Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
joeypong 10:40 PM 05-14-12

超級平
middledragon 10:42 PM 05-14-12
作者: W!LL:
最近兩套鐵盒幾抵買, 只係貴過膠盒幾十, 又孖碟
不過龍紋身鐵盒底只係貼紙
MI果隻就真係幾靚
各幾錢??
Marco 10:43 PM 05-14-12
龍紋身的女孩唔算太難買,我早幾日去碟舖睇都仲有
反而 Ghost Protocol 就已經冇哂
柴崎幸 10:56 PM 05-14-12
作者: joeypong:

超級平
請問邊度重有得買?想睇好耐,但港版都幾貴。
Thanks a lot!
joeypong 11:09 PM 05-14-12
作者: 柴崎幸:
都係在信和買
W!LL 11:17 PM 05-14-12
作者: middledragon:
各幾錢??
其實龍紋都出左好耐了, 復活節假前購入, 但都唔得閒開黎睇

龍紋 $299
MI $269

作者: Marco:
龍紋身的女孩唔算太難買,我早幾日去碟舖睇都仲有
反而 Ghost Protocol 就已經冇哂
反而見MI果隻仲有, 呢隻細舖難攞貨, 有既都要$288
我响連鎖店CD倉入, 正價好抵玩, 仲有得留名抽獎
HKR會賣得貴D要$299

但前幾日見龍紋炒到三百幾了
シスグノ 12:15 AM 05-15-12
信和地牢

middledragon 12:23 AM 05-15-12
其實龍紋都出左好耐了, 復活節假前購入, 但都唔得閒開黎睇

龍紋 $299
MI $269

反而見MI果隻仲有, 呢隻細舖難攞貨, 有既都要$288
我响連鎖店CD倉入, 正價好抵玩, 仲有得留名抽獎
HKR會賣得貴D要$299

但前幾日見龍紋炒到三百幾了
tks!!
柴崎幸 09:03 AM 05-15-12
都係在信和買
作者: シスグノ:
信和地牢
唔該晒,得閒去望下先。
westpat 09:34 AM 05-15-12
唔該晒,得閒去望下先。
[off]
呢套赤壁,真係....
係我第一套去戲院睇左第一集而再冇心機再去睇第二集既戲
[/off]
柴崎幸 09:37 AM 05-15-12
作者: westpat:
[off]
呢套赤壁,真係....
係我第一套去戲院睇左第一集而再冇心機再去睇第二集既戲
[/off]
我知第一集比較悶,但係第二集其實幾精采。
我反而有睇過第二集,但無睇第一集。
HON HON 11:37 PM 05-15-12
赤壁...我睇台版bd full screen version.

呢套戲真係...好壞參半.
W!LL 09:32 PM 05-18-12
MI鐵盒, 時代CD倉仲有$269~
HON HON 06:46 PM 05-19-12
MI鐵盒, 時代CD倉仲有$269~
188頂樓嗰間都有, 賣289

呢隻貨多之餘又係共版, 所以賣到家陣仲有貨, 可能就係咁解.

少女時代日本concert行版 - 239送海報, 張海報唔好提la, 隻bd就好正, 等咁耐至買仲要平過日版一半真係抵.
W!LL 06:50 PM 05-19-12
作者: HON HON:
188頂樓嗰間都有, 賣289

呢隻貨多之餘又係共版, 所以賣到家陣仲有貨, 可能就係咁解.

少女時代日本concert行版 - 239送海報, 張海報唔好提la, 隻bd就好正, 等咁耐至買仲要平過日版一半真係抵.
MI個鐵盒係幾靚, 唔係貼紙封底, 封面又有凸字
joeypong 07:05 PM 05-19-12

碟壇新貴...
HON HON 07:06 PM 05-19-12
MI個鐵盒係幾靚, 唔係貼紙封底, 封面又有凸字
可能要共版鐵盒至可以咁印.....

其他戲出鐵要做到咁就一定限量至掂...
irismong 07:38 PM 05-19-12
共版?! 即係咩
joeypong 07:50 PM 05-19-12
作者: irismong:
共版?! 即係咩
即係幾種國家版本design一樣o既...
HON HON 08:47 PM 05-19-12
即係幾種國家版本design一樣o既...
共版鐵對我黎講係好事, 唔駛買咁多, 但部份CHING會唔鍾意....HAHA
W!LL 01:28 AM 06-02-12
隻妖夜尋狼鐵盒搶手得好緊要, crazy
HON HON 12:28 PM 06-02-12
隻妖夜尋狼鐵盒搶手得好緊要, crazy
雖然搶手, 但好彩係共版鐵都無有怕....

今早收到既鐵...

C.Ryo 10:38 PM 06-05-12
入左John Carter行鐵,CG同3D效果都唔差,唔怪得Amazon customer比成4.5星
HON HON 03:33 PM 06-06-12
今時今日鬼佬片做電腦特技都唔駛擔心, 爭在個故仔掂唔掂.....
C.Ryo 08:33 PM 06-07-12
作者: HON HON:
今時今日鬼佬片做電腦特技都唔駛擔心, 爭在個故仔掂唔掂.....
套John Carter係意外地好睇嘅,故仔雖然大路,但去得幾流暢,多個人物亦描寫得有血肉,個end又twist得幾好
個人覺得呢套比烈大導套保羅咪收屍好睇 套2形前傅實在太在預料以內,新意欠奉
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面