Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-19-12, 02:58 PM   #1026
金屬史萊姆
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
先手必敗下,大白已經贏左?!
千之後係到萬..
大白會出秘招人刀合一 [卍劍歸宗]...
大白唔係俾人斬開.而係自己分散做萬劍.
最後秒返對手.
金屬史萊姆 目前離線  
舊 07-19-12, 03:28 PM   #1027
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
o係一護失去力量呢段時間我估唔會得小白一個有進步掛....

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 07-19-12, 03:28 PM   #1028
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: 封印魔劍神式 查看文章
一護連個面具都無埋咩
咁快拎出o黎又點樣拖多幾星期?

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
加瑪 目前離線  
舊 07-19-12, 07:00 PM   #1029
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
唔好忘記大白o既影分身術秒過某隻藍瓜十刃……

大白唔係主角,卍解唔係佢唯一招數~~

我等到有人可以秒殺劍八先cut書~

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 07-20-12, 10:08 AM   #1030
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
D畫係好靚,但係唔好再拖好冇

舊 07-20-12, 12:33 PM   #1031
宇智波佐助
Insane Gamer
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
一護 會唔會 冇左個面具呢-.-.......
話晒 之前講佢 冇晒力量

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線  
舊 07-25-12, 07:03 PM   #1032
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
劍八咁快打大佬 0.0!

舊 07-25-12, 08:13 PM   #1033
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
劍八輸硬啦,大白真係堅失望

係喎,無得解姐,連鬼道、白打都無效咩?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 07-25-12, 08:16 PM   #1034
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
劍八輸硬啦,大白真係堅失望

係喎,無得解姐,連鬼道、白打都無效咩?
班只係將點數放晒落去"卍!解!"既玩家,當遊戲偏向改變咗,當然係唔夠打啦。

舊 07-25-12, 08:54 PM   #1035
IGNIS
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
睇嚟今次久保快快手俾堆人氣角色輸,之後俾其他未出卍解既隊長嚟出招
都係既,如果劍八唔挑大佬,邊個夠佢打
IGNIS 目前離線  
舊 07-25-12, 09:29 PM   #1036
加瑪
奧脫福的一條小草

大白死還死唔好比人秒得唔得=_="

加瑪 目前離線  
舊 07-25-12, 09:37 PM   #1037
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
劍八萬歲\/

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線  
舊 07-25-12, 10:48 PM   #1038
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: bomber 查看文章
劍八萬歲\/
劍8咁樣出黎...
一睇就知....輸梗

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線  
舊 07-25-12, 10:51 PM   #1039
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
劍八可以捱到幾多話?

另外, 大白有無機會虛化?

舊 07-25-12, 10:59 PM   #1040
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
劍八登場
即時好睇好多

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 07-26-12, 12:11 AM   #1041
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: lwl 查看文章
劍八可以捱到幾多話?

另外, 大白有無機會虛化?
劍八應該好快收檔 ... 如果唔係對住大佬,分分鐘成個星騎士團俾佢滅左

大白虛化就好 lu,又再型 d,希望你會講中啦

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 07-26-12, 12:17 AM   #1042
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
劍八應該好快收檔 ... 如果唔係對住大佬,分分鐘成個星騎士團俾佢滅左

大白虛化就好 lu,又再型 d,希望你會講中啦
其實哩套野既角色太多. 劇情分薄晒, 唔死番幾十個, 好難唔拖.

1q1q1q 目前離線  
舊 07-26-12, 12:51 AM   #1043
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 1q1q1q 查看文章
其實哩套野既角色太多. 劇情分薄晒, 唔死番幾十個, 好難唔拖.
每期整死一至兩個, 都要拖廿幾期喎
唔好玩啦, boss開map炮一下ko晒好過
出呢招比足你十連版空白都抵

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線  
舊 07-26-12, 01:38 AM   #1044
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
角色死晒 然後最尾一話全員復活 嘩 perfect池
Iro 目前離線  
舊 07-26-12, 01:41 AM   #1045
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
頂,用崩玉啦,復活死神無難度

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 07-26-12, 09:41 AM   #1046
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
人地話大白"似乎"死左之嘛...
好大機會未死啦...

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線  
舊 07-26-12, 09:48 AM   #1047
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
可能學星矢冥界篇, 用幾期時間講D隊長點樣死晒, 之後班青銅(誤)就落冥界打
ahleung 目前離線  
舊 07-26-12, 09:54 AM   #1048
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
而家打緊個班白衫人..唔會中哂鏡花水月卦...
之後無啦啦見到成班死神一個都無死到...企哂係到...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線  
舊 07-26-12, 10:23 AM   #1049
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
而家打緊個班白衫人..唔會中哂鏡花水月卦...
之後無啦啦見到成班死神一個都無死到...企哂係到...
久保之前玩鏡花玩到俾人插上天花板,
佢再玩應該會俾人立即腰斬...

不過講起...5個特別戰力...
會唔會真係計埋藍染...?佢唔需要用卍解已經屈晒機,同劍八一樣,
冇得俾班滅卻師吸

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bleach出戀愛遊戲! Love Bleach宣傳片 mimi17 日本動漫畫討論版 1 08-23-06 05:22 PM
尹光9月開演唱會................... 下雪邊界 Neo Music UNIVERSE 11 07-24-05 03:34 PM
黎緊仲有邊個開演唱會? 663 Neo Music UNIVERSE 30 04-24-05 05:56 PM
ZARD開演唱會~ haha3156 Neo Entertainment TREND 5 02-09-04 09:17 PM
李克勤同譚詠麟農曆年開演唱會 炎尾燃 Neo Music UNIVERSE 0 11-13-02 11:47 AM

現在的時間是 05:16 AM

手機版 | APP版