Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後
日本動漫畫討論版>「機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ」10月4日 日5放送開始!!丨 監督:長井龍雪 脚本:岡田麿里
真!DC 09:54 AM 11-25-15
不過小頭目都咁多老婆
咁老大...
下集預告好似有擬似幫會儀式 這樣的內容沒問題嗎a
由手機版發出
pet3 10:01 AM 11-25-15
作者: 真!DC:
不過小頭目都咁多老婆
咁老大...
由手機版發出
日本的極道是正當行業嘛
Sito 10:04 AM 11-25-15
我估模型條數笨大已好滿意
iu fu pig 10:42 AM 11-25-15
其實,後宮盤叔叔都係表達緊「家人」,一個大家庭點樣生活嘛
幾融合唔錯呢⋯⋯「家人嘅意思無分大無分細,一齊平分秋波,好合理」

而且好興幸,後宮叔叔幫大哥拔左幾枝死亡FLAG走,多謝佢先得

有外掛都仲要做特訓嘅主角,三日月你都算第一個啦
(呀西姆哭慘了,佢無外掛)
由手機版發出
Rance 11:50 AM 11-25-15
作者: Sito:
我估模型條數笨大已好滿意
D模型真係出得正架喎
肉羊哩咖 11:55 AM 11-25-15
作者: Rance:
D模型真係出得正架喎
連咁難睇嘅主腳機依昂都清咗,應該唔錯

不過小頭目都咁多老婆
咁老大...
你又挑動某啲人嘅情緒喇~~~ 

咁,飲杯酒啫(誤),半夜播應該無問題嘅(而家先知領嘢,太遲喇CCTVB!)

(按:唔知杜sir部黑社會播,有無咳到開頭個解說?)
J+1 12:30 PM 11-25-15
Cctvb:這是日本傳統,什麼黑道的是你哋想多了
由手機版發出
s2001154 01:54 PM 11-25-15
明明香港蠱惑仔都出得電視
野良猫 01:57 PM 11-25-15
冇問題嘅,啲怪獸家長對日本黑道儀式識條毛咩
事丫娃些 05:59 PM 11-25-15

肉羊哩咖 08:15 PM 11-25-15
ED1 已見日本 iTunes Store,但唔係 TV 版,個編曲有啲唔同。
aquarius 10:01 PM 11-25-15
作者: 肉羊哩咖:
ED1 已見日本 iTunes Store,但唔係 TV 版,個編曲有啲唔同。
就算OP嘅編曲同full version都有不同
OP ED各自只可播1分30秒
往往都會編得簡而精
Tano 10:33 PM 11-25-15
不過小頭目都咁多老婆
咁老大...
由手機版發出
又講家族又勞偏

即時諗起Fast and Furious
肉羊哩咖 08:55 AM 11-28-15
JJ版:今集太「正常」,無記。
aquarius 12:57 PM 11-28-15
作者: 肉羊哩咖:
JJ版:今集太「正常」,無記。
都幾好, 唔需要特登攪一D爆對白

btw首ED越聽越好過OP個首
yorkyork 01:36 PM 11-28-15
因為講野最爆個個人呢集冇點出場姐
肉羊哩咖 08:34 PM 11-28-15
作者: aquarius:
btw首ED越聽越好過OP個首
兩者表達嘅都唔同,各有所長,不過兩隻都鍾意。

作者: yorkyork:
因為講野最爆個個人呢集冇點出場姐
第七話反枱戲幾期待吓。

按:女僕佢可能見到要搵黑幫唔多老嚟,睇佢第九話有咩反應先。(第四話表明咗佢係鬼都會係加拉爾號角嘅)
GN00508771 04:25 PM 11-29-15
老大也是常識人啊⋯
鐵之侍 04:31 PM 11-29-15
熊叔今次做了老大,拉克絲在這兒看來是位不錯的姐姐?

大哥你不能飲就不要學人飲啦

女僕果然開始質疑自已的立場了吧

下回終於看到金元和三日月初相識的經過了
supermanlady 04:53 PM 11-29-15

qwe 06:42 PM 11-29-15
作者: supermanlady:

我開始擔心呢個畫面幾時會少左幾個人...
aquarius 07:56 PM 11-29-15
作者: supermanlady:

始終劍才是王道
事丫娃些 08:22 PM 11-29-15

大張正己 MASAMI OBARI@G1_BARI
次回予告が最高だったので、がちむちグレイズ描きました(*●ω●)ノ

形部一平 @ippeigyoubu
予告見ました?マンロディ待ったよー!
T.K. 08:30 PM 11-29-15
三日月王我主
滿滿的中二wwwwww

筋肉預告:0)
肉羊哩咖 09:27 PM 11-29-15
第09話

1. 可以話係第一部完,第二部開始~
2. 又無戰鬥,但係極重要一話:澳加同大少姐都下咗決心去,三日月無乜知識,但睇嘅講嘅都直接到位,好有提示作用
3. 女僕係鬼,應該係受佢家主人所托,今話佢好可能全心全意去幫大小姐
4. 嗰隻歲星成隻會移動殖民星咁
5. 繼續晒後宮幾幸福,御姐係咪暗示阿$所托非人?
6. 金髮女子係咩人?下回又出現,係監察官所謂嘅對黑幫有認識嘅調查員?艾恩黑化確定。其實加拉爾號角佈重兵嚮地球圈,好難捕唔到鐵華團一伙
7. 機械控大叔以後戲份希望可以多啲;所逸馬基好似經過第7話有咗芥蒂
9. 予告:青蛙高達出場
標籤:Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後

返回主題版面