
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
引用:
我想問用觀景器影出來的相,是不是會同在lcd看的有很大分別的??
是的,一般\講用OVF構圖係越近越唔準的,所以最好用LCD mon去構圖。
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-03, 10:46 PM   #124
腿王˙山治
潛艇基地93號

引用:
我岩岩睇自己果部, 都冇!
如果是不能接受的程度,就換啦!
係ar~~~
咁我要快d羅去換先得la
thx,u~~

此篇文章於 12-16-03 10:49 PM 被 腿王˙山治 編輯。
舊 12-16-03, 10:57 PM   #125
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:

係ar~~~
咁我要快d羅去換先得la
thx,u~~
好似過了一星期,要去返CANON攪了!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
天音館---CD專門店 KIM Neo Music UNIVERSE 1825 10-26-15 09:06 PM
[FC]Club Dydo FC Character Gift neo2046 電視遊戲討論版 4 05-05-04 01:44 PM
真.三国無双三 (猛將伝) 討論區 4 (P.1 攻略情報,全lv10入手) neo2046 攻略及心得交流區 344 04-15-04 05:13 AM
Robots or figures as Valentine's gift 小公主 Susan 收藏品討論版 104 02-15-04 08:45 AM

現在的時間是 08:59 PM

手機版 | APP版