Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39  ... 最後
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
一小英口 10:01 AM 03-24-12
作者: lwl:
個一關無得安裝技能.........:-):-)
個版叫 VS.ガンダム!(1)
打完1... 仲有2....:-)

基本上都係beam 槍拉打鬥長命, 我用SF的

作者: jaychow7w:
Gvg 係隻好game,但係難度比想像中高好多,arcade mode 全爆但係八成以上得銅牌,仲未開得齊ex stage,E、F路線直頭一關ex都未開到。
Trial mission玩民間人一take過全S,以為好易玩,點知後補兵已經有幾版玩極都得C,睇嚟有排磨。:-)
大部分關我都係用DX 月光炮搞掂的:-)
arcade就... set 電腦level 1 再搵d多槍既機拉打吧:-)
jaychow7w 09:16 PM 03-24-12
指揮官有關要用須佐男過版,呢隻野應該係廢中之廢,升爆都係過唔到,次次都唔夠時間:-)點解一定要用佢:-)
小黑 11:27 PM 03-24-12
越講我越想玩GVG :-)
T9P2L 06:36 PM 03-25-12
作者: 小黑:
越講我越想玩GVG :-)
隻game最唔好玩果part就係不斷loop同一關儲錢改機
darkvolver 06:44 PM 03-25-12
MGS 3一問

snake bit是不是有BUG......:-):-)
小黑 10:48 PM 03-25-12
作者: T9P2L:
隻game最唔好玩果part就係不斷loop同一關儲錢改機
都唔明點解GVG 要儲錢改機:-)
kyo353 10:48 PM 03-25-12
唔明還唔明,你玩唔玩嫁?:-)
小黑 10:59 PM 03-25-12
作者: kyo353:
唔明還唔明,你玩唔玩嫁?:-)
:-)
等我了解下對戰遊戲要儲錢既原因:-)
T9P2L 11:33 PM 03-25-12
金盃同白金盃各一隻 :-)

btw, 大部份機就算改爆後都唔會再用 :-)
jaychow7w 02:03 PM 03-26-12
:-)
等我了解下對戰遊戲要儲錢既原因:-)
相比起你玩開嘅無雙系,Gvg儲錢升機實屬小菜一碟。快啲攞隻game 一齊對戰。
jaychow7w 10:00 PM 03-26-12
New type 難度真係俾新人類玩,我呢啲普通人點搞:-)較咗最easy都一樣咁難玩,原全唔覺有咩地方easy咗。
lwl 大你清哂trial mode啲徽章未?
我連開始3抽1都過唔到,頂盡殺一隻
kyo353 10:44 PM 03-26-12
New type 難度真係俾新人類玩,我呢啲普通人點搞:-)較咗最easy都一樣咁難玩,原全唔覺有咩地方easy咗。
lwl 大你清哂trial mode啲徽章未?
我連開始3抽1都過唔到,頂盡殺一隻
難度SETTING只係影響街機MODE
MISSION要靠升機同技能
小黑 01:02 AM 03-27-12
PSV第六白金,RO :-)
jaychow7w 12:48 AM 03-28-12
難度SETTING只係影響街機MODE
MISSION要靠升機同技能
最重要係靠技術,可惜我無:-)
睇你個盃list,3日清街機mode,5日清徽章.....你同小英快啲講多啲心得,如果唔係......:-)
小黑 10:00 AM 03-28-12
睇你個盃list,3日清街機mode,5日清徽章.....你同小英快啲講多啲心得,如果唔係......:-)
等我快d拎到隻game再教你玩啦:-)

隻rayman 就黎白金,唔知有咩好玩
2009 10:09 AM 03-28-12
等我快d拎到隻game再教你玩啦:-)

隻rayman 就黎白金,唔知有咩好玩
我見呢隻賣得幾平下,玩唔玩得過?
由手機版發出
小黑 10:41 AM 03-28-12
作者: Transformers:
我見呢隻賣得幾平下,玩唔玩得過?
由手機版發出
都玩得過,隻game都幾搞鬼
但係某d關要死好多次先過到
計時賽更加係難上難,雖然試多幾次就知個pattern 係點
但都真係幾難下,不過二百幾蚊都算值得玩
jaychow7w 01:34 PM 03-28-12
都玩得過,隻game都幾搞鬼
但係某d關要死好多次先過到
計時賽更加係難上難,雖然試多幾次就知個pattern 係點
但都真係幾難下,不過二百幾蚊都算值得玩
Rayman 我玩p3 版,絕對玩得過:-),最好一版真係爽爆。
2009 01:36 PM 03-28-12
Rayman 我玩p3 版,絕對玩得過:-),最好一版真係爽爆。
有兩集喎
由手機版發出
kyo353 09:32 PM 03-28-12
我打得算慢嫁啦...
街機MODE咪SET最低難度, 電腦一開始SET分散...
等佢打到D機就死就SET回避自己執雞...
用3000機冇咁易死...

MISSION MODE都係個句...
UNICORN光槍...:-)
2009 09:35 PM 03-28-12
我打得算慢嫁啦...
街機MODE咪SET最低難度, 電腦一開始SET分散...
等佢打到D機就死就SET回避自己執雞...
用3000機冇咁易死...

MISSION MODE都係個句...
UNICORN光槍...:-)
輸一次會加攻擊力,輸夠十次就可以秒電腦:-)
小黑 11:56 PM 03-28-12
psv 7白金, rayman origin
大約用左20個鐘左右啦,如果一開頭識搵隱藏野可能仲快d:-)

清淨最後一關,一關彈兩金一銀出黎,爽快:-)
jaychow7w 02:04 AM 03-29-12
終於買咗psv..... 第一隻game 竟然係FIFA ....
小黑 10:31 AM 03-29-12
終於買咗psv..... 第一隻game 竟然係FIFA ....
不如我地一齊買DARK QUEST連機玩:-)
jaychow7w 01:12 AM 04-04-12
T9又白金埋extreme,我繼續毫無寸進, 街機mode已經4D金牌,5E,5F銀牌,6E,6F都仲開唔到ex stage,5E六隻敵人殺五隻,都剩唔少時間,未死過,700血剩460左右,都係得銀牌,真係好脫力:-)
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39  ... 最後

返回主題版面