Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-09-08, 04:11 PM   #851
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: mario0606 查看文章
其實依家卡帥唔算帶過好多場波,明顯佢仲試緊
希望比D時間佢
讚成
咁少場數,根本好難即刻點石成金
而且呢班大帝係世界上數一數二嘅難
再睇落去先會見到卡比路真正食力

舊 09-09-08, 04:20 PM   #852
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
調配得宜已經決勝千里啦,你話上幾任大英領隊邊個有E種才能?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-08, 04:37 AM   #853
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
禾確特hat trick

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-08, 05:21 AM   #854
sqling
God of Gamer

註冊日期: Sep 2005
4個1皮~

發生咩事?
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-08, 05:58 AM   #855
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: sqling 查看文章
4個1皮~

發生咩事?
卡比路上場之後,點名批評肥仔,同埋讚禾仔,估唔到今場禾仔做出一場咁好的戲

舊 09-11-08, 06:41 AM   #856
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
因為打多一個呀......
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-08, 09:06 AM   #857
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
朗尼同禾仔好夾wor

差唔多球球都係朗尼發動

禾仔射到有晒信心, 幾球都係右邊射埋去

張紅牌又好似唔係好矛
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-08, 09:28 AM   #858
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 『庭』 查看文章
朗尼同禾仔好夾wor

差唔多球球都係朗尼發動

禾仔射到有晒信心, 幾球都係右邊射埋去

張紅牌又好似唔係好矛
可惜頂唔住瞓左

所以我一向都唔多介意朗肥入波少
而家成隊英格蘭係得佢做得到前線策動
(其他果d都係帶波入"zip"或者斬波,唔同肥仔果d致命傳送)
佢狀態好果陣,拉開人地d防守時,交d致命波俾d吉位隊友先最正

然後到個個以為佢唔會獨嘅時候,佢就自然多好多吉位射波架啦~

不過大前提係好似卡比路上場所講,前線唔可以成日縮得太後,否則下下俾人壓住黎踼,前面幾個點勁都發揮唔到

舊 09-11-08, 10:11 AM   #859
CCemi

註冊日期: Dec 2003
琴晚差唔多睇哂成場波
其實班友仔唔係組織唔到
但上半場成日斬斬斬..自己浪費哂d機會
比多d信心自己去組織咪好囉

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-08, 10:39 AM   #860
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
今場db著咩no.同表現成點?
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-08, 10:57 AM   #861
CCemi

引用:
作者: DC 97 查看文章
今場db著咩no.同表現成點?
著17號
最後10分鐘落場
波都掂唔多
而家既碧咸變左必要時或者穩定戰局至出場了

舊 09-11-08, 10:59 AM   #862
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: KeaneYip 查看文章
著17號
最後10分鐘落場
波都掂唔多
而家既碧咸變左必要時或者穩定戰局至出場了
有少少失望
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-08, 11:43 AM   #863
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
應該大快人心
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-08, 04:02 PM   #864
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
想問禾仔佢係踢正前鋒/ 邊.?

舊 09-11-08, 04:13 PM   #865
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
卡比路果然係卡比路,只係幾日
足以令之前批評佢既人收口

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-08, 04:53 PM   #866
POKA
Banned

引用:
作者: mario0606 查看文章
卡比路果然係卡比路,只係幾日
足以令之前批評佢既人收口
老麥就輸2次
卡比路第一次就幫你報仇
舊 09-11-08, 05:01 PM   #867
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: POKA 查看文章
老麥就輸2次
卡比路第一次就幫你報仇
祖高傷出我覺得係對方特登,呢次我覺得贏在禾仔,就係睇少左呢個新人

舊 09-11-08, 05:40 PM   #868
CCemi

但有一個好嚴重既問題
有睇今場既完全知道
中場中既兩個同兩翼前鋒係兩組人黎既..
今日既咁多個入球都係前線幾個造出黎既
林柏特同巴利相對見唔到係攻擊上有乜野幫助
如果要更進一步..始終都係要處理中場中既問題

舊 09-11-08, 06:57 PM   #869
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: POKA 查看文章
老麥就輸2次
卡比路第一次就幫你報仇
一再引證老麥一手玩死左芥蘭...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-08, 10:07 PM   #870
POKA
Banned

比歷甘拜下風

(星島)9月11日 星期四 18:30

克羅地亞長達十四年的主場二十五勝十和不敗走勢,終於被英格蘭 所打破,教練比歷亦甘拜下風。自一九九一年從前南斯拉夫獨立,克羅地亞九四年首次參加歐洲國家盃 外圍賽,直至周三才首嘗敗績。該隊教練比歷表示:「我認同英格蘭的表現實在很出色,對方擁有很多頂級球員,發揮得很好,是歐洲最強的球隊之一。」

仲要打爆埋人地個無敵主場
英格蘭+卡比路打左場好波
舊 09-12-08, 01:06 AM   #871
CCemi

一win就黎大炒一場
今次英格蘭威返次
好既第一步開始左
仍然要努力咁改善陣中協調問題
同埋有一樣英格蘭咁多年輸得最勁既..心理質素
係領先3球後既地波組織..係上半場完全見唔到
唔係因為人地防守問題
係英格蘭自己心理質素唔好
唔好場場都要領先3~4球至識得打放d?

