Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
鳳熾魂 10:57 AM 09-16-19
作者: wing:
打一場出一個箱, 我諗我好難忍手. (雖然我呢D非洲人次次金箱都係3個幣)
每日開箱有上限你最多咪5場
wing 11:20 AM 09-16-19
作者: 鳳熾魂:
每日開箱有上限你最多咪5場
係喎.....差D唔記得有上限
kog 03:13 PM 09-19-19
作者: kog:
勇J手炮距離遠d和火力大D就補償到佢問題,
現在支槍冷卻太耐,如果射完唔上前就企晒係到。

果然將手炮距離加遠,和支槍冷卻時間縮短,繼續支援主力
wing 04:11 PM 09-19-19
雖然勇士J係上調左....但似乎支援主力仲係用6號機會可靠d.
kog 05:55 PM 09-19-19
雖然勇士J係上調左....但似乎支援主力仲係用6號機會可靠d.
因冇6號機....
Chris Redfield 12:12 AM 09-20-19
改完起碼叫做出得黎打下先啦掛?

今日20連中左戰神渣古,好似幾廚下,雖然我唔打宇宙戰既
wing 09:35 AM 09-20-19
作者: Chris Redfield:
改完起碼叫做出得黎打下先啦掛?

今日20連中左戰神渣古,好似幾廚下,雖然我唔打宇宙戰既
我都係60個幣就中到.
我都係daily mission先會打宇宙戰, 不過自護號喎.....點都到要集下郵喇.....

裝補品果堆slots多到.....
wing 02:21 PM 09-26-19
今日新機係賈圖mlrs
aquarius 09:12 PM 09-26-19
中咗ガンダム試作2号機[BB仕様]
支炮好慢, 要適應吓..
Chris Redfield 05:44 AM 09-27-19
40跳中左MLRS,架機幾難玩得好
主武係幾勁既,一支2千幾又即停
但副武既垂直型就...
把劍同頭炮跟番強襲,煩人同自保好用
最緊要係個盾冇變,識用真係多成倍血咁樣,d人射到唔想再射

中埋lv2勇J,依部野buff完好似唔錯,試下用先
wing 11:03 AM 09-27-19
但副武既垂直型就...

我好過你, 30抽就中到.

個空對地襲擊基本上當係簡化版中繼站援護射擊.....個命中率真係唔高, 但 隔住掩護射都得, 所以隨時可以無責任亂射搏大霧. 我琴晚打幾舖都係亂射有收鑊, 絶對唔可以話冇用~
aquarius 02:13 PM 09-27-19
但副武既垂直型就...

高達算比較大眾向

上次買咗京普凡點知成日俾人圍死..
似乎係高手向專用
wing 02:29 PM 09-27-19
作者: aquarius:
高達算比較大眾向

上次買咗京普凡點知成日俾人圍死..
似乎係高手向專用
京寶凡攻擊力強但紙裝甲, 而且速度快, 唔理佢都好大風險, 所以好多人一見到就優先射佢. 你俾對家幾部機見到, 梗係圍你先.

高達隻隻唔同.... GP02個盾又大又厚血, 同佢對射冇著數, 好多人一見到其實係走得就走.
KENSNAKE 08:06 PM 09-28-19
部渣古強行影相機 補射高淨用大炮同手榴彈都仲可以玩下,用渣狙機鎗癈上加癈。
Gundam MK-2 10:58 PM 09-28-19
但副武既垂直型就...

我好過你, 30抽就中到.

個空對地襲擊基本上當係簡化版中繼站援護射擊.....個命中率真係唔高, 但 隔住掩護射都得, 所以隨時可以無責任亂射搏大霧. 我琴晚打幾舖都係亂射有收鑊, 絶對唔可以話冇用~
我10個就中到

玩左幾場,呢部可以玩落去
直彈重點唔係命中而係爆風
群戰時幫隊友打出硬直好緊要
平彈感覺比火箭炮略快
加上GP02移動唔慢又厚甲大盾,parts只要集中加reload就OK

利申:坦克死忠
kog 02:35 AM 10-01-19
買了泥岩,唔識用,明明瞄準去射,佢飄開射咗隔離,命中率奇低
wing 09:11 AM 10-02-19
風油軚, 要習慣下
KENSNAKE 10:52 PM 10-02-19
無啦啦有機送,之前陸高冇換到。

一堆回收劵可以解月任。
風間鈴木仁 11:21 PM 10-02-19
作者: KENSNAKE:
無啦啦有機送,之前陸高冇換到。

一堆回收劵可以解月任。
係呀! 因為 PSN US/EU 終於這遊戲上架,現在好多人呀!
Chris Redfield 12:48 AM 10-03-19
要習慣佢個氣墊式行法,熟習左之後就好好射,三種武器都好實用又大力

開始習慣玩02MLRS,半場冇乜出力都有9萬傷
生存力又高
wing 09:14 AM 10-03-19
要習慣佢個氣墊式行法,熟習左之後就好好射,三種武器都好實用又大力

開始習慣玩02MLRS,半場冇乜出力都有9萬傷
生存力又高
嘩, 你都好勁下. MLRS勁難射中人.
wing 01:08 PM 10-03-19

Chris Redfield 02:31 PM 10-03-19
嘩, 你都好勁下. MLRS勁難射中人.

我唔勁,要用佢黎主動打停人都係有難度
不過用佢黎幫手扣血真係一流,而且頭炮同格都大力

Sent from my iPhone using Gaforum
wing 03:44 PM 10-03-19
我唔勁,要用佢黎主動打停人都係有難度
不過用佢黎幫手扣血真係一流,而且頭炮同格都大力

Sent from my iPhone using Gaforum
頭炮抽水都算大力, 如果彈數多D就仲好.
KENSNAKE 03:49 PM 10-10-19
好彩上星期有抽雙面蟹,今個星期呃錢茲達F唔抽。
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92  ... 最後

返回主題版面