Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 03-29-07, 03:04 PM   #776
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: SANG2003 查看文章
不如你直接話比佢地聽 M記係主要賺個薯條同雪糕飲品 我諗仲直接易明
呢D...私下講就話o者....廢事講出o黎啦..

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-07, 07:48 PM   #777
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
我想問係d包縮左水定係我對手大左定係我錯覺~~
我上次食孖芝覺得縮左水~~
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-07, 09:25 PM   #778
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: clanyuen1 查看文章
唔係間間都整得好食的,今日係
葵芳新都會廣場
買左來試(至尊漢堡)$24.5套餐(外賣),好難食,
同之前
青衣城
果間比,根本係兩個飽...我仲以為我買錯左....
塊牛肉非常乾身,無味之餘仲有一小塊鹽係芝士度,果兩塊蕃茄又係冇味....要我再加返D茄汁落去.....
果然就算材料同做法一樣,唔同人整係可以好難食的.
呢間...星期六先食完黎
個包要等又唔夠料
得一邊果少少有醬汁
塊蕃茄係好咬口
不過仲大塊過果塊牛肉

引用:
作者: 美洲豹>w<" 查看文章
我想問係d包縮左水定係我對手大左定係我錯覺~~
我上次食孖芝覺得縮左水~~
縮水

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-07, 09:59 PM   #779
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
頭先買至尊漢堡餐送左罐Coke Zero
係24小時M記先有?

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-07, 11:16 PM   #780
二家
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
今日終於試左, d醬最好味, 塊牛肉偏乾, 蕃茄又細塊又乾(唔新鮮?), d生菜淋淋地, 一d都唔爽(又係唔新鮮), 總括黎講味道ok(因為個醬好味), 但材料唔新鮮, 扣晒分, 可能中午去食會好d, 起碼d菜會新鮮d掛
二家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-07, 09:59 AM   #781
白雪飄飄
Insane Gamer

近排突然地愛上左早餐果個麥芝蛋包,個包既感覺好滑,又滑又好味!

金句(二):一人上樓,你唔會擁有自己的馬桶!
白雪飄飄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-07, 10:19 AM   #782
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: antony chan 查看文章
一講cost就緊係講個包o既cost嫁啦. 營運cost係set係價錢果度.
要計埋營運cost的話, 你計俾我睇.
我講誤會係講緊你唔明咩叫cost.
你說那個cost那是機會成本opportunity cost吧?

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-07, 11:05 AM   #783
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
作者: House 查看文章
你說那個cost那是機會成本opportunity cost吧?
暈...各位都想得太過複雜...
算啦...當我冇講過.../\

GGFR
好Game分享
舊 04-02-07, 02:36 AM   #784
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
有無人知m記d 炸薯條油幾耐換一次?
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-07, 02:39 AM   #785
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
引用:
作者: SamTse 查看文章
由開店開始都無換過??
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-07, 02:42 AM   #786
antony chan
大合奏部隊!

引用:
作者: SamTse 查看文章
照返手則. 應該係無晚都會做濾油呢個過程(濾渣only)
但實際上卻大約一星期才濾一次.

GGFR
好Game分享
舊 04-02-07, 03:01 AM   #787
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
你做過m記?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-07, 03:06 AM   #788
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: kin~kin 查看文章
你做過m記?
佢做左好多年..XD
[搞事]佢以前叫毒m [搞事]
我都做過
佢d油好過引ga
引用:
有d衰d 一個月先換2-3次 由其d後生仔個d

此篇文章於 04-02-07 03:14 AM 被 SANG2003 編輯。
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-07, 11:21 AM   #789
antony chan
大合奏部隊!

引用:
有d衰d 一個月先換2-3次 由其d後生仔個d
換.......?a
叫D人換.....?a
呢個簡直係天方夜譚..../\
呢個程序真係煩到冇朋友...唔係個個肯做....所以結果都不了了之...
但又真係好好玩...
玩burn爐呢下正...放D紙埋去即燒著...

引用:
作者: kin~kin 查看文章
你做過m記?
樓上答左你..../\

GGFR
好Game分享
舊 04-02-07, 11:23 AM   #790
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
換.......?a
叫D人換.....?a
呢個簡直係天方夜譚..../\
呢個程序真係煩到冇朋友...唔係個個肯做....所以結果都不了了之...
但又真係好好玩...
玩burn爐呢下正...放D紙埋去即燒著...

樓上答左你..../\
總會有1,2件大粒佬睇見之後XYZ你叫你班友換..
幾時換就唔知
舊 04-02-07, 09:05 PM   #791
龍之子
Game Master

仲以為d油日日換添
日後都係唔食薯條 "

出位? 笑話 真係笑話
舊 04-02-07, 09:12 PM   #792
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 龍之子 查看文章
仲以為d油日日換添
日後都係唔食薯條 "
如果咁都要計住
日常生活大把野唔洗食

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-07, 10:53 PM   #793
龍之子
Game Master

引用:
作者: FOKKIT 查看文章
如果咁都要計住
日常生活大把野唔洗食
所以我一早食開素了
m記有新野時只吃一~三次

出位? 笑話 真係笑話
舊 04-02-07, 10:56 PM   #794
antony chan
大合奏部隊!

引用:
仲以為d油日日換添
日後都係唔食薯條 "
唔止薯條. 係全部炸爐都係.
所以你基本上唔駛去老麥食

GGFR
好Game分享
舊 04-02-07, 11:43 PM   #795
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
唔止薯條. 係全部炸爐都係.
所以你基本上唔駛去老麥食
年頭到年尾個2日會換~
冇記錯薯餅薯條個D油都係同一個爐 姐係由朝炸到黑

此篇文章於 04-02-07 11:45 PM 被 SANG2003 編輯。
舊 04-03-07, 12:12 AM   #796
antony chan
大合奏部隊!

引用:
年頭到年尾個2日會換~
冇記錯薯餅薯條個D油都係同一個爐 姐係由朝炸到黑
呢D油唔易黑. 其他果D先易...

GGFR
好Game分享
舊 04-03-07, 08:35 PM   #797
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
個新包算係咁啦..我係叫外賣..個肉真係冇咩肉汁咁...乾左d...

我唔多食M記其他包..依個好似係我有史以來食過m記既包with蕃茄片...

舊 04-03-07, 09:21 PM   #798
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
今日飲左新出的菠蘿特飲.........甜到死

舊 04-03-07, 09:35 PM   #799
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
仲以為d油日日換添
日後都係唔食薯條 "
一個星期先要換一次油
濾油日日都係要....

所以唔駛咁驚....

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-07, 10:20 PM   #800
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
至豬漢堡好難食.....
番茄同生菜都唔係一塊過的...
塊牛肉同其他冇分別
隻沙律醬響pizza hut其中一隻沙律食過
可以說是垃圾!
食big mac仲好
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
涼宮春日入侵《帝皇戰記》(OVERMAN KING-GAINER) Nieh 日本動漫畫討論版 7 07-06-06 07:53 PM
Burger King機場重生 街車王 飲食版 26 03-14-04 03:44 PM
本月 OVA 「王ドロボウJING in Seventh Heaven」[King of Bandit Jing] DVD 截圖! bbaeric 日本動漫畫討論版 3 01-25-04 01:14 PM
[XB]遊戲王~THE KING OF DESTINY 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 12-26-03 08:39 PM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 11:26 PM

手機版 | APP版