Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52  ... 最後
電視遊戲討論版>FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster 5月発売決定丨X-3!? シン復活 「(続編について)要望が届けば、新たな展開があるかも」
忍者 09:27 AM 01-30-14
作者: fantast:
訓練所堆怪..............
暗召都唔夠打,純粹係唔夠血頂
應該未出招就死個喎,個別例外
fantast 12:37 PM 01-30-14
地區同種族果堆唔理啦
Hello MiMi 04:58 PM 02-05-14
想問下隻中文版去左邊...
cat8642 05:41 PM 02-05-14
我都搭單問問 ... 隻中文版呢?
豪傑公子 05:41 AM 02-06-14
後期各lv key sphere係咪打怪都有得跌? 好似miss咗幾粒...
assy 07:03 AM 02-06-14
假期外出玩到菇制都壞壞地
122小時而家龜緊黑召...超難打
打數場都唔出Ribbon/+Break HP limit

捉獸仲差少少,星盤只行左70%
升級打仙人掌王一場上30-50級到好爽
遺蹟開左11個箱算(後期都無乜用)

水球無reset過想keep返隊人,SL 三次就出左水星印
入一球後大哥或後防拎波後游去自己龍附近等時間過就算

lv key sphere
可以俾錢拎,lv3, 4買左幾粒
忍者 09:16 AM 02-06-14
作者: assy:

黑召打晒,鬥技場都打晒
黑棒棒應該打左超過50次....宜家係得LULU同RIKKU未有爆HP+RIBBON
留左黑棒棒係度慢慢FARM...
宜家想打埋RIKKU運255搵佢出去打黑棒棒睇下會唔會易出D

但我都係打左12X個鐘之喎....
mrk 10:02 AM 02-06-14
作者: cat8642:
我都搭單問問 ... 隻中文版呢?
現在都冇任何繁中版消息,
睇呢2月趕唔切出啦!
cat8642 10:07 AM 02-06-14
作者: mrk:
現在都冇任何繁中版消息,
睇呢2月趕唔切出啦!
謝謝 ching .. 咁唯有 .......... 等!!!!!
wongmspk 10:11 AM 02-06-14
作者: cat8642:
謝謝 ching .. 咁唯有 .......... 等!!!!!
我頭先重係ps3區問,問完先睇到呢個post
等中文!
再感動過!
遊雲gspirit 11:17 AM 02-06-14
作者: assy:

o甘o岩我粒左analog又係傻傻地 [仲要係2000機...]

我自己就13x小時左右白金左
全人全能力255+5萬幾HP/999MP

其他果d乜乜七曜當然都升盡o甘...

而家X-2埋坑中....
SleepBoy 11:59 AM 02-06-14
想問 PSV 版係 日文版 定 英文版 黎架 ???
強化人間ですの~★ 12:02 PM 02-06-14
ビサイド寺院miss左個寶箱
要番去村口又有隻暗召喚獸
可以點
忍者 01:19 PM 02-06-14
作者: 強化人間ですの~★:
ビサイド寺院miss左個寶箱
要番去村口又有隻暗召喚獸
可以點
冇得點,打死佢咪得囉
強化人間ですの~★ 01:23 PM 02-06-14
未開始大練人唔夠打

結果都係出斬魔刀
青頭仔 01:51 PM 02-06-14
想問下psv中文版係咪2月10號出????
紫紅豆 11:09 PM 02-06-14
我問過電気良粉,説只知二月到,但未知那一日出貨,
assy 11:34 PM 02-06-14
作者: 忍者:
黑召打晒,鬥技場都打晒
黑棒棒應該打左超過50次....宜家係得LULU同RIKKU未有爆HP+RIBBON
留左黑棒棒係度慢慢FARM...
宜家想打埋RIKKU運255搵佢出去打黑棒棒睇下會唔會易出D

但我都係打左12X個鐘之喎....
我玩得超慢,第一次玩要慢慢睇攻略有時又打下水波
打第一隻出左lulu, 好少用佢所以都無乜用
我隻棒棒收購左咁耐都係出過一次斬魔...窮又無錢俾

其實可否爆機後先再farm黑召喚?
身痕想開左d盃先

作者: 遊雲gspirit:
o甘o岩我粒左analog又係傻傻地 [仲要係2000機...]

我自己就13x小時左右白金左
全人全能力255+5萬幾HP/999MP

其他果d乜乜七曜當然都升盡o甘...

而家X-2埋坑中....
我部玩左兩年,X2仲未開
鈴蘭 12:35 AM 02-07-14
隻game無二周目呢個概念
你想farm打完シーモア就好返轉頭farm
Hawk 11:14 PM 02-07-14
今日問過藍店,中文版二月廿七號出
シェンムー 12:23 AM 02-09-14

Ultimania入手╮(╯▽╰)╭
O.S.T. BDM 要過多一星期╮(╯﹏╰)╭
samhk01 10:19 PM 02-09-14
係咪我記錯,我記得以前玩日版七曜無咁難拎
點解啲條件好似咁鬼呵刻?
強化人間ですの~★ 10:24 PM 02-09-14
作者: samhk01:
係咪我記錯,我記得以前玩日版七曜無咁難拎
點解啲條件好似咁鬼呵刻?
日版陸行鳥有bug可以0:0:0
Hello MiMi 12:24 AM 02-10-14
最近玩番ios ff4
之前特價買落
越玩就越想係買ff10 hd remaster
中文版廿七號無的話我入日版算
samhk01 01:02 AM 02-10-14
終於攞到第一把七曜
200次避雷是想整死人是不是
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52  ... 最後

返回主題版面