Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
電視遊戲討論版>[XBLA] 電脳戦機 Virtual On Oratorio Tangram Ver.5.66
Irwin 05:02 PM 12-03-09
作者: LED:
等o左半年終於到貨......

神物

作者: HI_Ricky:
真係好正.....
不過真係冇位放.....(琴晚仲要係FD果邊接收左件冇人要的全新土星雙人大制.....)
嘩,呢支好野o黎架喎!
我以前都有,不過好耐以前搬屋果陣唔見左…
鈴蘭 05:16 PM 12-03-09
支土星雙人大制
我早兩日係屯門見到有間鋪賣緊PS3專用
話唔定360版都有
~新聞~ 03:04 AM 12-23-09
http://g.imagehost.org/view/0845/SNV86729

終於輪到我了
ahleung 10:06 AM 12-23-09
作者: ~新聞~:
http://g.imagehost.org/view/0845/SNV86729

終於輪到我了
「精密機器」, 好貼題
小昭Teddy 09:38 PM 02-01-10
我唔會俾人睇死, 放假一定砌好佢...Orz

小昭Teddy 03:41 PM 02-06-10

冇心機+技術上色.....
ahleung 11:14 PM 03-29-10
轉貼~~~

作者: diabloex:
每周著數優惠

能夠享受沒有限制的線上遊戲樂趣、虛擬派對功 能、相片分享以及金會員獨享的活動,相信你一定對於 Xbox LIVE 金會員的服務感到很滿足!
當然,福利是永遠不嫌多。只要是 Xbox LIVE 的金會員,將會在每週獲得「金會員獨家折扣」的 好康優惠。優惠的內容包括最受歡迎的 arcade 遊戲、第一代 Xbox 熱門遊戲,或者像是地圖套件與新曲目等吸引你的遊戲內容。有了這些每週的好康活動,想必能為你的荷包省下不少的開銷吧!
如果你已經是金會 員,那就馬上去瞧瞧本週有哪些值得你夠買得遊戲吧。

Virtual-On OT
從 2010 年 3 月 29 日起,為期一週,購買Virtual-On OT 需 800 點 MS points, 降價33%.

11281984 03:08 AM 04-01-10
可以買黎玩喇^^
大情大性武大帝 10:24 AM 04-01-10
作者: 小昭Teddy:
我唔會俾人睇死, 放假一定砌好佢...Orz

你果張抬係咪宜家二百五十幾果張來架?

好似都幾大咁喎…
11281984 05:17 PM 04-02-10
點解e家仲係1200既/3\?
ai. 05:28 PM 04-02-10
知唔知邊到有制改?最好港島區~(當然平+手工好就最好)
我家有一個ss一個dc,想將ss那個去改~
作者: 11281984:
你係唔係金會員?
hkjacky2001 05:45 PM 04-02-10
沒可能吧...我前天買也是800..

另外,
我前天才開始玩這隻遊戲...不計以前...
所以對這Game不太認識..想問..是不是有些機體只能在Muti mode用..
在街機mode 用不到的?
小昭Teddy 05:46 PM 04-02-10
作者: A HoManTin Work:
你果張抬係咪宜家二百五十幾果張來架?

好似都幾大咁喎…
no, 係工廠區賣俾office果d地方買, 5呎半x2呎半

冇記錯好似買左二千幾(佢本身冇呢個size, 要訂造先有咁大張)

-----

尋晚玩玩下支右桿死左.....遲d拎出去整
11281984 05:49 PM 04-02-10
作者: AiStudio:
知唔知邊到有制改?最好港島區~(當然平+手工好就最好)
我家有一個ss一個dc,想將ss那個去改~

你係唔係金會員?
唔係=口=
但呢個星期唔係free 金會員咩=33=
IDGAF 05:57 PM 04-02-10
我重未買添,玩下個DEMO先決定,
我未癲到為一隻XBLA GAME買專用掣的地步,
睇下用手掣好唔好玩先。
Viper II 05:59 PM 04-02-10
作者: 機場美少年:
睇下用手掣好唔好玩先。
而家你想買都難
小昭Teddy 06:00 PM 04-02-10
睇下用手掣好唔好玩先。
用開孖的既話....手掣真係用唔慣.
demo冇對戰, 試唔到隻game既精髓
ai. 06:01 PM 04-02-10
唔係=口=
但呢個星期唔係free 金會員咩=33=
我覺得佢比你玩online,唔代表佢會比個金會員你.
最簡單看,我的xbox入面,你個名後係用銀定金色label?
又或是check下帳戶係銀定金.
hkjacky2001 06:03 PM 04-02-10
睇下用手掣好唔好玩先。
我以前都有用過大制玩...但不懂得用..
但有$的話,我都想入一個大制...因為這不竟是個好作品
我覺得800的話,值得一買
所以二話不說就買了來玩
解成就最快1小時就可以解齊...上wiki看

的確對戰才是這game 的精髓
Viper II 06:03 PM 04-02-10
XBOX手制既TWIN STICK MODE一高一低真係搞唔掂
ai. 06:04 PM 04-02-10
無記錯你係唔係改制?改制幾多錢?好用嗎?我記得好似開頭話個制改完怪怪地要再改,對嗎?
小昭Teddy 06:05 PM 04-02-10
作者: AiStudio:
無記錯你係唔係改制?改制幾多錢?好用嗎?我記得好似開頭話個制改完怪怪地要再改,對嗎?
改左$600, 好似有人仲平d.
掣怪係因為改果度搵左另一個同事改, 佢用左舊式方法, 搞到有d怪, 之後拎番去俾佢佢改番掂
小昭Teddy 06:07 PM 04-02-10
作者: Viper II:
XBOX手制既TWIN STICK MODE一高一低真係搞唔掂
一高一低都唔係問題, 問題係RT同LT
hkjacky2001 06:11 PM 04-02-10
作者: Viper II:
不會啦...我記得有一個手街可以把十字制和"姑姑"掉轉的手制啊...
但我都是用普通控來玩的...只改了跳制..
ai. 06:26 PM 04-02-10
改左$600, 好似有人仲平d.
掣怪係因為改果度搵左另一個同事改, 佢用左舊式方法, 搞到有d怪, 之後拎番去俾佢佢改番掂
方式有新舊!?可唔可以講下內容?
到時等我出街問都會知道佢講緊咩~

另600係包唔包360個制?定係600元都要自己帶多一個360有線手制去?
其實我本身有一個有線手制.
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 

返回主題版面