Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 35 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 55 95 145  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
taikin0901 05:06 PM 11-22-13
作者: ahleung:
頭先行game場, 見到幾間game舖都有 XBONE game賣. 有間仲嚮道播DR3片. 不過有途人一路睇一路讚PS4畫面真係好靚.
係當左PS4定睇完覺得PS4正啲?
ahleung 05:09 PM 11-22-13
作者: taikin0901:
係當左PS4定睇完覺得PS4正啲?
當左係PS4
david 05:11 PM 11-22-13
頭先行game場, 見到幾間game舖都有 XBONE game賣. 有間仲嚮道播DR3片. 不過有途人一路睇一路讚PS4畫面真係好靚.
我呢邊有時都會見到咁O既情況,O的售貨員都會好聲好氣咁解釋呢隻係XBOX獨佔作品,但O的無知玩家都會繼續問咁遲O下會唔會出呀咁。
D-Joe 05:23 PM 11-22-13
作者: 大覺屋師真:
真係吾明點解吾學ps咁可以pc下載左先

另,架機離開左波蘭了.希望係直飛來港啦
陰公,睇黎我真係起碼遲你地一班機
有冇人都仲係裝貨中?
Montague 05:23 PM 11-22-13
入左day one版喇,個day one主機盒個設計好鬼豪華
可惜零晨時份第二朝又要返工隻dr3玩一個鐘就要停但隻game frame rate感覺良好
香港的版友們希望你地早日順利收到
PeaceSeeker 05:35 PM 11-22-13
開始有人report 話個blu ray drive 有事.....

http://www.amazon.co.uk/product-revi...owViewpoints=1

http://www.amazon.com/Xbox-One-Conso...owViewpoints=1
D-Joe 05:46 PM 11-22-13
作者: PeaceSeeker:
開始有人report 話個blu ray drive 有事.....

http://www.amazon.co.uk/product-revi...owViewpoints=1

http://www.amazon.com/Xbox-One-Conso...owViewpoints=1
睇左下美國果度,冇一個係verified
不過BD機確實有案例,如果我中招到時真係全下載版算,懶得寄
PeaceSeeker 05:48 PM 11-22-13
作者: D-Joe:
睇左下美國果度,冇一個係verified
不過BD機確實有案例,如果我中招到時真係全下載版算,懶得寄
youtube 都有人放片, 入完碟個drive "刮刮" 聲, 但又detect 唔到碟, 還好隻碟無事
Eking 05:50 PM 11-22-13
當左係PS4
呢d野...乜唔係次次新機都有 ?
賈圖 06:01 PM 11-22-13
C hing邊度見到有game賣
kakajit 06:19 PM 11-22-13
想補番隻FORZA5
ahleung 06:38 PM 11-22-13
作者: 賈圖:
C hing邊度見到有game賣
灣仔188頂樓.

不過我唔見DR3 有得賣, 我估間舖只係播錄影片段.
PeaceSeeker 06:47 PM 11-22-13
作者: kakajit:
想補番隻FORZA5
買dl 版囉
kakajit 06:49 PM 11-22-13
作者: PeaceSeeker:
買dl 版囉
無訂到, 要買PACKAGE版睇O下香港買唔買到
要儲DAY ONE EDITION 3隻盒版
pet3 06:52 PM 11-22-13
作者: Eking:
果時早期我記我係d人講隻game 好似好好玩(這裡指人中之龍
幾時有得dl ?(這裡指360)
ahleung 06:55 PM 11-22-13
作者: Eking:
你講起我又有印像, 上次好似係有人望住隻Wii game讚 PS3 好靚, 我又係上黎講過.

係我時運低, 定呢個情況真係經常發生?
ooldmann30 06:55 PM 11-22-13
機已經到左香港了
D-Joe 07:02 PM 11-22-13
你地機都到埋!?我仲係in shipping sosad
taikin0901 07:02 PM 11-22-13
作者: ooldmann30:
機已經到左香港了
我仲未變
Takushi 07:11 PM 11-22-13
作者: D-Joe:
你地機都到埋!?我仲係in shipping sosad
That fast ? mine still say left Poland
ooldmann30 07:15 PM 11-22-13
剛check咋,在香港赤臘角
大覺屋師真 07:22 PM 11-22-13
作者: ooldmann30:
剛check咋,在香港赤臘角
我仲未轉
可能未掃到我地d貨?
賈圖 07:28 PM 11-22-13
灣仔188頂樓.

不過我唔見DR3 有得賣, 我估間舖只係播錄影片段.
有無bf4先
taikin0901 07:36 PM 11-22-13
作者: 大覺屋師真:
我仲未轉
可能未掃到我地d貨?
可能我部流落波蘭
賈圖 07:44 PM 11-22-13
作者: taikin0901:
可能我部流落波蘭
定啲黎一部機咁多件貨未scan到姐
第一 ... 35 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 55 95 145  ... 最後

返回主題版面