舊 09-13-08, 10:59 AM   #872
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
卡比路結束歐國盃外圍賽既惡夢thx

舊 10-08-08, 01:34 PM   #873
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
林柏特堅稱能跟謝拉特合作

林柏特

英格蘭中場林柏特仍相信他能夠跟謝拉特合作並協助球隊取得好成績。

「雙特」配的合作問題在兩任教練包括艾歷臣、麥卡倫時也未能解決,現任教練卡比路也仍未就這個問題作出一個有效解決方法。

英格蘭在上一輪外圍賽大勝克羅地亞4-1 裡由於謝拉特受傷下林柏特的拍檔換上巴利效果良好,但卡比路在週末對哈薩克一戰中很有可能再次起用謝拉特及林柏特這對中場中路組合。

林柏特相信他和謝拉特之間合作無問題,並強調二人能夠互相協調取得應有效果。

「我總希望我們的球會的表現能夠在國家隊得到延續。我有信心二人總能找到一個適合的方法令到我們能夠為球隊貢獻更多。」林柏特說。

對於卡比路上任後的英格蘭,林柏特表示充滿信心,並相信英格蘭在歐洲國家杯失利後己經重新振作並因此令球隊變得更成熟。

「我們兩人在英格蘭一起時或許未必有像自己球會時表現出色,尤其在過去兩季。」林柏特續說。

「如果我們表現是好的話,就應該可以出線歐洲國家杯,但我們不能做到。我們不是蠢的,也不是自負的。我們也十分關心效力國家隊時的表現,我們大家都希望踢得好一點。」

「如果看看我們效力本身球會的表現,如果我們能夠在英格蘭時也有這些表現便好了。」

「或者,現在我們是時候作出改進。我不是說我們之前練習不努力,我是說,在戰術和部署上再作出一點改進。我們週三即將會有連續兩課操練,看看那時可以怎樣解決問題。我相信只是時間問題,希望不會需時太久。」

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 01:35 PM   #874
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
摩 連 奴 曾 考 慮 執 教 英 格 蘭

摩 連 奴 較 喜 歡 每 星 期 都 帶 兵 出 戰 。

摩 連 奴 最 近 表 示 自 己 之 前 很 想 出 任 英 格 蘭 國 家 隊 領 隊 。 由 於 麥 卡 倫 未 能 成 功 帶 領 英 格 蘭 闖 入 2008年 歐 國 盃 決 賽 週 ,所 以 他 被 迫 離 開 ,當 時 很 多 傳 言 都 指 出 摩 連 奴 是 最 大 機 會 的 繼 任 者 。 不 過 摩 連 奴 表 示 儘 管 當 時 考 慮 過 這 個 機 會 ,但 是 他 不 希 望 自 己 渡 過 每 日 不 能 如 常 上 班 的 生 活 ,所 以 他 之 後 接 受 了 國 際 米 蘭 的 工 作 。

摩 連 奴 說 :「 我 承 認 當 時 很 想 出 任 英 格 蘭 領 隊 。 首 先 因 為 我 喜 歡 英 國 這 個 國 家 的 足 球 風 格 ,在 這 裡 給 我 留 下 一 些 快 樂 的 時 光 ;其 次 是 因 為 當 你 出 任 一 個 國 家 的 領 隊 時 你 會 在 這 個 國 家 大 大 提 升 你 的 聲 望 ,特 別 是 英 格 蘭 。 但 同 時 我 對 每 日 的 工 作 都 充 滿 熱 情 ,我 希 望 每 一 天 都 能 積 極 訓 練 ,我 希 望 每 個 星 期 都 能 施 展 我 的 才 能 ,如 果 可 以 我 希 望 每 個 星 期 不 止 1場 比 賽 ,這 就 是 我 的 生 命 。 我 想 這 是 我 希 望 要 過 的 生 活 。 」

摩 連 奴 表 示 拒 絕 了 英 格 蘭 之 後 ,他 亦 以 同 樣 原 因 拒 絕 了 葡 萄 牙 。 摩 連 奴 補 充 說 :「 我 希 望 職 業 生 涯 的 尾 段 能 夠 出 任 葡 萄 牙 國 家 隊 領 隊 ,但 目 前 他 們 的 邀 請 顯 得 過 早 。 有 時 你 會 突 然 跳 出 你 所 建 立 的 目 標 ,但 是 他 們 知 道 我 現 在 是 不 會 這 樣 做 。 不 過 總 有 1天 我 會 出 任 某 支 國 家 隊 領 隊 ,而 且 我 可 以 肯 定 如 果 有 1天 我 成 為 葡 萄 牙 領 隊 ,我 的 家 人 會 感 到 十 分 自 豪 。 」

摩 連 奴 最 後 總 結 說 :「 我 喜 歡 球 會 多 於 國 家 隊 ,因 為 目 前 球 會 領 隊 是 我 喜 歡 的 工 作 類 型 。 國 家 隊 領 隊 不 是 一 份 能 激 發 我 前 進 的 工 作 ,而 且 這 兩 份 工 作 完 全 表 達 出 不 同 的 性 質 。 」

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 12:52 AM   #875
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
有無人睇緊?
希斯基真係唔錯~

論壇跳轉

現在的時間是 11:58 AM

手機版 | APP版