Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
alexchrome 09:59 AM 07-12-12
作者: kyo353:
青蛙要一週目內打晒
同埋你打左之後未過下個地圖死左既話就唔計要再打多次
青蛙唔洗一週內打晒 (我就分左兩週先打晒) , 但食物就要一週內搵晒48種
我打左二週都係得47種 , 都唔知欠左乜
要打第三週目
童言童語 10:07 PM 07-13-12
gundam uc 有幾個杯唔識解... 求救

援護 習得 援護を10回行う
怎樣才能援護呢?

戦闘機変形 習得 戦闘機変形の状態で敵を10機撃破する
車両変形 習得 車両変形の状態で敵を10機撃破する
這是指變形中機體嗎? 劇體要怎樣刷才行啊? 去哪一關刷比較快?
T9P2L 10:53 PM 07-15-12
psv忍龍白金達成

準備挑戰忍龍3
武藤遊戲 02:14 AM 07-16-12
作者: T9P2L:
psv忍龍白金達成

準備挑戰忍龍3
看來是包括110內人完成
蛋痛game都忍到
T9P2L 10:40 AM 07-16-12
作者: 武藤遊戲:
看來是包括110內人完成
蛋痛game都忍到
其實隻game我真係覺得唔差wo, 畫面幾靚, 玩落除左某d位要load整體都流暢

不過隻game有兩大缺點
一: 無quit game option同埋打緊無得reload save, 一定要restart隻game
二: 無chapter select, 無得重溫某些關卡之餘如果要全關卡master ninja rank要由頭打到落尾

總括黎講我認為隻game都係值得一試
草薙さん 10:49 AM 07-16-12
作者: T9P2L:
psv忍龍白金達成

準備挑戰忍龍3
忍龍3 個Perform a betrayal 同 Win a battle royale match
試極都拎唔到...網上剩底重有玩既人太強
T9P2L 12:58 PM 07-16-12
作者: 草薙さん:
忍龍3 個Perform a betrayal 同 Win a battle royale match
我會試下朝早時段同週末玩, 希望會有多d新手
pMASlc 11:22 PM 07-22-12
想問下而家仲有無人興趣刷GTA4?
2009 10:49 AM 07-23-12
作者: pMASlc:
想問下而家仲有無人興趣刷GTA4?
我有
草薙さん 11:06 AM 07-23-12
GTA4

我都有, 不過好似好難搞ga bo
2009 11:35 AM 07-23-12
GTA4

我果隻係日版,唔知有冇bug呢
草薙さん 11:45 AM 07-23-12
作者: Transformers:
個Server有bug
pMASlc 11:51 AM 07-23-12
佢個bug應該係server update唔切,所以無晒online stats
我之前都有呢個問題
不過而家無左,佢有個小步驟
玩完之後要quite到story play
之後等佢個幾鐘upload,其間唔可以入game,直到佢個server upload完stats為止
如果想check既話要到rockstar soical club度check
好耐之前我就係因為server未upload完就直接再入game,所以成日都係level 0

GTA4

有人刷就唔難,我地有3個人仲可以刷埋team match
AWP應該唔會好晒時間,都係wanted耐
係fly the coop難

----------------------------------
有興趣可以add我
2009 12:51 PM 07-23-12
我之前加左你地,psn 係swan2009

我都唔係太記得online係玩乜

玩果時冇獎盃的
pMASlc 01:33 PM 07-23-12
唔太記得唔緊要,可以慢慢黎
反而唔玩果時要小心等佢server update
否則好易無晒state,除非你可以唔logout,quite game 一次過玩晒
如果真係想刷既話,呢兩樣野幫到你
http://socialclub.rockstargames.com/...iv/multiplayer - 呢個用黎check state
register完要link番你個psn
http://farm3.static.flickr.com/2459/...d5f3a787_o.png - 呢個用黎check 賽事
因為佢有個獎盃係要勝晒全部online 賽事
2009 02:22 PM 07-23-12
唔太記得唔緊要,可以慢慢黎
反而唔玩果時要小心等佢server update
否則好易無晒state,除非你可以唔logout,quite game 一次過玩晒
如果真係想刷既話,呢兩樣野幫到你
http://socialclub.rockstargames.com/...iv/multiplayer - 呢個用黎check state
register完要link番你個psn
http://farm3.static.flickr.com/2459/...d5f3a787_o.png - 呢個用黎check 賽事
因為佢有個獎盃係要勝晒全部online 賽事
幾時開始刷

試下方法得唔得
草薙さん 02:24 PM 07-23-12
OK, 印象中有add swam2009
返去加埋 pMASlc

不過要熱下身摸一摸點玩先, 太耐冇玩
我差Online盃就可以白金
pMASlc 03:11 PM 07-23-12
幾時開始刷

試下方法得唔得
我隨時都可以,你可以試下先既
不過除左coop之外,都係你勝一場,我勝一場這樣
2009 06:33 PM 07-23-12
我隨時都可以,你可以試下先既
不過除左coop之外,都係你勝一場,我勝一場這樣
唔知係咪版問題連唔到

Sor
pMASlc 06:44 PM 07-23-12
唔知係咪版問題連唔到

Sor
版本唔同應該都無問題
可能出左其他問題,要睇睇先
2009 06:50 PM 07-23-12
版本唔同應該都無問題
可能出左其他問題,要睇睇先
有白金人士講計頭五十個add的好友先可以連機
由手機版發出
pMASlc 07:19 PM 07-23-12
有白金人士講計頭五十個add的好友先可以連機
由手機版發出
我未到50...
而且我發覺岩岩都同街客都match唔到
search極都係得我一個
pMASlc 02:20 AM 07-25-12
OK, 印象中有add swam2009
返去加埋 pMASlc

不過要熱下身摸一摸點玩先, 太耐冇玩
我差Online盃就可以白金
我已經add左你

另外swan,我發現你岩
你收唔到我invite應該係50人既關係,我排名係你list50-100?
但係我收到你invite就得
至於入唔到你房係當日個server有問題,外國都有人講緊,不過而家應該無事,我都search到街客
如果你再有興趣試可以搵我
2009 07:53 AM 07-25-12
我已經add左你

另外swan,我發現你岩
你收唔到我invite應該係50人既關係,我排名係你list50-100?
但係我收到你invite就得
至於入唔到你房係當日個server有問題,外國都有人講緊,不過而家應該無事,我都search到街客
如果你再有興趣試可以搵我
原來係咁,我要DEL番你前十零個
T9P2L 11:02 PM 07-26-12
我今日拎到呢兩個盃

要贏大亂鬥就盡量揀唔滿人嘅場, 越少人越好
我解盃果場總共得5條友, 大亂鬥開始後我同另外兩個分數一路咬住咬住, 我都係靠最後十多秒一個龜波分勝負

至於背叛, 我都唔係十分清楚點先會出個任務, 我今日打左半日都係出過兩次, 仲要係連續兩場出
果兩場兩邊實力都差唔多, 分數咬住咬住, 打左兩分鐘就出左任務要我背叛, 我個隊友死得不明不白

org有人話自己隊多人過對面隊, 而對面隊佔上風就大機會出背叛

如果真係解唔到就不妨搵兩個幫手boost
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 

返回主題版面