Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

查看投票結果: 哪一隊將奪得世界盃冠軍?
荷蘭 40 40.82%
西班牙 58 59.18%
投票者: 98. 您不可以參加此投票
不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54 104  ... 最後
國家隊討論區>2010 南非世界盃 討論區
陸奧 貴志 08:31 AM 09-06-09
阿巴大戰一開波阿珍係咁搶
陸奧 貴志 08:52 AM 09-06-09
1:0,巴西入波
陸奧 貴志 08:58 AM 09-06-09
2:0,又係死球
祖羅.祖班納 09:01 AM 09-06-09
阿根廷都唔知踢乜,後面廢就梗嫁啦,中前一樣冇料到....都唔知會唔會主場比人炒....
t-cup 09:27 AM 09-06-09
死球無乜system 防守, 下半場唔知老馬執唔執到
Busconcamp 09:52 AM 09-06-09
作者: liverwan:
葡萄牙9成88得
就算比佢淨低3場贏晒又瑞典失分拎到次名都好
佢地個次名成績都極有可能差過其餘8組次名,無得打附加賽
呢組和得太多了,就算係瑞典贏晒都未必有得打
只怪葡軍同英軍都係有劣根性...
係要請埋d二打六教練...
後者受到教訓後終醒覺...
葡軍...............哈~
作者: 祖羅.祖班納:
阿根廷都唔知踢乜,後面廢就梗嫁啦,中前一樣冇料到....都唔知會唔會主場比人炒....
出晒3支叉...
攻都攻唔入...

話口未完...1:2
Busconcamp 09:54 AM 09-06-09
d防守真係...
1分鐘之後...
1:3...
Coquelicot 09:56 AM 09-06-09
老馬d戰術真係唔掂
防死球唔得, 前場俾人壓縮都唔出個撞得既大米
反而出多個阿古路, 都冇位俾佢地爆
fatraymond 09:57 AM 09-06-09
睇住係咁比,咁都守唔到
後防真係喳到....
fiendray 11:10 AM 09-06-09
作者: 雙星:
加拿迪斯洗吾洗咁型,連續2球OWN GOAL

埋門質數超高,真係可以去得前鋒

作者: 雙星:
瑞典贏波過埋葡萄牙頭
瑞典現在過左匈牙利排第二出線在望
葡萄牙真係自己"攞里",人腳勁不過教練廢,如果感都可以入到世界杯真係奇蹟
fiendray 11:14 AM 09-06-09
作者: Coquelicot:
老馬d戰術真係唔掂
防死球唔得, 前場俾人壓縮都唔出個撞得既大米
反而出多個阿古路, 都冇位俾佢地爆
無睇場波,阿根廷係唔係又出雙矮or三矮前鋒
mario0606 11:23 AM 09-06-09
阿根廷出線有無危機?
Busconcamp 12:11 PM 09-06-09
作者: fiendray:
無睇場波,阿根廷係唔係又出雙矮or三矮前鋒
出左3矮...再2矮1高
作者: mario0606:
阿根廷出線有無危機?
15戰22分排第4(剩3場)...
跟第2,3既智利同巴拉圭差5分...
多哥倫比亞同厄瓜多爾2分,
下場阿根廷就作客巴拉圭...
咁多出線位...唔怕掛...a
fiendray 01:47 PM 09-06-09
作者: mario0606:
阿根廷出線有無危機?
排第5都還可以同中北美第4名踢附加賽,所以正常出線世界杯係好易...
現在只係擔心馬球王還可以教幾耐
川上双葉 02:14 PM 09-06-09
阿根廷咁既樣就算出線到都未必打到入16強
HuGo_達之礦工 03:19 PM 09-06-09
馬勒當拿係唔識教波...唉
DevilElvis 04:49 PM 09-06-09
作者: HuGo_達之礦工:
重話希望自己可以後生廿年落場踢,收檔啦
昏迷童子Sleepy 05:17 PM 09-06-09
作者: Busconcamp:
只怪葡軍同英軍都係有劣根性...
係要請埋d二打六教練...
後者受到教訓後終醒覺...
葡軍...............哈~
作者: fiendray:
瑞典現在過左匈牙利排第二出線在望
葡萄牙真係自己"攞里",人腳勁不過教練廢,如果感都可以入到世界杯真係奇蹟
仲有...葡國佬都唔知衰左d乜
近廿年黎一個似樣的正中鋒都冇......
加瑪 05:31 PM 09-06-09
作者: 昏迷童子Sleepy:
仲有...葡國佬都唔知衰左d乜
近廿年黎一個似樣的正中鋒都冇......
史上最出名o個個都係"外勞"o黎....
但o係中場又人才輩出
Busconcamp 07:03 PM 09-06-09
作者: HuGo_達之礦工:
你唔係對佢有(過)期望下話...a
Iro 07:31 PM 09-06-09
巴西夠分出左線 下場對智利可以打風流波 又如果巴拉圭下場贏阿根庭都可以提早出線
Busconcamp 07:36 PM 09-06-09
作者: Iro:
巴西夠分出左線 下場對智利可以打風流波 又如果巴拉圭下場贏阿根庭都可以提早出線
質低阿金廷...放水添喇...
A.Kazuma 08:05 PM 09-06-09
作者: Busconcamp:
質低阿金廷...放水添喇...
事先隊冧一件好辦事 v

阿金廷仲有冇高原場要踢?
fiendray 11:34 AM 09-07-09
作者: A.Kazuma:
事先隊冧一件好辦事 v

阿金廷仲有冇高原場要踢?
無...
作客vs巴拉圭(排第3,贏左等出線)
主場vs秘魯(榜尾,出線無望)
作客vs烏拉圭(如果有機爭到第5,一定唔放水,現有18分少第5名2分)
雙星 03:05 AM 09-10-09
意大利終於吾洗靠人幫手入波啦
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54 104  ... 最後

返回主題版面