Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
日本動漫畫討論版>永野護「ファイブスター物語」 日卷17 Vol.2
臥底 07:49 AM 08-15-08
出Design 3前象徵式更新乎!?
亍 ◣ 09:38 PM 08-18-08
唔..答唔到你.....因為又轉番轉頭
Norm 09:45 PM 08-18-08
最近又番睇....幾時開番連載呀..............
TCS_disable 09:48 PM 08-18-08
路過...
呢個Topic俾我感覺係行屍走肉/長期昏迷

話事話...幾多年前開始呢種頹況 ?
Norm 09:50 PM 08-18-08
作者: TCS_disable:
路過...

15年前左右啦
TCS_disable 09:51 PM 08-18-08
作者: Norm:
15年前左右啦
截至現時有幾多話數 ?

(話事話...大家有無信心有生之年內睇到佢完結 ?)
Norm 09:54 PM 08-18-08
截至現時有幾多話數 ?

(話事話...大家有無信心有生之年內睇到佢完結 ?)
冇睇開?佢冇話幾多話咁喎....冇咩信心...因為個作者好可能會死先....
Led Mirage 10:02 PM 08-18-08
佢....會完既咩...
不過佢鍾意的話一飛飛去7777年都得

好記得2-3年前佢好洪心壯志的話佢腦內己經有畫到第20期既劇情
亍 ◣ 10:05 PM 08-18-08
佢肯完左個魔導大戰都已經還得神落

重開連載?
我完全冇期望過

路過...

中文12一年前出...日版就早多一年....預備出日版又好似一年.....即係3年左右/
Led Mirage 10:08 PM 08-18-08
佢今次停左3年喇
闇影風 10:09 PM 08-18-08
作者: Led Mirage:
佢....會完既咩...
不過佢鍾意的話一飛飛去7777年都得

好記得2-3年前佢好洪心壯志的話佢腦內己經有畫到第20期既劇情
望火鳳會完都唔好望五星會完啦
光之颱風 11:42 PM 08-18-08
睇五星唔使希望佢完
希望佢補完多d劇情好喇
臥底 04:41 AM 09-07-08
九月到左 不過本d3依然發售日未定...
有冇人知道幾時會出..?
亍 ◣ 06:06 AM 09-07-08
http://www.amazon.co.jp/F-S-S-DESIGN.../dp/4048542540

9月尾....佢出得個封面即係畫晒架啦,有咩好驚(又或者已經麻木晒 )
亍 ◣ 10:46 PM 09-25-08
http://automaticflowers.ne.jp/fss/newrelease/index.html
今日出了....

又要日日出旺角了...(好似已經做左呢個動作成個月.....)
臥底 04:25 AM 09-26-08
終於出左.. 唔知聽日有未..
臥底 06:11 PM 09-27-08
信和下層CD鋪有售#^)
亍 ◣ 09:29 PM 09-28-08
唔想再出mk了.....13算都照食

有咩講

nakakula 11:18 PM 09-28-08
作者: jaVaj ◣:
有咩講
君のOO開花して望むたけた!

乜有個地方叫satan City 架咩 ?
System 咖哩叫牙 , 又係咩黎 ?
亍 ◣ 11:19 PM 10-10-08
官網更新.....

賣乜王番左3.......
亍 ◣ 09:35 PM 11-11-08
官網首頁更新....

呢度冇講....
強國版3出左個禮拜....囧.....
darkvolver 09:39 PM 11-11-08
永野拖人設 bbbbbbbbbb
亍 ◣ 10:24 PM 12-19-08
MORE

【子夜】 11:59 PM 12-20-08
作者: jaVaj ◣:
MORE
呢本咩黎?
如果係校園篇o既平民背景資料集都仲算新意d,千祈唔好又係D飛船,戰車果d設定~
小特特 01:29 PM 12-21-08
作者: 【子夜】:
呢本咩黎?
如果係校園篇o既平民背景資料集都仲算新意d,千祈唔好又係D飛船,戰車果d設定~
期待的第2彈由MH做主角
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面