Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-05-14, 11:22 PM   #826
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Orage 查看文章
其實X-2唔係睇你係story lv.2有冇攞瀕死9999攻既道具就唔會卡關咩???
都要你頂得住人攻擊先得,9999要用槍quick tragger先有用
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-14, 11:24 PM   #827
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
睇完X-2後日談小說既劇透
睇見仲想拍左X-2隻碟同撕左本小說佢

ティーダ又死多次
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-14, 11:24 PM   #828
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
作者: ShinDou 查看文章
都要你頂得住人攻擊先得,9999要用槍quick tragger先有用
今次HD版一定有用!!初初都成日比人打到見黃……

舊 01-05-14, 11:26 PM   #829
ShinDou

引用:
作者: Orage 查看文章
今次HD版一定有用!!初初都成日比人打到見黃……
唔係喎,國際版唔係改左果舊野付加狂戰士咩好似,應該出唔到quick trigger 9999了

其實今次hd版係咪改難左﹖見好多人都話難過以前,我早排先重打國際版,都唔覺好難

本身以為冇乜分別,所以仲未入手,而且睇死隻x-2會跌到100蚊隻,到時先入都未遲

此篇文章於 01-05-14 11:28 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-05-14, 11:46 PM   #830
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章

ティーダ又死多次
酷すぎる
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-14, 11:49 PM   #831
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
酷すぎる
想出X-3都唔係咁攪爛法
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-14, 01:17 AM   #832
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
見到求哥大名都知X-2咩料啦b

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-14, 01:25 AM   #833
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
由心而發心中一句:FU YOU^3^

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-14, 07:28 AM   #834
HM

引用:
想出X-3都唔係咁攪爛法
LINK(透)
http://game10.doorblog.jp/archives/36111927.html

睇完心情好差

此篇文章於 01-06-14 07:34 AM 被 HM 編輯。
舊 01-06-14, 10:42 AM   #835
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:

12先真正會玩到訓
12 有好多連續既沙漠連同草原地方, 係一個 save point 都無, 迫人行足幾個鐘.

真係會訓著

不過系統我覺得好好玩
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-14, 01:23 PM   #836
ShinDou

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
12 有好多連續既沙漠連同草原地方, 係一個 save point 都無, 迫人行足幾個鐘.

真係會訓著

不過系統我覺得好好玩
我都覺得系統好玩 X-2都係衰故事
舊 01-06-14, 05:19 PM   #837
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
我都覺得系統好玩 X-2都係衰故事
我講緊 XII.
X-2 我都唔係太反感,亦唔談得上好玩。
PE3 先係我領略到求哥才華既 game, 睇到 d cosplay 就唔想玩
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-14, 05:21 PM   #838
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
講到PE3真係…

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-14, 05:44 PM   #839
ShinDou

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
我講緊 XII.
X-2 我都唔係太反感,亦唔談得上好玩。
PE3 先係我領略到求哥才華既 game, 睇到 d cosplay 就唔想玩
由手機版發出
我都係講緊12同10-2

不過我自己覺得12同10-2都好玩,都係衰故事
舊 01-06-14, 09:09 PM   #840
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
唔係喎,國際版唔係改左果舊野付加狂戰士咩好似,應該出唔到quick trigger 9999了

其實今次hd版係咪改難左﹖見好多人都話難過以前,我早排先重打國際版,都唔覺好難

本身以為冇乜分別,所以仲未入手,而且睇死隻x-2會跌到100蚊隻,到時先入都未遲
睇左攻略...個9999攻仲要係迷宮40層先攞到...而個件野比hp限界突破取代左....

tidus 死完仲要強行復活............

舊 01-07-14, 12:12 AM   #841
陳永仁
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
原來X-2係佢攪架?
我真係懷疑點解SE會用佢,唔通係我唔識欣賞?
陳永仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-14, 12:18 AM   #842
HM

開左一陣X-2,一開波已經難頂到飛起,尤其見到YUNA咁粗魯
BGM又難聽左十倍
舊 01-07-14, 12:38 AM   #843
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
引用:
開左一陣X-2,一開波已經難頂到飛起,尤其見到YUNA咁粗魯
BGM又難聽左十倍
正常,反差太大,如果呢個係新主角相信D人會受落好多

舊 01-07-14, 12:42 AM   #844
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
引用:
作者: 陳永仁 查看文章
原來X-2係佢攪架?
我真係懷疑點解SE會用佢,唔通係我唔識欣賞?
我都係吾識欣賞果個, X-2,PE3玩左一陣已經無玩, FF13就無計, 第一隻HD FF,仲要甘靚, 吾玩得都睇得 但到左13-2未開, LRFF未買

舊 01-07-14, 01:05 AM   #845
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
X-2 我PS2 時無乜點玩過 , 只係記得睇完OP YUNA 唱JPOP 已經唔想玩(・㉦・)

另外 , 其實我覺得XIII 畫面只是CG靚到無朋友,REAL TIME GAMEPLAY 都係普通料 , FPS都係不足到LAG機 , 角色又起晒角

舊 01-07-14, 01:42 AM   #846
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
隻Zero式護法機士個double attack 真係成日一野秒 , 不過打佢會跌LV.2/3 sphere
好在岩岩yuna有連續魔法

舊 01-07-14, 03:21 AM   #847
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

ユウナレスカ 都真係幾煩 , 睇下通頂可唔可以爆埋佢先XD

舊 01-07-14, 09:16 AM   #848
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
BGM又難聽左十倍
玩到slv2
依家感覺係玩避雷都好過玩佢
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-14, 10:56 AM   #849
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: 山內 一典 查看文章
ユウナレスカ 都真係幾煩 , 睇下通頂可唔可以爆埋佢先XD
我打果陣發現攻擊手都無防混亂既防具,死左一次之後用召喚獸OD屈死佢算
1,2形態我都係用Tidus,Wakka,Auron打
第2形態就死果陣搵個換入Yuna之後zombie化入第3形態防即死
你出召喚獸果陣佢會好合作咁吸乾你mp幫你填滿條OD計
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-14, 06:03 PM   #850
蒼森.laio
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
引用:

ティーダ又死多次
:(
我冇睇小說....ティーダ係點死?
蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
[多機種] Bio Hazard HD REMASTER l PS3, 360 l DL 版 PS4, XBone 武藤遊戲 電視遊戲討論版 635 02-13-15 07:31 PM
[PSV] Final Fantasy X|X-2 HD Remaster l 日版 12月26日發售 money 手提遊戲機討論版 149 10-29-13 08:30 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 02:54 AM

手機版 | APP版