Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-28-05, 07:37 PM   #976
地場衛
God of Gamer
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
11月有魔法少女貓,介錯出品,賣萌唔使講

重點係女主角由妹妹公主--花穗,配音萌度再加強!!

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 09:01 PM   #977
hopeless
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch ID8345-4959-4970
我想問申請animax用邊間好?
我打過去有線問,佢話要同其他組合一齊用
唔可以單一個
但係睇你地話now好似可以一個個咁計
係唔係呀?
而且我想問now係用電視定電腦睇?
仲有如果用電視睇可唔可以用錄影機錄架?
hopeless 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 10:34 PM   #978
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 白薔薇騎士
機動神腦
冇左個 op
Animax版OP
整得唔錯(個人意見)

請問 村田秋乃 有冇個人網頁
硬覺得佢把聲唔襯比瑪

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 11:34 PM   #979
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: kyu
其實那裡兒童不宜?
莫非第二集那裡蘿莉打正太怕會教壞小朋友?還是那個暴力的姐姐問題?
唔係,只係因為結平已經被包括家人的好多人認定為飢不擇食的大滾友.
當第一集回到課室時(因送柚由返幼稚園而)不支倒地,彈o左一句"我以後都唔想要細路",
就畀人解釋到好似"已經搞大o左人肚"咁......

同埋第一集臨尾:
同御伽草子op一樣pattern,宣傳片有播但內裡cut o左結平刨鹹書o個段.
絵本?
エ○本咋呀哇!?

_\      \  Q:為何擦邊的色情物會叫作"糟糕物"呢?
 \  /   \| SAKURA is not a M⊙NS†ER.
 |   〞  〝 | A:因為「やばい」.
 | \\  ﹏   |_
 |  \\    | |我的bloghttp://hk.myblog.yahoo.com/htw-animax
HTW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 11:47 PM   #980
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

引用:
作者: hopeless
我想問申請animax用邊間好?
我打過去有線問,佢話要同其他組合一齊用
唔可以單一個
但係睇你地話now好似可以一個個咁計
係唔係呀?
而且我想問now係用電視定電腦睇?
仲有如果用電視睇可唔可以用錄影機錄架?
冇錯,連續訂12個月每月$21.
基本上係將解碼器駁上電視睇,
不過因為有肉眼辨別不到的鎖碼模式,
錄出來的影像會鬆郁矇.
善用capture card啦.

同埋而家有campaign,是旦買一個台都免按金免安裝費,不妨留意下.

_\      \  Q:為何擦邊的色情物會叫作"糟糕物"呢?
 \  /   \| SAKURA is not a M⊙NS†ER.
 |  \\    | |我的bloghttp://hk.myblog.yahoo.com/htw-animax
舊 10-28-05, 11:47 PM   #981
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
可能係自己腦內補完掛......
有幾part個人認為同某兒童不宜動畫有d似

舊 10-29-05, 12:01 AM   #982
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: Tano
Animax版OP
整得唔錯(個人意見)

請問 村田秋乃 有冇個人網頁
硬覺得佢把聲唔襯比瑪
個新op打錯左富野個名
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-05, 12:03 AM   #983
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: Tano
Animax版OP
整得唔錯(個人意見)
第一個名就富農由悠季係咪核突左d.......

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-05, 01:36 AM   #984
elmond
女權主義信奉者

遲d有通靈王

現在做緊電子神童吹雪

舊 11-27-05, 01:52 AM   #985
elmond
女權主義信奉者

打機時勁露小褲褲

個神秘人.....會不會就是我們的神秘人版大

舊 11-29-05, 05:14 AM   #986
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

魔法少女貓,睇到啦(首播,重播都o係晒早上).

......粵dub o黎o既?(個人來說)好掃興.
都係放棄算,繼續追GA.

舊 11-29-05, 07:06 PM   #987
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

魔法少女貓,配左中文都唔係大問題,但係選另一個語言係英文

原裝日文呢?

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

舊 12-02-05, 11:14 PM   #988
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
幽遊做到暗黑武術大會la~~~
最好睇呢part~~~

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-05, 05:16 AM   #989
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

引用:
作者: 地場衛
魔法少女貓,配左中文都唔係大問題,但係選另一個語言係英文

原裝日文呢?
耐心d等啦.
畀得多意見o既,話唔定好似Digimon咁會特別闢個時段播原音版呢.

同埋我聽過,香港寬頻好似係有三語選擇...

ps. 原來有好多齣片都有英dub o架,大家試o下轉聲道聽o下.
係咪為o左就番南亞o個便呢?

舊 12-04-05, 07:52 PM   #990
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

經過剛剛首播的某片之後發現:

呢五,六個月來,我仲以為_____會減產甚至停產...

舊 12-04-05, 07:57 PM   #991
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: HTW

唔係好明

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 08:17 PM   #992
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

引用:
耐心d等啦.
畀得多意見o既,話唔定好似Digimon咁會特別闢個時段播原音版呢.

同埋我聽過,香港寬頻好似係有三語選擇...

ps. 原來有好多齣片都有英dub o架,大家試o下轉聲道聽o下.
係咪為o左就番南亞o個便呢?
唯有等佢重播,希望有翻原裝日文

舊 12-05-05, 01:07 AM   #993
Robot-12412
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:

而家睇緊,_____竟然是那個 !!!

7pm時段竟然還有_____
Robot-12412 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-05, 05:01 AM   #994
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

引用:
作者: Robot-12412
而家睇緊,_____竟然是那個 !!!

7pm時段竟然還有_____
因為以後會o係周一二1630播丫嘛.

舊 12-20-05, 10:16 PM   #995
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

我想貼張cap圖得嗎?

舊 12-20-05, 10:50 PM   #996
企鵝大王
Crazy Gamer
南極大陸的企鵝大王

註冊日期: Oct 2004
引用:
都算係學校怪談的.....起碼又真的有幽靈.....

舊 12-20-05, 11:05 PM   #997
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
出錯圖?

另外想問問套 魔法少女隊 係咪得中英配音...?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-05, 06:39 PM   #998
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

引用:
我想貼張cap圖得嗎?

學校怪談嘛,仲唔夠怪?

不過套廣告片之前播到係學校怪談既,林尾幅圖先變左棋靈王,都幾古怪.....

舊 12-23-05, 07:58 AM   #999
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

引用:
作者: 真!DC
出錯圖?

另外想問問套 魔法少女隊 係咪得中英配音...?
係香港寬頻至有三語,
不過本身o既穩定性呢...

好o勒,係時候開新スレ喇.

論壇跳轉

現在的時間是 07:37 AM

手機版 | APP版