Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40  ... 最後
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#3
LIGHTTHELIGHT 11:08 AM 07-14-10
仲係處男既介意結婚對方係咪處女 又會唔會過份?
Seppie 11:16 AM 07-14-10
作者: LIGHTTHELIGHT:
嘿好笑喇
點證明處男呢件item ar
有處男膜架? 講就信架喇?

個人覺得唔理自己係唔係處男
mind 呢d野已經證明唔夠愛對方架啦
都係唔得掂架啦
阿聰 11:19 AM 07-14-10
作者: Seppie:
嘿好笑喇

都係唔得掂架啦
不能同意更多
LIGHTTHELIGHT 11:21 AM 07-14-10
嘿好笑喇

都係唔得掂架啦
愛是包容
Seppie 11:54 AM 07-14-10
作者: 阿聰:
不能同意更多
愛是包容
就係咁既原因lor!!!
你接受唔到lor, 咁你自己唔好接受人地做你愛人啦
陸奧 貴志 11:59 AM 07-14-10
依家乜世代呀,仲求處女....

一係你就開光源氏計劃啦
HI_Ricky 03:18 PM 07-14-10
好攪笑, 結婚為攪野? 點証明係處男? 如果包皮包住全部到退唔落黎我就信.
再者係都check有冇地中海先 啦
Seppie 03:19 PM 07-14-10
作者: HI_Ricky:
好攪笑, 結婚為攪野? 點証明係處男? 如果包皮包住全部到退唔落黎我就信.
下? 處男? 龜頭係青色架ma唔係咩?
Diana 06:36 PM 07-14-10
Ricky先生...
果D好似叫[真性包皮過長]喎...

HI_Ricky 12:18 AM 07-15-10
作者: 戀戀芭比:
Ricky先生...
果D好似叫[真性包皮過長]喎...
D 咁專業的名我唔識wo......
雷火武 12:20 AM 07-15-10
D 咁專業的名我唔識wo......
咁咪好囉
證明你唔係先
HI_Ricky 01:37 AM 07-15-10
作者: Deviantnip:
咁咪好囉
證明你唔係先
我仔都有,,, 1定唔係處la...
阿聰 09:15 AM 07-15-10
就係咁既原因lor!!!
你接受唔到lor, 咁你自己唔好接受人地做你愛人啦
人地喺唔喺處子之身,唔到自己控制,所以唔應該介懷。
藍莓咖啡 09:24 AM 07-15-10
被強暴
陸奧 貴志 09:28 AM 07-15-10
作者: 藍莓咖啡:
被強暴
除非佢係係禁室培育既je,唔係你未識佢之前佢做乜野你點控制
阿聰 09:39 AM 07-15-10
作者: 藍莓咖啡:
被強暴
陸奧已經解答咗妳了。
Seppie 09:43 AM 07-15-10
痴線!! 踏單車都可以破處女膜啦! 咁破左又證明到d咩野ar?
有d男人真係好好好好多餘

係lor!
陸奧 貴志 09:47 AM 07-15-10
痴線!! 踏單車都可以破處女膜啦! 咁破左又證明到d咩野ar?
有d男人真係好好好好多餘

係lor!
如果個男既係處我會覺得講得過去(唔代表支持)
Seppie 09:53 AM 07-15-10
作者: 陸奧 貴志:
如果個男既係處我會覺得講得過去(唔代表支持)
唔同意
陸奧 貴志 09:54 AM 07-15-10
唔同意
又唔係要求你同意.....講呢d人有處女情結既原因je
Seppie 10:03 AM 07-15-10
作者: 陸奧 貴志:
又唔係要求你同意.....講呢d人有處女情結既原因je
如果睇到呢樣野咁重既, 甚至超越自己對一個人既性格同人品既注重既
根本係沒意思, 咁絕對冇資格話自己在擇偶lor! 只係搵所謂乾淨既性伴侶lor唔該

我聽過大陸有處女膜膠水ar~ 80蚊人仔XD
Diana 12:02 PM 07-15-10
如果睇到呢樣野咁重既, 甚至超越自己對一個人既性格同人品既注重既
根本係沒意思, 咁絕對冇資格話自己在擇偶lor! 只係搵所謂乾淨既性伴侶lor唔該

我聽過大陸有處女膜膠水ar~ 80蚊人仔XD
好得人驚!!!!!!!!!!!!!!!!!!
斷空我 12:50 PM 07-15-10
初初相識........斷估都唔會問人: "你係咪處女先?"架.....

到有左感情時.........再求證.........發覺唔係......咁點先?

就算真係放棄, 又下一個時, 同樣既問題一樣係度........

或者下個要大膽d, 一識名都未問, 就要問人地: "你係咪處女先?"
Seppie 01:30 PM 07-15-10
作者: 戀戀芭比:
好得人驚!!!!!!!!!!!!!!!!!!
你講我~~?
龍寶寶 01:39 PM 07-15-10
你講我~~?
好明顯係
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40  ... 最後

返回主題版面