Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 03-30-10, 08:27 PM   #101
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
港版BD手入, EU製, 1080i, PCM 2CH + DTS
畫汁OK, 不過剪片好狼下, 機秒轉下shot, 睇到目不暇給
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-10, 08:45 PM   #102
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
買左BD版, 同DVD版都係爭$70, 即買!!! 復活節假先有時間睇
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-10, 09:27 PM   #103
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
北角 WS $168 入手

Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-10, 10:06 PM   #104
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
港版BD手入, EU製, 1080i, PCM 2CH + DTS
畫汁OK, 不過剪片好狼下, 機秒轉下shot, 睇到目不暇給
well.....it happened in her last concert

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-10, 11:06 PM   #105
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
又1080i…
係港版先係咁定全世界一樣?
今次有無中文字幕?

$168係咪已經係bd+cd?

舊 03-30-10, 11:16 PM   #106
IDGAF
The One

睇YOUTUBE的版本,唔差喎,
個UPLOAD日期February 21, 2010

舊 03-30-10, 11:33 PM   #107
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
又1080i…
係港版先係咁定全世界一樣?
今次有無中文字幕?

$168係咪已經係bd+cd?
應該全世界一樣 非 film source 多數係30i甚至60i, concert 比24p你要黎睇電影感嗎

無中文字幕, 係bd+cd

今次係 Stage Visual setup 好正, 但整體唔及上次Tour好睇, 拿姐仲成日Guitar Hero 上身 上個Tour會唔會出番BD呢
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-10, 11:41 PM   #108
IDGAF
The One

引用:
應該全世界一樣 非 film source 多數係30i甚至60i, concert 比24p你要黎睇電影感嗎

無中文字幕, 係bd+cd

今次係 Stage Visual setup 好正, 但整體唔及上次Tour好睇, 拿姐仲成日Guitar Hero 上身 上個Tour會唔會出番BD呢
THX~!
唔理了,反正都買硬的了。

舊 03-31-10, 01:24 AM   #109
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
咁平又連CD, 無理由唔買

$160入手

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-10, 10:58 AM   #110
N0T51B
Game Master
非中國藉

Nintendo Switch ID6353-4652-6032
very good I like the name of this topic

this concert has more dancing i can say.....but I still prefer "Confessions Tour" LOL

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
舊 03-31-10, 05:31 PM   #111
IDGAF
The One

香港區廣告

http://www.facebook.com/video/video....5704068&ref=nf

舊 04-01-10, 01:23 AM   #112
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

尋晚買完碟即刻skip住睇左一次, 搞到瞓得4個鐘, 返工放哂蚊
一開始前排d人痴線架, 十個有十個都舉起DC, 歌、舞都好正, 有得1080i有小小不滿
假期一定狂loop

大乱闘X

此篇文章於 04-01-10 01:32 AM 被 W!LL 編輯。
舊 04-01-10, 09:57 AM   #113
N0T51B
Game Master
非中國藉

didn't see any in HMV(Canada)

舊 04-02-10, 03:08 PM   #114
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

終於有時間貼相

S&S Tour BD+CD 及 Revolver CD Single

大乱闘X

此篇文章於 04-02-10 03:11 PM 被 W!LL 編輯。
舊 04-02-10, 10:46 PM   #115
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

完整睇完一次+behind the scences

今次娜姐live唱功比上次CT好, 估佢唔到
跳住唱咁耐都無乜索氣, 有冇咁神...
慢歌都可以好感動, you must love me > dont cry for me argentina, 當然如果睇過貝隆夫人, 會更加感動
畫面又唔覺得太差, 只係可以更好, 聲唔使講, 正到無倫
behind the scences係必睇
唔知點講喇, 總知就好精彩

大乱闘X
舊 04-02-10, 11:04 PM   #116
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
....
見佢咁平,買左bd 版
不過無bd 機
聽日去出部ps3 先

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-10, 11:19 PM   #117
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 信長 查看文章
....
見佢咁平,買左bd 版
不過無bd 機
聽日去出部ps3 先
咁激, 為左娜姐買PS3

大乱闘X
舊 04-02-10, 11:24 PM   #118
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: W!LL 查看文章
咁激, 為左娜姐買PS3
都唔係
之前都入左d bd 碟,無機會睇
又換左新tv,
係時候買ps3,(人中龍4,戰神3)

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-10, 03:33 PM   #119
N0T51B
Game Master
非中國藉

Just noticed that the release date in North America is on April 6.....what the hell
You guys are so lucky!!!! XD

此篇文章於 04-03-10 03:36 PM 被 N0T51B 編輯。
舊 04-03-10, 05:12 PM   #120
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: BistonC 查看文章
Just noticed that the release date in North America is on April 6.....what the hell
You guys are so lucky!!!! XD
但點解香港都買到美版架....
我見過美版係無CD送架, 價錢同港版一樣
台版都暫時出左DVD+CD, BD+CD要等到月中
香港今次咩事 不過隻碟出左但電視無廣告囉

大乱闘X
舊 04-03-10, 05:17 PM   #121
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: W!LL 查看文章
但點解香港都買到美版架....
我見過美版係無CD送架, 價錢同港版一樣
台版都暫時出左DVD+CD, BD+CD要等到月中
香港今次咩事 不過隻碟出左但電視無廣告囉
但MTR有廣告喎...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-10, 05:26 PM   #122
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: joeypong 查看文章
但MTR有廣告喎...
mtr係poster定螢幕廣告? 淨係得mtr梗係唔夠啦
之前無論confession tour dvd+cd, hard candy專輯, celebration精選, 電視廣告都密集到傻
仲有今次連hmv hk個頁面都無放短片廣告, 宣傳係之前既10%都無咁

大乱闘X
舊 04-04-10, 09:32 PM   #123
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

假期無野做, Loop多左2次了, 超正

到You Must Love Me果陣, 我都好似觀眾口型講左句"I love you, Madonna!!", 呢首好感動

大乱闘X
舊 04-04-10, 11:13 PM   #124
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
我今日睇左, 少左跳舞, 多左彈結他, 不過整體上幾好

唱you must love me及don't cry for me argentina時, 播番電影片段, 好感動

不過我最鍾意既都係唱西班牙歌果part
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 11:37 PM   #125
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

呢幕原本係heartbeat, 而加呢個係holiday, 好正, 仲有為MJ出場

大乱闘X

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[粉絲區] X JAPAN專區VII ◆ 2011年11月4日 香港!!! [9/9~9/18-SOUTH AMERICA TOUR.10/28~11/8-ASIA TOUR] 爽神 Neo Music UNIVERSE 1007 09-07-11 08:06 PM
虛擬偶像實體化Gorillaz and Madonna精彩表演 momopower ~清談館~ 8 02-13-06 11:27 AM
[UK][14 NOV] MADONNA ~ CONFESSIONS ON A DANCE FLOOR W!LL Neo Music UNIVERSE 1 11-26-05 07:40 AM
JAVAアプレットでTo Heartノベル「Heart to H Hayami H-GAMEの部屋 3 12-08-02 03:08 AM

現在的時間是 12:23 PM

手機版 | APP版